• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Zmenili peniaze človeka vo vašom okolí?

27. mája 2014 
zmenil sa niekomu zivot,ked si jeho brat alebo sestra vzali prachaca, dostali asi patent na rozum a teraz vam radia, davaju len dobre rady do zivota a robia vam zo zivota peklo?
13. jún 2008 o 10:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
... moja švagriná mala pocit, že si vzala pracháča a postavia spolu MAXI DOM a to bola ich priorita... 6 rokov žila v tomto SNE... ktorý sa jej minulý rok rozplynul rozvodom... ale je "múdra" ako rádio ďalej, ako aj bola počas manželstva.... :angry: ... akurát má z toho "pracháčovania" teraz opletačky, bo sa idú o ten DOMČEK teraz súdiť... :rolling_eyes:
13. jún 2008 o 11:06  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
mne sa za ,,prachaca,,vydala kamoska :frowning2: .tomu sa nepacili jej kamosky tak ich vsetky zakazal.Dlho som ju uz nevidela,lebo ho slepou laskou poslucha.tesila sa na deti no podla jej muza su to vyhodenen peniaze. :frowning2: .Mam strach ze za par rokov ju opusti a najde si mladsiu a pre nu bude neskoro mat deti po40. :frowning2: .
13. jún 2008 o 11:14  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak PRACHAC minul mna osobne len o vlasok :grinning: :grinning: :grinning: nastastie :grinning: . To, ze je to dilino, som zistila pred svadbou, aj ked sme uz boli zasnubeni. Jeho posledna veta na mna bola: "Ved kvoli prachom aj tak neodides!" A moja posledna veta bola: "Tak sa pozeraj! " :unamused: :unamused: :unamused:
Chcel ist na par mesiacov do nemecka zarabat, aby si tu mohol hupit bytik a postarat sa o deti. Dnes je tam uz asi 10 rokov. Ma zenu a dve deti, ktore ziju na Slovensku a on chodi na "tyzdnovky". Pri plate 10.000,-Eur/mesacne (naozaj neprehanam - je spickovy vo svojom odbore, ale co sa tyka medziludskych vztahov je balvan) ma stale pocit, ze este nema dost...
Dodnes drahemu so smiechom hovorim, ze som si ho mala predsa len zobrat. Bola by som znudena zazobana panicka a mojho terajsieho manzela by som si asi vydrziavala ako amanta :grinning: :grinning: :grinning: A mozno by som svojej rodine robila peklo zo zivota ja :wink:
23. jún 2008 o 17:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no manzel rika,ze jeho sestra se desne zmenila po tom co vydelala par dolacu v Juesej ..ale jinak neznam..znam lidi co maji penize,ale zustali tzv.normalni :grinning:
23. jún 2008 o 17:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tiež poznám pár takých ľudí čo im peniaze pokazili charakter
kisska :slight_smile:
23. jún 2008 o 17:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
kisska tak to by bol zivot ti poviem hehe :slight_smile: ....by si nevedela co s peniazmi otapetovala by si mu spalnu a nech cumi na prachy aj pred spanim....ja mam taku kmotru je to moja kamaratka ....prisla do vsetkeho ...da sa povedat z holou ritou....jej muz pracuje na cechach a nevedia kam s peniazmi tak prerabaju kazdu chvilu byt...ale ja im nezavidim len aby sa nezblazdnili z tych penazi......
nam je dobre aj to co mame...mame co na seba aj do seba....a sme stym spokojny....
23. jún 2008 o 17:41  •  3 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lulyi - jaaaaj, no naposledy mi napisal mail pred rokom, ked som bola tehotna, takze obcas sa "pochvali" ako ziju. Jeho oblubenou zabavkou teraz je skupovat byty v BA (pre svoje deti) a SAM si ich preraba - kachlickuje, poklada dlazky a podobne... On tvrdi, ze ho to bavi, ja hovorim, ze ho to vychydza lacnejsie... Mat muza, ktory pride domov na vikend a aj to sa zatvara v byte a klaci na kolenach s kachlickami.... no rychlo by som bola vdovou :wink:
23. jún 2008 o 17:48  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lulyi; nechci rypat, ale pises; "nevedia kam s peniazmi tak prerabaju kazdu chvilu byt...ale ja im nezavidim len aby sa nezblazdnili z tych penazi......". No promin, ale jestli tohle neni zavist, tak nevim, co je :grinning:
23. jún 2008 o 19:18  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aj ja chceeem :grinning: :grinning: pretože ten môj "pracháč" je lakomý ako sviňa :grinning: a navyše vkuse nič nerobí a ani nie je doma :confounded:
24. jún 2008 o 07:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
autor
keby sa len starali o seba tak to beriem ,ale mne sa zacal brat so svagrinou starat do sukromia,dostali patent na rozum a zacali poskytovat zaplavu dobrých rad co ako urobit ,akurat zabudli ze tie prachy maju oni nie ja,tak som to stopla a mam pokoj ,zatial nepoznam z okolia jedineho ,ktorý by sa nezmenil v horsiemu,asi im tie peniaze su prednejsie ako vlastna rodina ,skoda.Ale zivot ide dalej a treba ho zit v klude a nie si ho nechat manipulovat pribuzenstvom.Mila kisska možno ho to naozaj baví alebo uteka od zeny aby mal pokoj.
