icon

Zmení sa situácia po prehre Korčoka?

7. apr 2024

Ahojte, otázka na tie ktoré volili Korčoka (veľmi prosím o čítanie s porozumením). Myslíte že to bude teraz s nami horšie ? Do nepekneho rána sme sa zobudili

huginko
7. apr 2024

@loolaa ale no

mamamasama
7. apr 2024

Ajajaaaj Slovensko. Tak krásna krajina, toľko potenciálu a tak hlúpy národ. Smutné toto. Veľmi.

kofa77
7. apr 2024

@zic presne toto som si uvedomila. pred 5 rokmi este vyhrala Čaputová, teraz uz s prehladom pp. takze dalsie volby dopadnu este horsie.
taky bombic sa uz tesi na navrat na Slovensko, co asi dostane za odmenu? zeby miesto komentatora v televizii? poradca Cicera z Revucej? ombudsmana ludskych prav? nechajme s aprekvapit

chodec15
7. apr 2024

@loolaa Najskor obmedzia eurofondy, dotacie farmarom, spolupracu,... Padnu sankcie. Urcite su tam aj clanky, ktore upravuju dobrovolny, aj nedobrovolny odchod clena z EU. Chcel by som vidiet tie sproste sklamana tvare ficovcov, ked sa tu zacne prepustat a inveestori odidu do bezpecnejsich krajin, ako budu hejslovakovat na uliciach a ziadat Fica o viac prace, ked nebol schopny ani postavit dialnicu do Kosic.

loolaa
7. apr 2024

@chodec15 Až mám z toho strach 😕

loolaa
7. apr 2024

40 rokov v komunizme a ľudia si nevážia slobodu. Nikdy toto nepochopím. Nikdy.

aaadkaaa
7. apr 2024

@chodec15 ale za odchod investorpv, vystupenie z eu,nato a vsetko dalsie bude moct Soros, Matovic, Caputova, Radicova (vyber si,je siroke spektrum vinnikov), ale urcite nie sudruh Fico... ja mam naozaj najvacsie obavy z vystupenia z Nato, ak k tomu pride realne, tak tu mame Putina nieze na druhy den, ale do vecera...

chodec15
7. apr 2024

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensk...
Západní média si všímají vítězství Pellegriniho ve slovenských prezidentských volbách. Britská BBC ho označila za proruského populistu.
Své zvolení vnímá Peter Pellegrini jako upevnění vlády premiéra Roberta Fica a vládní koalice. Vláda se nemusí obávat, že z Prezidentského paláce vznikne centrum, které vládě bude škodit, prohlásil příští šéf státu

loolaa
7. apr 2024

@aaadkaaa A ten somár Fico sa vyjadril, že Slovensko nepríde na pomoc napadnutému členskému štátu ☹

aaadkaaa
7. apr 2024

@loolaa len kto pride na pomoc nam...

loolaa
7. apr 2024

@chodec15 Žijem v Česku a Česi sú radi, že sme sa rozdelili. Veľmi nepekný obraz o Slovensku v zahraničí.

la_dolce_vita
7. apr 2024

Ludia podporujuci mafiu si nikdy nic neuvedomia. Vzdy sa najde nejaky iny vinnik, to im napovie ich velky Guru, proste nikdy im nic nedojde, to je zbytocne cele a márne.. ☹

loolaa
7. apr 2024

@aaadkaaa No veď nikto. Prečo by niekto mal, keď on sa vyjadril, že my by sme neprišli na pomoc.

chodec15
7. apr 2024

@loolaa Tak hadam sa potom nebudeme ukrivdene divit a nadavat na Sorosa, ked nikto nepride ani na pomoc debilnych vychcanym slovakom. Plati, ake houno daju, take houno dostanu.

loolaa
7. apr 2024

Radšej sa snažiť získať občianstvo inej krajiny. Normálne nad tým uvažujem.

