Zmenila sa chuť Slovakia čipsov slaninových?
Baby aj vám sa zdá, že Slovakia čipsy slaninové už nie sú take ako pár mesiacov dozadu? Chutia jak lacné Tesco čipsy.. 🫣😁
Uz aj na tom začali šetriť,🤔
Minule sme ich mali solene a podľa mňa sa celkovo pokazili. Ja si ich pamätám ako decko ked sme s rodičmi chodili na kofolu a to boli úplne iné chipsy. Si pamätám keď bola ta súťaž že vnútri niektorých balení boli penaize😂 raz nám s deckami rodičia kúpili balík a našli sme 5€ alebo 10€, teraz neviem presne. No to si vieš predstaviť 😂 to vtedy bol peniaz pre nás 😂
@barborka2_2 anoo to si pamätám aj ja tuším ešte koruny ale boli a vždy v takom sačku malom boli 😁 .. ale teraz sa mi zdá fakt že nedávno ešte boli lepšie a teraz hroza
Hej hej aj v korunách bola ta súťaž, my sme už našli eurá. A ešte tam boli také puzzle alebo čo to bolo a ked si našla všetky dieliky tak sa dala vyhrať ta vec 😂
no Slovakia ako ktoré.Mne celkom chutili pizzové.Inak skôr kupujeme Laysky.Alebo potom keď Slovakia tak aj tie rôzne kotlikové alebo šošovicové sú fajn.A ešte mám rada octovky z Tesca.Jedno čo ma ale štve tak furt dookola len príchuť smotana syr,paprika alebo tá spomínaná slanina.Málo nápadov.Minule som skúšala horčicové a cesnakové Cyrilove lupienky a boli fajn akurát naplnené iba do pol sakla a inak vzduchoprázdno😀
Minule sme ich mali solene a podľa mňa sa celkovo pokazili. Ja si ich pamätám ako decko ked sme s rodičmi chodili na kofolu a to boli úplne iné chipsy. Si pamätám keď bola ta súťaž že vnútri niektorých balení boli penaize😂 raz nám s deckami rodičia kúpili balík a našli sme 5€ alebo 10€, teraz neviem presne. No to si vieš predstaviť 😂 to vtedy bol peniaz pre nás 😂
@barborka2_2 Moc Vás nepoteším, ale ako vekom odchádza zrak a sluch, tak odchádza aj chuť. Už nikdy nič nebude chutiť tak, ako za mlada, ani keby sa tá vec nezmenila 😅
Ževraj preto majú deti tendenciu byť vyberavé. Lebo to cítia trochu ináč, trochu silnejšie.
Mojej pomerne mladej babke už nechutí prakticky nič: ryba je bez chuti, pomaranče sú bez chuti.... nejak nemám to srdce jej vysvetliť že tie pomaranče sú v pohode. Tak len frfleme ako nič nie je ako kedysi 😅
@barborka2_2 Moc Vás nepoteším, ale ako vekom odchádza zrak a sluch, tak odchádza aj chuť. Už nikdy nič nebude chutiť tak, ako za mlada, ani keby sa tá vec nezmenila 😅
Ževraj preto majú deti tendenciu byť vyberavé. Lebo to cítia trochu ináč, trochu silnejšie.
Mojej pomerne mladej babke už nechutí prakticky nič: ryba je bez chuti, pomaranče sú bez chuti.... nejak nemám to srdce jej vysvetliť že tie pomaranče sú v pohode. Tak len frfleme ako nič nie je ako kedysi 😅
@refly nevravim že to nemôže byť pravda 🙂 ale myslím že v prípade tých čipsov sa kvalita fakt zhoršila. Najmä ta štruktúra mi príde taká akoby "umelá". Neviem to dobre vysvetliť 😅
@refly áno to je jedna vec ale prisaham že tie čipsy chutili ešte pred mesiacom inak 🫣 a to mám 30 rokov nie 70🤣
Ako.. jasne že sa mohli zhoršiť 😅 Občas sa stane a niekedy sa tiež nepodarí várka.
Len teda, niekedy, keď ochutnám niečo, čo som nejedla celé roky, a vôbec to nechutí tak, ako som si to pamätala... tak neviem, či sa zmenila tá vec, alebo ja 😅
slovakia solene ked kupim v samoske, lidl, billa, tesco.. tak z kazdeho obchodu mi chutia inak 😅 balenia coraz mensie, cena coraz vacsia.. uz ich posledne mesiace ani nekupujem
Už dodrbu všetko čo je dobré 🤔
Slaninové neviem, kupujem ich raz za čas. Ale paprikové sa už dávnejšie tiež zmenili. Čo je škoda, mala som ich po špízových najradšej.
@refly nevravim že to nemôže byť pravda 🙂 ale myslím že v prípade tých čipsov sa kvalita fakt zhoršila. Najmä ta štruktúra mi príde taká akoby "umelá". Neviem to dobre vysvetliť 😅
@barborka2_2 mame doma Slovakia vrubkovane solene a teda za mna hnus , presne ako lacnota umelina taka divná chuť, mne chutia najviac lays
Áno, aj mne sa zdá, že sa zmenila chuť...Ja som kupovala teraz v máji dva balíky slaninových čipsov v rozpätí dvoch týždňov a mám pocit, že každý chutil inak ...
