Zmena banky

jadodka
24. jan 2014

Kočky chcem zmeniť banku, mám TB, nemám tam vedený žiadny debet, žiadny úver, nič, teraz mi prišlo že sa poplatok za vedenie zdvíha z 5 na 7€... dostávam tam len materský príspevok, aj z toho nič mi zoberú 7€...účet nechcem mať spoločný s partnerom... ktorá banka je najlacnejšia v poplatkoch, alebo kde máte svoje € VY??? ďakujem za prípadnú reakciu

abab
24. jan 2014

Ak ti nevadi manipulacia s peniazmi cez internet, tak mbank. Za vedenie nic neplatis, za prikazy a platby kartou neplatis tiez.

ddaassuullaa
24. jan 2014

uplne bez poplatkov su Mbank alebo ZUNO. su to len internetove banky, ale vedenie je bez poplatkov. vMbank mi nabieha pocet vyber z bankomatov gratis podla objemu platieb, v ZUNO je to fix - 1 vyber z bankomatu tatrabanky gratis, kazdy dalsi 0,80€ a z inych bankomatov ako TB 1,20€. viem si to vzdy zariadit tak, ze neplatim ani cent ani za vybery 😉 pripadny vklad v hotovosti je mozny len cez postu.

mima4
24. jan 2014

ja mám aj zuno, je to zadara a ked budes chciet peniazky vybrat, jednoducho ich prevedies manzelovi alebo priatelov na jeho ucet a on ti ich vyberie. 🙂
Aj tak dnes sa uz takmer vsetko plati cez internetbanking. Ja vyberam peniaze z bankomatu (mam aj vub) asi tak raz za 2 mesiace. Tam nemam tiez poplatok, ale musi ti chodit tam minimalne asi 500 eur mesacne, a ostat tiez asi 500 eur.. takze pre cloveka, ktory nepracuje a pobera iba davky, to nie je vhodne.

maria1989
24. jan 2014

@jadodka fio banka je zadarmo 🙂