icon

Zle mi ide Koník, čo s tým je?

arcticcode
7. okt 2019

Už nejaku dobu mi ide zle konik. Proste sa mi vôbec hore nezobrazuje ten toolbar s upozorneniami a spravami. Iba na mobile, na PC tam proste vôbec nie je.

ejmylia
7. okt 2019

Dačo sa veru v poslednej dobe s koníkom deje. Neviem, či ho nejak nevynovujú

berenika39
7. okt 2019

@arcticcode ahoj, použij, prosím, tento link:
https://www.modrykonik.sk/help/#cat-technical-s...
díky🙂

standusina
7. okt 2019

@arcticcode nejde ti to? Mne to nastastie vsetko ukazuje. Iba mi niekedy vyhodi, ze konik sa hojda ale ked dam f5, tak to znovu vsetko ide.

arcticcode
autor
7. okt 2019

@standusina Toto že konik sa hojda, to mam pomaly po každom prispevku. Vratim sa späť a ide.

@berenika39 Sranda, mohli ste aj vy na strane servera flushnuť cache a do cssiek a javascriptov dať ?version=... nie každy je skiller, že si vie vymazať cache a cookies v prehliadači. 🙂

A neviem ako inde, ale v našej firme keď sa vynovuje, tak určite nie na produkčnom serveri :D Máme clone na test/stage/dev server a tam šaškujeme s dummy datami, aby sme neohrozili reálnych užívateľov. Mohlo by ich to potom odradiť od ďalšej návštevy stránky.

berenika39
7. okt 2019

@arcticcode Kdybys na ten řádek - vyčisti si -kliknul, tak se otevře a tam je podrobný popis - podívej se🙂

arcticcode
autor
7. okt 2019

@berenika39 Vymazal som konikove data aj bez navodu. Ja sa tym zivym. Urcite nebude mazat vsetky cookiea, vsak ma zo vsadial odhlasi a to by som sa zabil 😀

rencina_4
7. okt 2019

nestraste, ja som tu po dlhom case a taketo veci sa dozvedam? co nam ho zlepsuju, ked taketo vypadky nastavaju??

erickatt
Autor odpoveď zmazal
erickatt
7. okt 2019

@arcticcode Aj môj koník je poslednú dobu nejaký pokazený

akecheta
7. okt 2019

Pred pár dňami sa o tom viedla diskusia, vraj nejaké INOVATION on the run.

galioska
7. okt 2019

Mňa vyhadzuje iba na tomto verejnom fóre po napísaní príspevku je to nahlásené a stále bez zmeny

gabesz1
7. okt 2019

@arcticcode Asi so stránkou je problém - lebo ani mne často nejde!

cacianka
7. okt 2019

Ja nerozumiem vsetkym IT odborným vyrazom co tu hadzete, ani nie som pre toto na MK ale kvoli inym veciam.
Ja len viem ze cca 2 tyzdne mam casto chorého koňa a zda sa mi to príliš....

arcticcode
autor
7. okt 2019

Cache je vyrovnavacia pamat. Kazda stranka sa sklada z niekolkych suborov, najma obrazky, css a javascript sa ukladaju pri prvej navstevy do cache, aby sa nemuseli znova stahovat pri kazdom nacitani stranky. Usetria sa tak data a zvysi sa rychlost nacitavania 😀
@cacianka