Zle dýcham a v nose mám krvavé sople

3. máj 2020

Baby mam otazku je to trocha necchutnejsie ale budem rada ak mi poradite. Mam problemy z nosom. Zle cezen dycham. Dycham len ustami problem je ze v nose pri koreni mam akoby tvrde snoty (sople) a nemozem ich poriadne vyfukat no ked sa mi podari kazdy je krvavy. Dost casto krvacam z nosa. Neviem ale ci je to dovod riesit alebo to nechat tak ale mam stazene dychanie stale celorocne mi z neho tecie casto tam mam bolestive miesta alebo hnis a kazdy mi hovori ze strafne fucim ked dycham nosom.

alabama0011
3. máj 2020

Vyter si si dala robit?

autor
3. máj 2020

@alabama0011 nie moj doktor to nepovazuje za dolezite vraj mam schudnut a prestanem aj fucat

hivanik
3. máj 2020

....preplachovat nos fyziologickym roztokom, moze to byt napr. alergiou, suchym vzduchom v miestnosti

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sara07
3. máj 2020

morská sol zvlhčovat denne na začiatku alebo na preplachovanie si kupit konvičku , viac vitaminu C doslova aspon pol roka kura a zlepší sa to
čističku vzduchu kupit alebo tiež vyhnut sa zafajčenym miestam

mmoonna
3. máj 2020

Môže to byť aj zlatý stafylokok. Ja som bola s tým na ORL a on len pozrel do nosa a že tieto krvavé krusty sa tvoria, keď je tam stafylokok. Dal kvapky a bolo to o.k.

simsalabim
3. máj 2020

Na tie tvrde sople je dobra Rhinopanteina. Lekari ti nerobili vyter alebo testy na alergiu? Ja by som na tom trvala.

macalau
3. máj 2020

mne sa to teraz robí ked mám celý deň rúšku na nose....dúfam že to čoskoro skončí nech mi to prejde.

lucia147852
3. máj 2020

Tak tak. Môže to byť hocičo. Ale mne to tiež robilo pri zlatom stafylokokovi. Určite výter, testy na alergiu a pýtať sa ba ORL. A vymeniť dr keďže očividne je to neprofesionálny blbec.

skumavka
3. máj 2020

Pýtaj si výmenný listok na orl, môžeš mať nosove polypy napríklad, možno bude treba sprej s obsahom kortikoidov, musí ta vyšetriť orl

uhnakova
3. máj 2020

moze to byt kludne aj alergia, pri nej zvyknu sliznice v nose slabo krvacat. Mozes skusit kupit si volne predajne antihistaminika, uzivat dva tyzdne a uvidis, ci je nejaka zmena. Ak ano, vypytaj si vymenny listok na alergologiu. Ak nepomoze, vypytaj vymenny listok na ORL. Niekde ti urcite pomozu.

marietta0
4. máj 2020

Tak ako uz spominali baby vyssie, zlaty stafylokok sposobuje krvave chrasty a odlupujuci sa hnis. A co sa tyka alergie ,to ide ruka v ruke, zlaty stafylokok je potvrdeny takmer u kazdeho alergika. My sme takto potvrdene vsetky 3. Alergologicka nam odporucila pouzivat Rinogerminu celu sezonu. A naozaj nam pomaha.

alabama0011
4. máj 2020

Urcite si daj vyter spravit, ja som mala take chrasty, potbrdili mi stafylokoka a dcere tiez.. dostali sme kvapky a bolo..

jojojo30
25. júl 2020

Prosím ja mám to že sa me strida nos jedna pichať druhá zas voľná funim keď ráno vstanem cez deň pohode

stein8
30. dec 2020

Mozem odporucit masticku infadolan....ked mate zatvrdnute sople (susniky) na stenach nosu ,tak dokladne vycistit idealne mokrimi prstami aby ste nedrazdili steny nosu a nasledne ked uz je nos prazdny na ukazovak dat trocha masticky infadolan...uplne malo ,len asi jak cca sosovica a vytret komplet nosnu dierku ,obe....potom nanasat po kazdom vysmrkani a uz nesahat do nosa prstami okrem natierania...velmi ulavy ,pocit prijemny ,zbavite sa sucheho nosa co zabrani vasmu problemu...casom bude staci aplikovat rano a vecer zo zaciatku viac krat denne.