Heh, už je to tu ako na tych fajsbúkových retro skupinách. Tam tiež všetci stále vyplakávajú ako bolo všetko kedysi chutnejšie, lacnejšie, kvalitnejšie a zdravšie. Napríklad ako tento džús za krásnych 6 KČS za niečo viac ako pol liter a s veľavravným nápisom na etikete: ,,Vyrobeno z polotovaru chemicky konzervovaného".
To boli džúsy! Dnešné džúsy? Kdežeeeee!
Aj ja som sa čudovala prečo mi tie čipsy vôbec nechutia. Pripadajú mi take umelé bez chuti a soli sú hnusné fuj. A to kedysi som dokazala celý sáčok cipsov sama zjesť za malú chvíľu. A teraz už nie pretože sú hnusné fuj a drahé.
Áno, chuť sa zmenila... Upravili receptúru kôli nariadeniam EÚ... Tá slaninová príchuť, ktorá sa používala sa už používať nesmie, údajne tam je podozrenie že je to karcinogénne...
Všetko pomenili väčšinou. Mnohé čo boli dobré veci tak pokazili.
Tiež ich mám akurát otvorené a tiez som sklamaná 😀🙈
Uplne suhlasim, to iste solene cipsy. Kupujeme velmi malo, minule som jedla u nasich a boli hrozne, uplne ina chut ako kedysi :(
Ja som milovala paprikove slovakia chips, este ako dieta. Co je aj 20 rokov dozadu 🤣 po case zmenili chut a uz mi nechutili, tak som prestala jest cipsy 😆 rovnako to vnimam aj s treskou v majoneze. Absolutne to nema s tou z detstva nic spolocne. Rovnako ju uz rojy nejem 😅 ale rada by som.
Ja som milovala paprikove slovakia chips, este ako dieta. Co je aj 20 rokov dozadu 🤣 po case zmenili chut a uz mi nechutili, tak som prestala jest cipsy 😆 rovnako to vnimam aj s treskou v majoneze. Absolutne to nema s tou z detstva nic spolocne. Rovnako ju uz rojy nejem 😅 ale rada by som.
@sumienka242 no ale ta treska sa fakt pokazila. To hovoria aj ľudia z okolia čo chodia do Treska Baru že ta kvalita išla hrozne dole poslednú dobu.
@sumienka242 tak tu tresku som mala rada často som ju jedla. Bola to vynikajúca lahôdka. Ale už nie je taká chutná treska už mi nechuti. Je to smutné. Ani soľ nie taká ako bola kedysi.
Tiež sa mi zdalo😀.asi mesiac dozadu som si ich kupovala a vtedy mi prišli strašne dobré aj chuťovo aj konzistencia bol fain, potom som si ich kúpila znovu o dva týždne a ani sa mi nechcelo veriť že sú to chuťovo tie isté čipsy. Aj menej chrumkavé boli...ale v poslednej dobe sa veľmi menia receptúry potravín na čo som si už teda zvykla.
Tiež sa mi zdalo😀.asi mesiac dozadu som si ich kupovala a vtedy mi prišli strašne dobré aj chuťovo aj konzistencia bol fain, potom som si ich kúpila znovu o dva týždne a ani sa mi nechcelo veriť že sú to chuťovo tie isté čipsy. Aj menej chrumkavé boli...ale v poslednej dobe sa veľmi menia receptúry potravín na čo som si už teda zvykla.
@romcici17 presne ako ja, lebo chápem zw nič nebude take ako keď sme boli deti ale toto je otázka pár tyzdnov, ale dobre no neurobíme s tým nič ale aspoň viem že sa to nezdá iba mne 🫣😁
Pozri na sacok, ci tam nie je znacka vegan. Ja som minule mala a nemohli sme dojest
Netuším, také veci nejedavam. Radšej si nieco slané upečiem
Slovakia chips sa podľa mňa už dávno pokazili asi aj niekoľko rokov dozadu. My sme si obľúbili Lays, za nás asi najlepšie.
Ja odpadnem... Sranda že toto ja riešim už dva mesiace,ale tému som nevidela
Ja som veľmi sklamaná tiež :( na slanina cipsoch lipnem už roky rokúce... Snažim sa ich kúpiť v každom obchode a nájme teraz,či len dopredávajú nejaké kusy alebo tak....ale vôbec... Také čipsy asi už ostanú,všade kúpim rovnaké. Som taká nahnevaná a sklamaná už dva mesiace. Tieto čipsy ktoré dávajú do sáčkov Slovakia absolútne nechutia tak ako chutili ....škoda no
Ja odpadnem... Sranda že toto ja riešim už dva mesiace,ale tému som nevidela
Ja som veľmi sklamaná tiež :( na slanina cipsoch lipnem už roky rokúce... Snažim sa ich kúpiť v každom obchode a nájme teraz,či len dopredávajú nejaké kusy alebo tak....ale vôbec... Také čipsy asi už ostanú,všade kúpim rovnaké. Som taká nahnevaná a sklamaná už dva mesiace. Tieto čipsy ktoré dávajú do sáčkov Slovakia absolútne nechutia tak ako chutili ....škoda no
@a1d4k3a presne môj prípad🫣 prešla som na Lays a môžem povedať že sú stokrát lepšie ako Slovakia už