loolaa
7. apr 2024

@chodec15 To zapredaná Amerika bude mať všetko na svedomí :D

martinami274
7. apr 2024

@maranta_leuconeura mne je len čudné,že tí ľudia čo sa majú zle,drú ako kone ich volilo. Myslia si,že Rusko ich spasí. V živote neboli v Rusku. Ti,že teraz si vyskakujú a povedia si názor ako chcú, v Rusku už by sedeli vo väzení, a keď by ďalej vyskakovali , išli by po ďalšej rodine a zrazu by stíchli. Títo čo ich volili, ako si pozabudli,že v Rusku sa drží pusa zatvorená a to doslovne.

loolaa
7. apr 2024

Pelle nahrabal hlasy od voličov Harabina. Mňa by zaujímala tá vzorka čo ho volila.

loolaa
7. apr 2024

@martinami274 Tak oni žijú v spomienkovom optimizme ako bolo za komunistov "dobre", mali prácu, kde bývať, byty zadarmo, neboli hypotéky, exekútori, aj jedlo kvalitnejšie. Ale že si musel držať hubu a krok, na každom rohu sused čo ťa udal, politickí vazni atď to im je jedno.

vyrovnanaosoba
7. apr 2024

@maranta_leuconeura tých energií sa bojím asi najviac. Už dosť nás to zničilo, o chvíľu si budeme kúriť drevom a variť na kachliach.

martinami274
7. apr 2024

@loolaa áno, presne. Ale ja som žila tiež v komunizme a pamätám si ho. Áno pociťovala som ho ako fajn prostredie na život. Ale teraz žijem v realite a za tie roky čo vládol Fico zničil Slovensko celé ,si a ja ako matka asi neviem prekusnut,že niekto z pozície moci príde a dá zastreliť moje dieťa. Ja by som bola zvedavá, keby ti čo ho volili im zastrelil dieťa, lebo on môže, lebo dieťa ukázalo čo on robí. Ale to žiadnemu rodičovi neprajem, takže i naďalej budú o nás rozhodovať obmedzení ľudia, ktorí empatia, inteligencia nič nehovorí.

niekto2hy
7. apr 2024

Agentury znizia rating SK,budeme si poziciavat drahsie..
https://www.ardal.sk/sk/ekonomicke-informacie/r...

martinami274
7. apr 2024

Otec bol v Rusku pracovne, stále je tam extrém žitia v meste a na vidieku. Tie zemlanky a chudoba mimo mesta je extrémna. Vedel veľmi dobre pi rusky,a keď stál v rade v obchode,tak sa rozprával s ľuďmi a tit,že odkiaľ si? Zo Slovenska. A zrazu všetci stíchli a bolo po debate. Tak sa báli. A tí čo teraz volili Fica,ti budú prví čo by dokázali na suseda donasat, lebo závidia aj nos medzi očami.

xckaretxxx
7. apr 2024

@chodec15 tam ta budu s otvorenou náručou cakat

tetapetra
7. apr 2024

U ráno zdieľal Fero joke výhražné správy ohľadom orientácie, teraz to ešte len začne.
Kto zaregistroval rozhovor v Bibione a vyhrážky tiež musí mať dosť.

niekto2hy
7. apr 2024

@martinami274 Precitaj si,co si napisala.

lulu0123
7. apr 2024

Je to smutne a pre mna stale nepochopitelne, ze sme sa vobec ale vobec nepoucili. Ja som si naivne myslela, ze uz po vrazde Jana a Martiny sa vela zmeni. Vtedy ake protesty, vyzeralo to, ze ludia ich uz maju konecne dost. A teraz, uz parlamentne volby dopadli katastrofalne. Odkedy su pri moci, robia strasne veci. A ludia si zvolia este aj za prezidenta jedneho z nich, pokrytca a klamara. Co bude dalsie. Uz sa vyhrazal sudcom, rozkladaju vsetko. Sikovnych ludi doslova vyhanaju zo Slovenska.

martinami274
7. apr 2024

@niekto2hy napísala som niečo zle? Len sa pýtam

martinami274
7. apr 2024

@niekto2hy myslela som ako fajn prostredie na život, lebo som bola dieťa. A nemohla som v tej dobe vidieť čo bolo zlé na tej dobe.

chodec15
7. apr 2024

@xckaretxxx Ked o teba tam nie je zaujem, to neznamena, ze inych tam neprivitaju.