icon

Zmení sa situácia po prehre Korčoka?

7. apr 2024

Ahojte, otázka na tie ktoré volili Korčoka (veľmi prosím o čítanie s porozumením). Myslíte že to bude teraz s nami horšie ? Do nepekneho rána sme sa zobudili

zeldia
8. apr 2024

@sykork nerob paniku debili sú vsade dokonca aj v Česku.

culienka
8. apr 2024

@sidonika toto sú také ezo reči áno treba začať od seba ale čo teraz vysiela naša krajina, akurát tak zlo a keď budeme takto pokračovať tak sa nám aj zlo vráti. Politikom netreba veriť to není náboženstvo, tých treba kontrolovať a nie zatvárať oči nad všetkým a slepo veriť propagande.

sidonika
8. apr 2024

Po prvé nie som retardovaná luza,a nikdy v živote by som tak nikoho nenazvala,ani naozaj retardovaneho ,naozaj nechcem nemecké,francúzske a ani nebodaj americké fuj,fuj,fuj tabletky. A už vôbec nie ruske h.... Ani tvojou rétorikou Ficove k... nechcem platiť z tvojich daní. .. Nemám k tomuto čo povedať,aby to bolo slušné a nedotklo sa to autora

zeldia
8. apr 2024

@sidonika nechces tabletky ale väčšina retardovanej luzy chce: na srdiečko, na tlak, na prostatu a vsetko to vymysleli a vyrobili Nemci Francúzi Američania a vieš prečo lebo su vzdelaní a inteligentní, nie ako sedlac tutok na tomto kopčeku. A už nevravim o vraždiacich mužíkoch a lumpoch v russku.
Ty nechces ale tvoja rodina chce ver ze chce a bude aj platiť, tak nám Boh s Fickom pomáhaj 🙂)))

margotka17
8. apr 2024

Hmmm, zrejme nepôjdeme do pravdu, ale budeme cúvať až stat. Popravde, prvý krát mi vyšli slzy, že Fico si už bez zábran pôjde svoje.

tetapetra
8. apr 2024

Nenapadlo sa práve v správach spomenulo,že pôjdu aj energie hore. 3,4,5%hore sa teoreticky dajú zvládnuť, bolo povedané (Kamenický)

blanka1966
8. apr 2024

@loolaa
@zic ja si myslim, že zase to nie je take jednoduché a aj Fico si uvedomuje, že aj oni by prišli o veľké peniaze, ved v Bruseli sa síce ťapka s Viktorom, ale pred bruselskou, resp. Európskou, radou je maličky,

zeldia
8. apr 2024

@tetapetra supeeeeer, vyborne! Konecne!

stefany2115
8. apr 2024

@maranta_leuconeura keď pozriete percentá tak tretina voličov BA kraja bola za p.Pellegrinyho čo je na BA kraj dosť a v ostatných všade vyhral. Tak to chcela väčšina a nepomohlo ani to že zaplatili mladým jednu cestu vlakom z Prahy.

zic
8. apr 2024

@blanka1966 tak on hlavne dodrbe vnutri strednu vrstvu (svojich nevolicov)... druhy pilier by som tipoval a tak... Aj Orban si v klidku bacoval roky a EU nic vazne nespravila... tak asi aj Ficovi nez klepnu po prstoch bude dlho trvat... skody narobi strasne (aj na ludoch)...

chodec15
9. apr 2024

Co k tomu dodat. Vazni fandia Pellemu. Asi z roznych pohnutok.
https://domov.sme.sk/c/23313539/devat-z-desiati...
Deväť z desiatich väzňov volilo Pellegriniho. Zozbierali sme zaujímavosti z volieb

chodec15
9. apr 2024

@zic No prave si myslim, ze EU uz vidi, ze nic nespravili u Orbana a podobni ako on sa zacinaju mnozit. Budu rychlejsi. Uz pri Madarsku nastavili mechanizmy, ze im za porusovanie prava bloknu eurofondy a Fico uz si pripravuje podu klamstvami a hlasa, ze EU bude chciet "potrestat" Slovensko za zvolenie Pelleho a nie za korupciu a porusovanie prava. Kam nas asi zavedie meciarovske janosikovske vydrbavanie s eu? Za Meciara sme nedostali pozvanku do EU, NATO, schengenu,... Ako nasi farmari asi preziju skrtnutie eu dotacii, ked vsetci naokolo dotacie budu mat plus lacnejsie obilie,... z UA.

belaaaaaaaaa
9. apr 2024

Určite to dá do pohybu Fica, pretože keď som zbadala ten jeho úškrn, tak mi normálne prišlo nevoľno. Je to jeden spol. Ešte tvár Eštoka a môžem ísť.. Ešte ku tomu vyjadrenie celého sveta, ktoré sú viac ako zlé.

