icon

Zlomené srdce. Zažil niekto niečo podobné?

srdiecko1
29. jan 2011

najprv sa chcem ospravedlnit, ze vystupujem pod inym nickom, kedze som na konikovi uz dlho registrovana, ale tato tema je pre mna tak hakliva, ze som si netrufla napisat pod pravym nickom. Viem, je tu plno tem o podvodoch o milenkach o rozpadajucich sa vztahoch... no neviem, kam by som moj pribeh mohla zaradit. Mozno potrebujem rozne nazory, hlavne nazory ludi, ktorych sa to netyka, ziskat taky nejaky nadhlad nad celou tou situaciou... preto dakujem za kazdy jeden prispevok a kazdy jeden nazor... mozno si niekto presiel niecim podobnym, to cloveka povzbudi... takze...
zalubila som sa do zenateho muza... neviem preco, neviem ako... proste sa to stalo, na moju obhajobu by som snad napisala, ze v case, ked som dotycneho spoznala, som vobec nevedela, ze je zenaty... ja som v tom case bola vo vaznom vztahu, aj ked ma pritahoval od prveho momentu... nic som neriesila, on mal svoju zenu, ja partnera... no po case som sa neuveritelne tesila na dalsie stretnutie... na to, ze ho znova uvidim, stacilo mi ho vidiet alebo pocut alebo citit... tazko sa to vyjadruje slovami... no myslim, ze som sa zalubila ako osol do kopy sena... tusim tak sa to u nas povie... no a na moje stastie alebo nestastie to bolo z oboch stran... zacali sme sa intenzivnejsie stretavat... ja som opustila partnera (nie, kvoli druhemu, aj ked to takto vytrhnute z kontextu moze pripadat, ale ak by som vsetko rozpisovala, tak sa snad ani nedopisem...) Nasla novu pracu, byvanie, vzdala som sa vsetkeho, co som milovala... v nadeji na lepsiu buducnost... spolocnu buducnost... vsetko bolo naplanovane, naozaj nebudem riesit podrobnosti, lebo su zbytocne a okrem toho to vnutri strasne boli.... ked prisiel den, kde sme sa mali dat oficialne dokopy... kde sa mal oficialne rozist so svojou zenou... no v ten den sa rozisiel so mnou... mne sa zrutil svet... nedokazala som to pochopit a nechapem do dnes... na druhej strane chce tu byt stale pre mna... chce mi pomoct sa "cez to dostat" co vsetko este viac komplikuje... a dovod preco to urobil tu radsej ani nepisem, lebo by sa mi zrejme niektori ludia vysmiali...
je to strasny pocit... planujete si spolocnu buducnost... predstavujete si spolocnu rodinu, ake to bude krasne... a po pol roku bum... vsetko je prec z dna na den.... niekedy si prajem, aby mi povedal, ze ma nemiluje, to by sa dalo pochopit, preco sa rozhodol ostat pri svojej zene... ale takto...
viem, ze je tu plno zien, ktore si presli aj horsimi vecami, no ked cloveku niekto zlomi srdce, casto zide z tej spravnej cesty...
zazil niekto nieco podobne??
ako v takej situacii dalej??? ked pre vas nic nema zmysel, nema zmysel rano vstat, ved naco... vsetko je take prazdne.... vsade, kam idete su spomienky,... vsetko boli... a vy neviete ako dalej....

Strana
z2
indiankaindi
31. jan 2011

@srdiecko1 prepáč, ale ty, keby si bola vydatá, trebárs za toho tvojho vysneného ženáča a zrazu by si zistilam že má milenku, tak by si sa ju snažila pochopiť hej? Vôbec by si ju neodsudzovala, lebo veď srdcu nerozkážeš. 🙄 Nechcem ťa tu deptať, ale neodsudzovať teba, alebo jeho je nemožné. A ďalšia vec, ak by ste teda boli nakoniec spolu, nebála by si sa, že si po čase nájde zase nejakú milenku a teba opustí? Lebo teda keď to spravil raz, tak je jasný. A podla mňa to môže urobiť kedykoľvek zas. Podľa mňa vycúval preto, lebo doma má ženu, ktorú pozná,je s nou už v nejakom stereotype, tak načo zase odznova skúšať niečo, čo možno nebude po čase fungovať...chlapi sú pohodlní 😖

