icon

Zlomený zásnubný prsteň

royalpanda
31. dec 2022

Zdravím žienky, zásnubný prsteň noseny dnes 8my deň sa mi prelomil...
Objednavany zo stránky iZlato. Čo snim?
Bude sa dať zreklamovat keďže to nieje ani 14 dní od doručenia?
Podotýkam nerobila som sním nič namáhavé pri abrazivnych zložkách šiel z ruky dole čiže nemám sajny ako mohol prasknúť a zlomiť sa ... Prosím poraďte

Zlomený zásnubný prsteňZlomený zásnubný prsteň
Strana
z2
jaskolka
1. jan 2023

Možno to nie je ani v tom, že je tenký dolu, ale nekvalitná práca, nie "čisté" zlato,preto je taky mäkký a poohybany.
Ja sama mam prsteň tiez taky tenší na spodnej strane, ale nemá ani malé poškodenie, a to s nim robím všetko 4 roky.
Reklamovať, toto je úplne nekvalitný prsteň a zlá práca navyše.

kornelies
2. jan 2023

@royalpanda Toto nie je 14k zlato, urcite 9k, cca 38% zlata. Zlatnici to nepovazuju za zlato. Plus je velmi tenky. Reklamovat a kupit drahsi, kvalitnejsi, hrubsi. Radsej si doplat 100E nech sluzi a vyzera normalne. Je to na cely zivot, budes ho nosit cca 50 rokov a "spona zo sustruhu" to nema sancu vydrzat.

ivanki
9. jan 2023

@royalpanda ja som
mala z izlata nahrdelnik ktory sa mi roztrhol a ked som sla reklamovat povedali mi ze je to moja vina ze pri kazdom sprchovani atd ju mam davat dole i zlato nikdy viac kvalita sperkov 0

katulienkax
13. jan 2023

mne sa zlomil prsten ale po rokoch pouzivania, zasla som k zlatnikovi, zhodnotil ho ze sa predral a tiez ze nebol kvalitne hruby, tak mi ho opravil ze tam doletoval hodny kus zlata aby mal hrubku ako ma prsten mat, ale stalo to dalsich 100 eur a snad uz sa nikdy nezlomi.

Strana
z2