Žlčníkový záchvat a kojenie 14 mesačnej
Ahojte poradte mi mam 14 mesacnu dceru a mam zlcnikove kamene stale mam bolesti dnes az moc vela najhoršie je ze ju kojim stale a kebyze idem na operaciu tak neviem akoby to zvladla lebo je stale kojena a flasku ko nechce ziadnu chytit ked bola mensia doktor vravel ze ked pojdem na operaciu ked je taka mala musim.ihned odstavit kojenie nakolko mi budu davat narkozu a teraz neviem myslite ze kebyze idem.na operaiu ublizi jej to tiez ?operacope
Bola sa na vybrati zlcnika laparoskopicky, ked malo moje dieta 4 mesiace a plne som ho dojcila. V nemocnici som bola 1den a 1 noc, dohodla som sa tak. V den operacie som si mlieko odsavala a vylievala. Od vecera som ho uz odkladala pre malu. Sice doma strajkovala, cely dennic nejedla, manzel s nou bol aj na pohotovosti, ale nadranom si dala aspon vodu a potom som uz bola doma. Pri zlcnikovych zachvatoch trpi aj pecen, moze sa stat, ze sa ti vsetko zapali a potom ta budu operovat akutne a nie laparoskopicky. Hojit sa to bude dlhsie. Urcite by som operaciu neodkladala.
Ja mám podobný problém. Malú som odstavila behom týždňa a teraz sa chystám riešiť moje zdravie. Som alergička a astmaticka. Počas tehotenstva som brala lieky i teraz beriem ktoré mám predpísané. Mala bola od môjho mlieka závislá. Hlavne v noci sa často budila. Teraz nepije žiadne mlieko všetky odmieta. Ale noc prespí v pohode
@julkaaa1 tak ja to uz mam za sebou vcera tu potvoru zomna vybrali,chod zavcasu ..Lekar mi povedal ze som prisla za 5min 12 ... zlcnik som mala velmi zapaleny .. neodkladaj to ...
@julkaaa1 ano laparo a da sa to vydrzat boli to ,ale nie neako hrozne sekcia je horsia ...naozaj chod

@bubu62 mne robili tuto operaciu ked som bola v tretom mesiaci tehotenstva. Nikdy som nemala vobec ziadne prejavy, ked mam mnohopocetne kamene a 3 cm, ked som bola tehotna, zistilo sa to tak, ze som len vracala, nice ine, z 24 hodin som prevracala 19 hodin a bola som napojena na infuzie a pristroje, kedze som neprijimala vobec ziadnu potravu, ani vodu a tlacili ma na voziku, lebo som nemala ako chodit, ani vstat sama z postele. Dva tyzdne do operacie ma nechali za takychto okolnosti a potom ma zoperovali laparoskopicky, s tym, ze mozem prist o graviditu, ale keby to neurobili, prisla by som zarucene ona zivot. Nakoniec, o graviditu som neprisla, len po operacii mi nemohli dat take lieky na bolest ako netehotnym, takze som tam vrieskala od bolesti tri dni a grcala zlc styri dokopy. Ale prezili sme.