dorothy77
31. jan 2011

@srdiecko1 možno ma tu ukameňujete, ale ja verím na druhé manželstvá, najmä ak teda nie sú ľudia v tom prvom šťastní a nemajú si čo povedať... načo zostávať v takom vzťahu? Nehovorím hneď z neho utekať pri prvom probléme.... Toto nepochopí ten kto nezažil. Ani ja by som nechcela byť opustená, ale tiež by som nechcela žiť s mužom, s ktorým si nemám čo povedať.

indiankaindi
1. feb 2011

@dorothy77 Druhé manželstvá sú v pohode si myslím. Niekedy to proste na prvýkrát nie je ono. Niekedy ani na ten druhý. Ale osobne si myslím, že je nefér partnera podviesť. To jedno ja osobne odsudzujem na plnej čiare a chlap, ktorý to spraví je podľa mňa veľký slaboch. A neexistuje ospravedlnenie typu, že srdcu nerozkážeš. Sme ľudia, nie opice, nesprávame sa pudovo (hoci niekedy to tak vyzerá 😖 )

srdiecko1
autor
1. feb 2011

@atinka22 ja som si predsa nevybrala jeho a povedala si, tak a teraz bude moj, je mi jedno, ci je zenaty, ci ma deti, ci nema..... aj ked to mozno tak vyzera..... ale nech sa prihlasi ten, kto ma dokonaly zivot, kto nikdy nespravil ziadnu chybu....
neospravedlnujem to, co som urobila, neospravednujem to, co urobil on, ani to, co sme urobili spolu, teraz musi kazdy z nas znasat nasledky....
a ako pise @luludia, tiez si myslim, ze to vsetko este bude mat dohru, ci uz budem jej sucastou alebo nie, to neviem... sama som si na vine, ale clovek potrebuje pocut aj nejake ine nazory, nazory od ludi, ktori nie su do situacie zapojeny... a niekedy staci ak clovek o probleme rozprava, trosicku sa mu ulavi...

srdiecko1
autor
1. feb 2011

a ako pise @dorothy77, toto nepochopi ten, kto to nezazil...

@indiankaindi viem presne ako to myslis, ja necakam, ze ona ma bude chapat, alebo ze ma nebude odsudzovat... ja na jej mieste by som ju v zuboch roztrhala... hold, to sme my zeny, ak podvedie muz, jeho zena by najradsej zabila zenu, s ktorou ju muz podviedol... ked podvedie zena, jej muz by najradsej zabil ju...
a tvoja posledna veta... myslim, ze vsetko vystihuje...

indiankaindi
1. feb 2011

@srdiecko1 Som rada, že si to nepochopila zle. Pekne si to vystihla s tou neverou a ako kto koho by radšej zabil 🙂 V každom prípade ti budem držať palec, aby to dopadlo čo najlepšie pre všetky zúčastnené strany. A aby ste trpeli čo najmenej. V každom prípade na tvojom mieste by som na neho kašlala (aj keď je mi jasné, že to ide len ťažko). Či už sa k tebe vráti, alebo nie, je to zbabelec a slaboch. A nestojí za to, ani na neho škaredo pozrieť, nieto ešte ho vziať späť. Drž sa a prípadne daj vedieť či sa to ešte nejak vyvrbilo.

srdiecko1
autor
28. mar 2011

ako tak pozeram, uz su to skoro 2 mesiace, co som sem pisala...
a takto odstupom casu mozem posudit, ze to ozaj nie je lahke.. snazim sa nejak dalej fungovat, ale pridu chvile, ked je cloveku naozaj tazko...
situacia sa vobec nezmenila, keby som ja nebola ta, ktora povie, stop- takto to dalej nepojde, tak by to fungovalo do dnesneho dna tak, ako predtym...

dakujem este raz za vsetky prispevky

bebe87
1. apr 2013

@srdiecko1 ako to dopadlo?

Strana
z2