Sú muži čo si začínajú s mamičkami zúfalci?
Tak som sa zamýšľala, ze vlastne kto už si začne vzťah s ženou ktorá sama vychováva dieťa/deti. Alebo aj mužom. Čo vidím okolo seba take dvojice, tak buď obaja mali dieťa z predošlého vzťahu, alebo mal muž dieťa, ale to žije s matkou a muž ma dobré zázemie, alebo ten bezdetný partner bol neschopný si nájsť kohokoľvek, a ten s dieťaťom sa cítil menejcenne lebo mal dieťa a tak skončili spolu. Ale všetko sú to divne vzťahy. Take rozbité od začiatku. Ako to vnímate? Idu do takýchto vztahov len veľmi zúfalí ľudia? Ja osobne moc nechápem motív, asi ozaj len to zúfalstvo … lebo ja osobne určite som nikdy nesnívala o slobodnom tatkovi s deťmi ako o dobrej partii na vzťah. A no tiež neviem pochopiť, prečo by niekto normálny a slobodný išiel do vzťahu s ženou čo ma dieťa. Tie vzťahy sú už take narušené od začiatku , chyba tam zamilovanosť , plna pozornosť partnerov voči sebe, taká skutočná silná láska, puto len medzi dvomi. Kto by chcel vzťah kde od začiatku ne na 2 koľaji. Mna sa to netýka, len sa zamýšľam po návšteve kamarátky s jej novým partnerom. Že čo za vadneho kúska si zas našla. A či to je vlastne to najviac čo si v jej situácii môže nájsť.
@anonym_autor na to, ze sa ta to netyka, nejako privela emocionalnych slov o tom, co vsetko v takom vztahu chyba 🙂 Pises blbosti, sorry. Radsej tatko s dietatom ako 40-rocny slobodny bez skusenosti s trvalymi vztahmi
Tak mu to asi nevyšlo, to neznamena že je zufalec.S druhou mu to môže vyjsť.
Určite je zaujímavejší muz s dietatom ako stary, slobodný mladenec ktorý celý zivot riesil egoisticky len seba, svoje priority, ktorý nevie fungovat v rodine, s detmi..
Viac by mi vadil starý mládenec , čo žije v detskej izbe., Taký si nevie si udržať , nájsť dlhodobý vzťah . Alebo síce samostatný, ale sebec zvyknutý na svoje pohodlíčko a zvyky, koníčky a bude mať problém sa prispôsobiť partnerke, lebo vždy sa staral iba o svoje pohodlie, o seba a svoje potreby. Od určitého veku- okolo 30-35 r., radšej toho rozvedeného so záväzkom. Ani staré dievky nie sú žiadne terno. Byť chlapom, radšej tú maminu.
@anonym_autor cca tretina manželstiev končí a cca polovica z tých manželstiev má deti. Vieš ako veľa ľudí to je? To znamená, že si nájdu už len zúfalca? Nie, poznám takéto manželstvá a nie je ten chlap/žena zúfalec. Práveže často obdivuhodný človek lebo prijal cudzie deti a stara sa o ne. Ak si chceš užívať 10 dovoleniek za rok a v podstate voľný, nezávislý život tak nebudeš hladať slobodného otecka. Ale niektorým vyhovuje rodinný život. Nesúď dopredu, poznám dlhoročné manželstvá ktoré začínali takto.
@anonym_autor nieeee. Všetci nie sú narušení.😂 inteligentný clovek vie prijať cudzie dieťa, vie byt rodičom, vie byt dobrým príkladom. Skutočne si to viem predstaviť….🙈 úplne mi stačí výmena manželiek a narušený párik, presne tak by som nechcela dopadnúť a presne tomu by som sa vyvarovala v novom vzťahu.
Prepac, to ty si zufala. Ked si dvaja ludia sadnu a maju sa radi, tak deti nie su prekazka, ani retaz na nohe. Kto chce, hlada sposoby, (ako byt s niekym). Kto nechce, hlada dovody (dieta,...). Hlupost je hlavnou prekazkou vztahu. Ked budes raz single s detmi, tak si budes priat, aby ludia s tymito nazormi (deti su fuj) ti nechodili zbytocne do cesty.
Naozaj divny nazor.
Ja poznam jednu zenu, z hroznych pomerov, to si ani nevies predstavit, akych. Jedno dieta mala so zenacom, druhe s fetakom. V 33 nasla chlapa, co ju na rukach nosi, su uz 10 rokov manzelia, starsie dieta si tento manzel osvojil (nemalo otca zapisaneho v rodnom liste). Chlap je z bohatsej rodiny, ona sa s detmi odstahovala z velmi chudobnych podmienok za nim, ovesana je zlatom, kupil jej nove auto, vodicak. Spolocne deti nemaju. Vobec to nie je zufalec.
