icon

Zľavy - kde, kedy a čo

beatrisss1
27. máj 2012

Ahojte, neviem,ci je tu uz takato tema..ak ano, nevadiii, ak nie zakladam ja.
Napadlo ma,ze by bolo fajn, keby sme si navzajom davali my-ci uz baby,alebo mamicky navzajom vediet o zlavickach, ktore prebiehaju v jednotlivych obchodoch
ci uz na potreby pre nase deticky { umele mliecko, prikrmy ,detska kozmetika, plienky,oblecko..atd} alebo aj akcosky pre nas maminy.Tiez mam na mysli oblecko, drogeria,kozmetika..atd}
Myslim,ze je to super napad,aspon mne sa to celkom hodi, kedze nie vzdy sa mi podari v meste vychytat akcie a casto je uz neskoro, lebo sa o tom nemam ako dozvediet.
Takto sa dostanu infosky o prebiehajucich akciach do povedomia mnohym mamickam a nejedna z nas sa potesi, ked sa to dozvie vcas.
Neviem, ale takto mozme na vela veciach usetrit a urobit radost nam aj svojim ratolestiam.
Taak baby drzim palce, nech to slape!!!!

sona11
15. jún 2012

ahojte chcela by som sa spytat na zlavy v H&M, lebo na anglickej internetovej stranke nejake zlavy uz su. Tak sa chcem spytat ako to vyzera v ich obchodoch. Napr. ci nemaju sandalky v akcii alebo tricka. dakujem

viera27
15. jún 2012

@sona11 uz v pondelok (alebo to bola streda, teraz uz neviem) som nakupovala v hm vo vypredajoch. Takze ano, maju.

dada1212
15. jún 2012

@sona11 k H&M, obuv neviem, nevšimla som si, tričká a aj iný textil majú, ale len niektoré kusy. podľa mňa skôr tie, čo až také pekné nie sú.

veve39
15. jún 2012

@sona11 dnes som bola v HM v BA, vela veci uz ma vypredajove ceny - nie vsak vsetky letne
a detskeho tvaru so zlavami je tam plno...mozno to je este taky cenovy "predvypredaj"

dada1212
15. jún 2012

a inak nejaké výpredaje sú všade, ale nie na celú kolekciu, skôr by som povedala, že na tie ležiaky alebo na tovar ktorého pôvodná cena bola vzhľadom na prevedenie alebo kvalitu vysoká. zľavy sú väčšinou 20 až 30 percent, 50 percent na máločo.
čo som dnes videla, tak také zľavy má napríklad orsay, camaieu, s oliver,reserved a to už spomínané H&M

imeon
15. jún 2012

@martinkatinka Aj Pamprs Premium Care?

mirkaove
17. jún 2012

@imeon ja mám kupón na zľavu 3,- na Pampers Premium Care, daj vedieť ak by si chcela.Platí do konca júla.

baran1982
17. jún 2012

Ja mam kuponiky do dm drogerie a su platne do konca mesiaca rozne

beatrisss1
autor
21. jún 2012

V ziline v OC Mirage v lekarni na prizemi maju dvojbalenie mliecka Hami 2 za 11,50eur v akcii a este aj po odcitani 200 zlavy

sandy84
28. jún 2012

Zlavy su aj v tescu lamac aj na detske veci 30 - 50 % a maju v akcii aj pampersky tie biele keby niekto chcel

tulipka
29. jún 2012

ahojte, neviem ci niekto spominal, ale uz su zlavy aj v Zare (BA aupark, avion)...🙂

heln
29. jún 2012

bola som v auparku, majú zľavy v C&A na detské oblečenie, vypredávajú aj zimné veci - vetrovky, overaly, oplatí sa....
H&M detské veci mali tiež v zľave, ale nebolo toho nejak veľa....
v tesku som teraz nebola, ale hnevám sa, lebo kvalita oblečenia ide dolu vodou od kedy to nieje cheroke, hlavne tričká z dlhým rukávom a na pyžamách sú hrozne krátke a široké......
aj v carrefoure majú výpredaj detského oblečnia, kúpila som dva detské body na 9 mesiacov, moja malá má 11 mesiacov, keď som priložila tak bolo dosť veľké aj s rezervou, ale po opraní sa mi zdá, že asi podarujeme, takže pozor, sperie sa.....

miskakyska
3. júl 2012

Žilina Aupark vypredaj H&M,C&A, Daichman,Takko,Newyorker..aj TESCO..

sandy84
14. júl 2012

Myslim, ze uz viete, ze v nexte su zlavy.

tunylyk
24. aug 2012

kuk do novej maminy,je tam 15%zlava do HM

jajamalka
25. aug 2012

@tunylyk ale pri nákupe nad 40 eur 😒

kaby
8. sep 2012

do 10.9.2012 všetky kočíky peg perego skladom o 20% lacnejšie - predajna AUPARK, Bratislava... vyborna akcia, najma pri kocíkoch je 20% dosť

myounghee
10. sep 2012

@tunylyk ahojky... v ktorom cisle Mamina je ta zlava do hm? dakujem

tunylyk
10. sep 2012

@myounghee to aktualne c.9

myounghee
10. sep 2012

@tunylyk dakujem krasne za info 😉

solinkarka
28. sep 2012

Kočky viete o nejakych aktuálnych výpredajoch? 😅

graziela
28. sep 2012

Ahojte, neviete prosim vas, kedy zacinaju oficialne zimne vypredaje v C&A? dakujem

sedmolinka
8. okt 2012

baby neviete kde majú akciu na Perwoll alebo na iný tekutý prášok na pranie? Nemáme ešte schránku tak ani letáky nemôžem pozerať.Ďakujem 🙂

lutia
9. okt 2012

@sedmolinka niektore letaky su aj na nete a myslim ze perwol maju v tescu...teda az od stredy

kaby
13. okt 2012

ahojte, nevie niektora z vas ake akcie v jednotlivych obchodoch budu pri otvoreni noveho nakupneho centra CENTRAL v BA buduci tyzden? 🙂

andrea999
15. okt 2012

@kaby v C&A bude - 20% na všetko 18.-21.10.2012 a plus k tomu darčeková karta pre prvých 50 zakazníkov,ktorí prídu v červenom outfite 😀 ,otvárajú štvrtok o 10.00 🙂