Zlé skúsenosti so službami veštice Ines zo Zvolena
Ani sem nechoďte , totálne dno. Človek príde, zaplatí a ona si lakuje pri tom nechty.. vôbec sa má človeka ani nepozrie, ani nevylozí karty .. hlavne že mi ich dá premiešať ale na ne sa nepozrie. Čo som jej povedala len sa toho chytila a dookola to opakovala. A čo povedala bez pomoci, tak len hádala a aj tak sa do ničoho netrafila. Škoda času, škoda peňazí , sklamanie a pani že akože veštica .. totálne dno a disrespekt voči klientovi.
škoda peňazí nielen za túto, ale za každú inú "vešticu"
Tak si nemala zaplatit ved to je dobrovolne 😆
@anonym_autor Keby si premyslala, tak si mohla usetrit. V tomto storoci chodit k vestici, to musi byt vietor v hlave😉
Bože nikdy by som nešla k veštici to je čisté zúfalstvo, čo ťa čaká ti poviem aj ja tak ako ona 🤣, ale na blbych sa zaraba
mala si pytat blocek 🙂 ked inkasovala isto to robi nacierno
@anonym_autor neboj, nepojdeme

Lepšia investícia by bola tie peniaze spláchnuť do wc. Ušetrila by si si navyše cestu do Zvolena. Ale díky za tip na biznis plán. Skutočne sa dá na blbých zarobiť bez roboty.
Dievčatá je úplne v poriadku že na take veci neveríte, je úplne v poriadku že by ste nikdy nešli k veštici, je to vaše osobné rozhodnutie a máte plné právo na to. Ja poznám niekoľko veštíc a niekedy keď je človek na križovatke veštica vie povedať správny smer , niekedy je človek zúfalý ( neviete čo v tom je, nesudime) a potrebuje si dať veci na poriadok, sú naozaj veštice, ktoré svoju prácu robia dobre a nie, nie je to psychologický trik. Kto bol niekedy u poriadnej veštici vie o com píšem.
Ale naozaj nie je v poriadku urážať človeka , písať mu že je bez mozgu, že má vietor v hlave a posmievať sa mu. Akoze sme dospelé ženy naozaj takéto veci sa nepíšu. Neviem, príde mi blbé písať to dospelým ženám ale fakt mám pocit že mentálne sú tu deti. Už deti si vychovávame tak aby sa iným neposmievali, teda aspoň ja. Neviete prečo ten človek tam išiel , aké má životné problémy a trápenie a naozaj mi nepríde v poriadku takéto zomiesnovanie. Dievčatá tieto vaše komentáre o mne nehovoria nič ale o Vás veľa. Akoze je mi ľúto že si musite takýmto spôsobom honit ego a povysovat sa nad iných ľudí.. naozaj je to úbohé a detinské ..
Ja som len chcela upozorniť ľudí,ktorí by možno v budúcnosti chceli tuto pani navštíviť nech sa jej radšej vyhnú. Nikomu tým neubližujem, tak si vyprosim takéto urážky. Ďakujem.
@anonym_autor veštenie je čierna mágia. Liečitelia sú biela mágia. Ak má niekto naozaj dar vidieť budúcnosť, nikdy za to peniaze nepýta! Pozor na to! Všetko sú tom podvodníci, ktorí zarábajú na ľudskom nešťastí.
@anonym_autor veštenie je čierna mágia. Liečitelia sú biela mágia. Ak má niekto naozaj dar vidieť budúcnosť, nikdy za to peniaze nepýta! Pozor na to! Všetko sú tom podvodníci, ktorí zarábajú na ľudskom nešťastí.
@dvanastka Veštenie nie je čierna mágia. Samotné veštenie je nástroj, ktorý nám pomáha lepšie porozumieť sebe, svojim rozhodnutiam a možným cestám, ktoré máme pred sebou. Nie je to konanie ani proti Bohu veď aj Boh nám dal slobodnú vôľu a schopnosť hľadať odpovede. Čierna mágia vzniká vtedy, keď niekto zámerne škodí, manipuluje alebo koná proti dobru iných. Ak je veštenie robené s čistým úmyslom, pre povzbudenie alebo vnútorný pokoj, nie je to nič zlé.
Áno, sú ľudia ktorí majú dar väčšinou pýtajú dobrovoľné príspevky ale ak aj majú uvedenú taxu, tiež na tom nie je nič zlé, je to ich energia a čas ..
@anonym_autor Ano, mozem potvrdit aj ja mam s nou velmi ale skusenosti. S odstupom cca 11 rokov co som u men bola. A to , ze tu niekto spominal, ze vestenie je cierna magia je cista pravda minimalne to plati pre Ines.
@anonym_autor aku mala taku dala
ked poznas "dobre" vestice naco ides k inej neoverenej?🙈
@dvanastka Veštenie nie je čierna mágia. Samotné veštenie je nástroj, ktorý nám pomáha lepšie porozumieť sebe, svojim rozhodnutiam a možným cestám, ktoré máme pred sebou. Nie je to konanie ani proti Bohu veď aj Boh nám dal slobodnú vôľu a schopnosť hľadať odpovede. Čierna mágia vzniká vtedy, keď niekto zámerne škodí, manipuluje alebo koná proti dobru iných. Ak je veštenie robené s čistým úmyslom, pre povzbudenie alebo vnútorný pokoj, nie je to nič zlé.
Áno, sú ľudia ktorí majú dar väčšinou pýtajú dobrovoľné príspevky ale ak aj majú uvedenú taxu, tiež na tom nie je nič zlé, je to ich energia a čas ..
@anonym_autor je to prestúpenie prvého Božieho prikázania a smrteľný hriech. V katolíckej cirkvi určite.
@anonym_autor je to prestúpenie prvého Božieho prikázania a smrteľný hriech. V katolíckej cirkvi určite.
@adreena tak ak nie je katolicka, tak je v pohode. Zmier sa s tym.
@adreena tak ak nie je katolicka, tak je v pohode. Zmier sa s tym.
@moonlight1210 ja som s tým dokonale zmierená, ja som reagovala na jej komentár, že je to u Pána Boha v poriadku. Aj ty sa s tým zmier. 😉
@moonlight1210 ja som s tým dokonale zmierená, ja som reagovala na jej komentár, že je to u Pána Boha v poriadku. Aj ty sa s tým zmier. 😉
@adreena Kniha pisana ludmi pre ludi. 😉

My tam nepôjdeme, my máme v hlave mozog.