@anonym_autor úplne mimo názor. Že vraj ľuďom s deťmi v novom vzťahu chýba zamilovanosť, sú vadné kúsky a nemajú pozornosť od partnera. To sú bludy. Fakt.
@anonym_autor máš zvláštne nastavenie a pohľad na vzťahy. Je to vyspelosťou dvoch ľudí, že neberú nejakú komplikáciu ako druhú koľaj a podobné nezmysly. Hrozne máš potrebu ich oboch súdiť. Staraj sa o seba a príčinu toho ako pristupuješ k ľudom okolo seba. Ak si nevieš pomôcť sama, tak choď na terapiu. Tam ti pomôžu sa vyznať v sebe prečo potrebuješ takto hodnotiť okolie.
@anonym_autor Takto to urcite nie je. Ja som tu uz o tom pisala viackrat. Mam dobreho kamarata, ktory extremne dobre vyzera, je inteligentny, vtipny, spolocensky, a teda o zeny nikdy nemal nudzu a jeho priatelky boli vzdy krasavice. Skor mal problem sa viazat a usadit sa a v tych vztahoch som ho nikdy nevidela spokojneho. No a nakoniec, co sa nestalo, zalubil sa do rozvedenej baby s 2 dcerami. Prvykrat odkedy ho poznam som ho zrazu videla vo vztahu stastneho. Uz spolu nejaky cas ziju a maju sa super, predtym nikdy s nikym nezil. On je ale typ, co mal vzdy velmi rad deti, je ucitel v ZUS. Priatelkine dcery ma uz tiez velmi rad. Toto je len jeden priklad z niekolkych, ktore mam na tuto temu. Rozhodne aj medzi ludmi s detmi byva laska, pozornost a normalny funkcny vztah.Ano, prinasa to iste komplikacie, ale su ludia, co v zivote uz kadeco zazili, netrvaju na jednoduchosti, nevidia veci ciernobielo a normalne si s tym vedia poradit.
Autorka, máš v niečom pravdu. Vo vzťahu, v ktorom je od začiatku niekto ďalší, nie je výlučnosť. Výlučnosť očarenia proťajškom, chýba pocit - my dvaja verzus svet.
Iná vec je, že niektorí ľudia vôbec nemajú potrebu takej dvojjedinečnosti.
Prepáč ale to je totálna blbosť
Jeden príklad a zovseobecnujes
Vela je chlapov čo im nevadia, že zena ma deti a su normalní a super partia
V rodine mam dvoch chlapov čo si tak nasli ženy a maju super vzťah,su to super chlapi nasli super baby s deťmi
A jeden z nich je fakt fesak, cvičí, lepší plat vysoka pozicia it ale srdce na správnom mieste a hladal to isté...srdce na správnom mieste a našiel
A ešte kopec ďalších chlapov/no spomenula som blízke okolie
viac menej áno, tí čo si našli matky s deťmi - alebo jedným dieťaťom, sú viac menej zúfalci. Nevedia sa pohnúť v živote a tak berú aj matku s dieťaťom. A ak je matka aspoň troška za vodou, alebo je slušná a vzdelaná tak viac menej to nie je až také najhoršie.
Prepáč ale to je totálna blbosť
Jeden príklad a zovseobecnujes
Vela je chlapov čo im nevadia, že zena ma deti a su normalní a super partia
V rodine mam dvoch chlapov čo si tak nasli ženy a maju super vzťah,su to super chlapi nasli super baby s deťmi
A jeden z nich je fakt fesak, cvičí, lepší plat vysoka pozicia it ale srdce na správnom mieste a hladal to isté...srdce na správnom mieste a našiel
A ešte kopec ďalších chlapov/no spomenula som blízke okolie
@anonym_22b4ab majú super vzťah - bývaš s nimi ? za dverami bytov sa neraz dejú veci ktoré by človek nikdy nepovedal.
@anonym_22b4ab majú super vzťah - bývaš s nimi ? za dverami bytov sa neraz dejú veci ktoré by človek nikdy nepovedal.
@anonym_ddef98 ty snimi teda bývaš hej?
Tak ako autorka vie,tak aj ja viem
A keďže obe baby su spokojné aj chlapi,tak asi sú spokojné 🙂
Nemyslim si, ze do takych vztahov idu zufalci. Skor nie kazdy je na taky vztah nastaveny. Niekto chce vztah bez deti z minulosti a je to uplne v poriadku. Ale rovnako je v poriadku, ak niekto vie prijat partnera aj s detmi a vytvorit fungujucu rodinu.
problem podla mna nevznika z deti, ale z neuprimnosti. Ked niekto vie, ze cudzie dieta vnutorne neprijme, nema do takeho vztahu ani ist. Nie kazdy je na zmiesanu rodinu typ, a to je prirodzene a v poriadku, len musi byt vopred uprimny.