amonet
9. apr 2024

@chodec15 ono to neni len o obili. 80% verejnych investicii je z EU fondov. podpora zamestnanosti. dotacia energii, oprava ciest, skôl, všetko. na sr je to co je opravene z eu penazi a co neni opravene caka na projekt

tetapetra
9. apr 2024

@amonet
@belaaaaaaaaa ale aspoň nebudeme mať 77pohlavi 🤦🏻‍♀️ nevadí,že ľudia nebudú mať čo žrať

miro1977ne
9. apr 2024

@maranta_leuconeura o akej zapadnej civilizacii pises o tej hitlerovej to vazne.pozri sa na afriku 50 rokov su tie zapadne krajiny z nej bohate.pozri na ropne muslimacke krajiny okradli ich o miliardy ktore zapad mal im vratit ked si od tych chudakov napoziciavali.ukradli im zlate rezervy v ich krajinach s libie iraku ukradli 7000ton zlata.ked sa poztes take zasoby okrem rusa nemal nik.a co sa tyka tychto teraz je to jedna banda skurvysinov.keby ste volili harabina to by bola ina pesnicka.ficiak co zo svojho zrusil co dristal pred volbami.nicVELKE NIC.AKURAT PELE NEPOSLE NASE DETI BOJOVAT ZA CUDZE ZAUJMI NA BANDERISTAN.ukro nacisti utiekli a tvoje deti maju ist zomret a to je fakt.toto hlasal za podpory cechunov.preco ich nesponzoruju ich oligarchovia.prve co bolo zdvihli si platy o 100percent a zaco

miro1977ne
Odpoveď bola odstránená
miro1977ne
Odpoveď bola odstránená
miro1977ne
Odpoveď bola odstránená
amonet
10. apr 2024

@miro1977ne prosim ake je tvoje vzdelanie, ze sa ideme bavit o historii, fasizme a komunizme? lebo moje je prave historia so zameranim na 2 sv. vojnu komunizmus a fasizmus a ak si nestravil min. tri roky v archivoch ako ja a 2 roky na praxi v ustave pamati narodov nemame sa o com bavit. dakujem

tetapetra
10. apr 2024

@miro1977ne a presne kvôli takým ako ty je východ úplne v prdeli🤦🏻‍♀️ .

kofa77
10. apr 2024

@miro1977ne ty si daj lieky a handru na hlavu, lebo ti rupne cievka v mozgu...

vetthy
10. apr 2024

@culienka žiaľ, najväčšia tragedia Slovenska, že po prevrate mal len dvoch charizmatických politikov, ktorým ľudia cucli všetko: Vladimír Mečiar a Robert Fico.

vetthy
11. apr 2024

@zeldia si moc optimisticka.vcera sme kukali kolegine vyplatnu pasku. Cena prace 4 400eur, hruba mzda 2300 eur, mzda na ucet 1900 eur, a kde je este DPH a rozne dane, priame platby....daj typy, ako sa branit, aby cierna diera zvany stat nepohltil tristvrtinu zasluzeneho zarobku

zeldia
11. apr 2024

@vetthy referendum o vystupeni z EU tak aby chamrad “vyhrala” myslim že som zachytila že 25% by sme stratili na hodnote pri zavedení národnej slovenskej meny.
Ešte stale je dôvod na optimizmus 😉 kym vedúcemu nehrozí doživotná basa myslim si ze referendum nevyhlási.

jurka5o
12. apr 2024

Koľko vás tu je odborníkov na politiku a všeličo iné. Pre vás ak sa nepamätáte bude horšie! Ty čo si väčšinu nazval ,,dezoláti ,, , aj ty čo si napísala,, hlúpy národ,,......a mnohí iní. Vševediaci ! To vy škodíte Slovensku. Tá vaša,, Bratislavská bublina,, nemôže diktovať celému Slovensku! Váš slovník a názor na iný názor je úbohosť. Buď rešpektujte aj iný názor alebo radšej sa zoberte a choďte preč. Nie je vonku všetko tak ružové ako tu píšete. A chovajte sa slušne lebo sa vám to raz vráti.

jurka5o
12. apr 2024

@zeldia Trepeš!!!

jurka5o
12. apr 2024

@belaaaaaaaaa no ukáž svoju tvár nech posúdime.....

zeldia
13. apr 2024

@jurka5o to je slušný slovník? - “trepeš”
To je rešpektovanie iného názoru? - “vševediaci”
ale poradim zadarmo aby si sa nasral: ty sa chovaj tak ako vieš, ty si to už schytal 😂

belaaaaaaaaa
14. apr 2024

@jurka5o Vidím, že si veľmi inteligentný človek. Ukážka presne toho, o čom som písala. Trepeš by som nepovedala ani moje kamoške. No nevadí, uľavilo sa hádam. Je neuveriteľné aký národ sme. Nečudujem sa, že vo svete máme meno aké máme. Vy ste tá vzorka. Pekný deň.