Zle mi ide Koník, čo s tým je?
Už nejaku dobu mi ide zle konik. Proste sa mi vôbec hore nezobrazuje ten toolbar s upozorneniami a spravami. Iba na mobile, na PC tam proste vôbec nie je.
@arcticcode ahoj, použij, prosím, tento link:
https://www.modrykonik.sk/help/#cat-technical-s...
díky🙂
@arcticcode nejde ti to? Mne to nastastie vsetko ukazuje. Iba mi niekedy vyhodi, ze konik sa hojda ale ked dam f5, tak to znovu vsetko ide.
@standusina Toto že konik sa hojda, to mam pomaly po každom prispevku. Vratim sa späť a ide.
@berenika39 Sranda, mohli ste aj vy na strane servera flushnuť cache a do cssiek a javascriptov dať ?version=... nie každy je skiller, že si vie vymazať cache a cookies v prehliadači. 🙂
A neviem ako inde, ale v našej firme keď sa vynovuje, tak určite nie na produkčnom serveri :D Máme clone na test/stage/dev server a tam šaškujeme s dummy datami, aby sme neohrozili reálnych užívateľov. Mohlo by ich to potom odradiť od ďalšej návštevy stránky.
@arcticcode Kdybys na ten řádek - vyčisti si -kliknul, tak se otevře a tam je podrobný popis - podívej se🙂
@berenika39 Vymazal som konikove data aj bez navodu. Ja sa tym zivym. Urcite nebude mazat vsetky cookiea, vsak ma zo vsadial odhlasi a to by som sa zabil 😀
nestraste, ja som tu po dlhom case a taketo veci sa dozvedam? co nam ho zlepsuju, ked taketo vypadky nastavaju??
@arcticcode Aj môj koník je poslednú dobu nejaký pokazený
Pred pár dňami sa o tom viedla diskusia, vraj nejaké INOVATION on the run.
Mňa vyhadzuje iba na tomto verejnom fóre po napísaní príspevku je to nahlásené a stále bez zmeny
@arcticcode Asi so stránkou je problém - lebo ani mne často nejde!
Ja nerozumiem vsetkym IT odborným vyrazom co tu hadzete, ani nie som pre toto na MK ale kvoli inym veciam.
Ja len viem ze cca 2 tyzdne mam casto chorého koňa a zda sa mi to príliš....
Cache je vyrovnavacia pamat. Kazda stranka sa sklada z niekolkych suborov, najma obrazky, css a javascript sa ukladaju pri prvej navstevy do cache, aby sa nemuseli znova stahovat pri kazdom nacitani stranky. Usetria sa tak data a zvysi sa rychlost nacitavania 😀
@cacianka

Dačo sa veru v poslednej dobe s koníkom deje. Neviem, či ho nejak nevynovujú