icon

Zlý deň

9. sep 2022

Sice uz konci, no bol pre mna z tych menej veselych...
... a nemam ani nikoho, koho by to zaujimalo...
Viem, ze to prejde, znova vyjde slnko, no nejak mi je momentalne clivo 😪

tatiana1329
9. sep 2022

Tak sa vyrozpravaj to ti mozno pomoze. 🙂
Taketo dni poznam, mas chut sa len zabalit do paplonu a zabudnut na svet...

ivangeline
10. sep 2022

Ja som to zas dala. Bolo mi biedne ale dala som cele doobedie sama s detmi. Aj som ich ulozila ale ked o 21 este ani jedno z 3 nespalo... Som myslela,ze vybuchnem. :D Sla som spat a doslova sa na nich vykaslala. Nie som na to hrda,nerada som,ked su hore a ja spim..ale vraj ked prisiel muz domov,spali vsetky. :D

barborachors
10. sep 2022

ja nechapem, kto pise taketo prispevky a naco... mala by sa tu zalozit skupina na mk s nazvom Vylevy...

vibamaja
10. sep 2022

@barborachors ja zas nechapem Tvoj prispevok...
Niektori ludia keby sa riadili heslom - neries, co sa Ta netyka, hned by bol zivot krajsi... Alebo este - menej je viac... A tu na MK hlavne heslom - nemam, cim prispiet, rolujem dalej...
Drzim palce, aby si aspon nieco z toho pochopila ✊

heln
10. sep 2022

@barborachors ano, to by sa mohla, aspon by bol priestor na vylevy.
hocikto moze mat blby den a potrebuje to dostat zo seba von a nema sa komu zdoverit.

heln
10. sep 2022

ahoj, chapem ta, ja som este na RD, ale nastupila som do prace, tesila som sa, ale za ten cas co som bola doma som vela veci zabudla. prvy tyzden bol narocny, spravila som aj par "kiksov" a chytila ma taka frustracia a depka, ze rozmyslam ci to bolo dobre rozhodnutie ist do prace. tiez sa nemam komu zdoverit alebo napisat vylev.

jozef11111111
10. sep 2022

@barborachors alebo prísakovia 😊