Zmenia voľby situáciu na Slovensku?
myslite ze sa daco zmeni?
slovensko je v prdeli uz davno.
Autorka: Ty sa zmenis?
Páči sa mi, že si dala otázku a aj zodpovedala 😁👍👍👍
@klarissa25 cakma na tv otazku
@dskjhfdlkdjhl ja sa mam preco menit? pozname sa
Vies, ake pravomoci ma prezident? Co by podla teba asi tak mohol aktivne zmenit?
A prečo sa ma teda meniť niečo na SR keď ho vlastne už ani nepoznáme? Každý polrok iný minister, kým jeden zásadne, druhý ho odvoláva, kým jeden dá návrh na niečo, druhý to zametie pod koberec...niktk nevie co bude, nikto nikoho nepozná, a myslím, že sa ani nič nezmení.
Podľa komentov co tu boli minulý rok pred voľbami tak sa ich veľa odsťahovalo lebo vyhral smer také boli plány tu ,, teraz ak vyhrtha Pelle ďalší sa teda asi odstahuju 🤣🤣🤣
Tak ak sa Ty nechces zmenit, tak preco cakas, ze bude nejaka zmena?
Keby sa po prezidentskych volbach zlepsila gramatika slovenskeho pospoliteho ludu uz by to bola obrovska zmena. Prinosna bez ohladu, kto si v pondelok donesie papuce do Grassalkovicovho palaca
@viestta to by nebola zmena, to by bol zazrak😀
@viestta neriesim slovensko s malym S
riesim to ze z nas robia blbov vsetci uz dlhe roky
nechcelo sa mi gramaticky pisat spravne
otazka je polozne zrozumitelne
neries gramatiku
Blbcov si urobia (a nielen politici) len z toho, kto im to dovoli. Takze ak mas pocit, ze si z teba robia blbca, chyba nie je v politkoch
Samozrejme že sa zmení, buď začne vládne eldorádo alebo to budú mať ťažšie ... Ináč sú to viacmenej reprezentačné figúrky a nemali by nám robiť hanbu
@walentina7 Nie nič sa nezmení, pokiaľ sa národ nezmení.
Myslím, že keď človek pozná kompetencie prezidenta, vlády a parlamentu( v ktorom má momentálne vláda väčšinu), ktoré vyplývajú z ústavy, vie aká je tu momentálne vláda, vie či je s ňou spokojný alebo nie, vie že jeden z kandidátov je súčasťou tejto vlády, dokonca jej predsedom tak si vie logicky vydedukovať na základe týchto faktov čo sa môže stať ak sa stane prezidentom predseda vlády alebo sa prezidentom stane iný kandidát.
Inymi slovami ak sa stane prezidentom predseda vlády, tak prejde každý (aj nezmyselný) zákon, ktorý si navrhne a schváli parlament a súčasná koalícia.
ano zmeni sa - uz nebude sediet v palaci jaternica, ale niektory kohut. Ktory z nich ma vacsieho kokoška a preto sa tam uvelebi, sa dozvies po 22hej hodine.
@eva233 snad mas pravdu. len ja som tym celym chcela napisat, ze mam pocit ze ''svine'' sa pri korytku len striedaju.
ale suhlasim.

Tak čo tu ešte robís?