A inak taký vzťah čo si opísala je aj medzi ľuďmi co nemajú deti alebo aj maju ...
A napríklad takí zúfalci chcu aj bezdetné a rychlo nabuchat,nech si ju zaviaže a potom sa chovajú ako dementi a to si myslím, že je oooo dosť častejšie
No plati to na každého? neplatí
@anonym_autor ja mam skor pocit, že smty si zufala a rieš, čo sa ťa netýka 🫣🫣
@anonym_autor môj manžel si začal so mnou, keď som bola sama s 3 ročným dieťaťom. Prvý muž zomrel a ostala som sama. Môj manžel nie je zúfalec, za mňa je to hrdina že ma prijal aj s dieťaťom.
Mama sa dala dokopy s partnerom, keď som ja mala asi 12, obaja boli už vo veku, kedy hľadali stabilitu a nie pubertálnu zamilovanosť… nemám pocit, že by im dnes po cca 17 rokoch niečo chýbalo, majú veľmi pekný vzťah a určite to nie je žiadny vadný kus
@anonym_autor vadný kúsok si ty, prečo by sa mal osamelý rodič cítiť menejcenne, lebo má dieťa? Naopak, môže sa cítiť hrdo na seba, ako všetko sám zvláda.
A kto si s osamelým rodičom začne, je pre mňa zrelý človek s veľkým srdcom bez predsudkov
Viac by mi vadil starý mládenec , čo žije v detskej izbe., Taký si nevie si udržať , nájsť dlhodobý vzťah . Alebo síce samostatný, ale sebec zvyknutý na svoje pohodlíčko a zvyky, koníčky a bude mať problém sa prispôsobiť partnerke, lebo vždy sa staral iba o svoje pohodlie, o seba a svoje potreby. Od určitého veku- okolo 30-35 r., radšej toho rozvedeného so záväzkom. Ani staré dievky nie sú žiadne terno. Byť chlapom, radšej tú maminu.
@anonym_89b6f8 Taky chlap co ma svoje pohodlie ani vacsinou ziaden vztah nehlada, naco by si ho nicil so zenskou 😀 A vacsinou su to prave zufale zenske co takych uhanaju do partnerstiev, lebo ved chlap ma prachy a vlastne zazemie a jej sa minuli moznosti....A k teme, ano slobodna matka je pre vacsinu muzov uplne posledna moznost, aj ked napriklad ja mam kamarata ktory sice chcel byt otcom, ale nema nervy na uplne male deti, tak si nasiel mamicku so 6 rocnycm synom, syn mu teraz hovori ocko, ale tomu obdobiu prebalovania, skriekania a otravovania sa uspesne vyhol, takze v podstate prisiel na hotove 😀
„Kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tu vznášíte jako holubička," povedal Štrosmajer Huňkovej.
@anonym_89b6f8 Taky chlap co ma svoje pohodlie ani vacsinou ziaden vztah nehlada, naco by si ho nicil so zenskou 😀 A vacsinou su to prave zufale zenske co takych uhanaju do partnerstiev, lebo ved chlap ma prachy a vlastne zazemie a jej sa minuli moznosti....A k teme, ano slobodna matka je pre vacsinu muzov uplne posledna moznost, aj ked napriklad ja mam kamarata ktory sice chcel byt otcom, ale nema nervy na uplne male deti, tak si nasiel mamicku so 6 rocnycm synom, syn mu teraz hovori ocko, ale tomu obdobiu prebalovania, skriekania a otravovania sa uspesne vyhol, takze v podstate prisiel na hotove 😀
@anonym_3ae25d Presne ako si kopec starých dievok nevie nájsť chlapa, lebo sa vedia o seba postarať ,tak načo si nejakým chlapom ničiť život.Tiež také poznám. To je už na jednotlivcovi ,či lásku hľadá,alebo nie.Ja hovorím len za seba,že ak 40 tnik nemá za sebou manželstvo,či dlhodobý vzťah, tak mi tam niečo smrdí a práve to mi príde odpudivé niekedy zúfalé.Neviem,či každý je zúfalý.Už som videla aj pár,že frajerka kočka mladá a podviedol,neskôr vymenil za rozvedenú s deťmi.Pri takom množstve rozvodov je potom zúfalec skoro každý druhý.
Fúha, no ešte že Ty nie si vadná a zúfalá, aby si zachránila túto normálnu spoločnost, kde slobodní ľudia s deťmi patria na odpis. To je asi taký príspevok ako prečo chodí beloška s černochom a nenájde si niektoho “normálneho” … proste si extrémne obmedzená …

Mas velmi divny nazor... Preco by to malo byt zufalstvo, preboha? Cize ludia s detmi, ktorym nevysiel vztah, maju byt uz navzdy sami?