24. jún 2008 o 10:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
peníze nejsou vše :grinning: kdo si myslí že může mít vše,tak se mýlí :slight_smile:
24. jún 2008 o 13:58  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
No já mám takovou sestru, vždycky chtěla mít pracháče a povedlo se jí to, to je fakt a já jí to moc přeju, ale bohužel je to na jejím chování dost znát, přijde mi, že chodí s nosem nahoru, mají byt na Vinohradech a myslí si, jak není něco víc než my ostatní, je taková nadnesená a to mě dost mrzí. Prostě to dává člověku dost sežrat. Je chytrá jak národní výbor, pořád radí a myslí si, že jí každý musí za každou cenu poslouchat. Asi si fakt myslí, že peníze jsou všechno. Asi jí jeden nepředělá, nevím. :confounded:
Já jsem ráda, že nejsme s manželem úplně bohatý ani chudý, takoví normální a že máme jeden druhého, v tom já osobně spatřuji bohatství mít se o koho opřít v dobrých i těžkých chvílích. :wink: :slight_smile:
Ale mám kamarády, těžký milionáře a to by jste na nich zaboha nepoznaly, jsou tak úplně normální, že to až jednoho zaráží :grinning: :grinning: :grinning:
24. jún 2008 o 14:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja mam kamarada co penize ma ..ted az ted ..pracoval a dorval s ek tomu nejak..ale je uplne normalni ma uplne paradni hodnoty na nikoho se nepovysuje ,pred nikym se neponizuje :grinning: proste je fajn ,ma postizeneho bratra a tim to je pac je hodne citlivej hodnej rad pomuze,je zabavnej proste chlap jak ma bejt ted si narazil babu rozvedenou se3detma!!!!!!!!!kluk 23let v dnesni dobe chapete??proste pred nim sklanim a penize na nem nejdou absolutne poznat,neresi znackove obleco nechodi do drahejch restauraci,jezdi starym swiftem a je v poho :slight_smile:
24. jún 2008 o 14:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
dotaz..co je špatnýho na značkovým oblečení a drahých restauracích, když si to člověk může dovolit, tak to je snad jeho věc ne...to z něho hned dělá špatnýho člověka? :confused: :sweat_smile: :confused:
24. jún 2008 o 14:43  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
já mám pocit, že v dnešní době, aby se člověk pomalu styděl, že má prachy :confused: pže lidská závist je bezmezná :wink: jo, jsou určitě lidi, který ostatnám dávaj sežrat, že oni nemaj právě to značkový oblečení atd., to chápu, že vás to štve :wink: takový lidi štvou i mě, pže si myslí, že nad prachy nic není :wink: ale na druhou stranu, když ty peníze mám, tak se kvůli tomu nebudu hezky oblíkat, nebudu jezdit na dovolenou....jen proto, že prostě mít prachy se nenosí? :confused: A že ostatní závidějí? My například moc peněz nemáme, spíš takovej slabej průměr..a těma prachama by se náš vztah o dost zlepšil, protože bysme se konečně vyhrabaly z těch sraček :zipper_mouth:
24. jún 2008 o 14:54  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
jj, sisstin, spousta lidi ma plnou pusu reci o ryzim charakteru, ktery je pry lepsi nez penize, ale to rikaji vetsinou ti, kteri sami nic nemaji. Ja osobne na charaktery pecu, protoze nejakej skromnej ryzi charakter mi nezaplati ucty, hypoteku atd. Kazdej v dnesni dobe nadava na zazobany prachace, ale byt chudej, skromnej a obracet kazdou korunu je asi lepsi ne??!?! :confused: Ja osobne j*bu na charakter a narovinu priznam, ze s penezma je zivot rozhodne jednodussi - i kdyz to ze mne dela ziskuchtivou megeru :grinning: :grinning:
24. jún 2008 o 14:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ne nedela sis ale je to jakejsi kolorit ceske populace verejne davat najevo ,ze na neco mam tim nejdrazsim treba jestli me chapes..neni to o tom,ze by jsi byla spatnej clovek ,ale zalezi jak se chovas spousta tady tech radobybohacu co znam machruji az na pudu a velmi okate ja si myslim,ze clovek co ty penize ma a ma to v hlave v poradku se nepotrebuje takhle prezentovat a uz vubec to davat najevo :wink:
24. jún 2008 o 15:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Mne sa skor stal taky pripad, ze mi jeden clen rodiny vytykal aka som sa stala namyslena a neprijemna odkedy som v zahranici :sweat_smile: Pritom tu toho vela nemam (teda skor nic :sweat_smile: ), zijeme tak, ze sa musime 2x do roka stahovat, tak co by som sa ja nad niekym vyvysovala. Vlastne sa stalo, to, ze ta osoba tu (do FR) prisla ku mne na prazdniny, vsetko bolo ok, len mi bolo divne, ze bola stale zduta. Snazili sme sa s priatelom cim najlepsie ich pobyt vyplnit. Ked dosli domov, tak mi napisala taky email, ze som z toho spadla na zadok. Ze ako sa nad nich vyvysujem a ze ju nezaujimaju moje drahe rifle a okuliare :grinning: Trapne veci o ktorych sme sa bavili, ked sme lezali na plazi. Vobec by ma nenapadlo, ze to pochopi, ze sa nad nich nadradujem. Pritom na slovensku ziju mozno este lepsie nez my tu :sweat_smile: Mam niekedy pocit, ze tu boli u nas na "inspekcii" ako zijeme a ked zfurstrovani dosli domov, tak to obratili proti mne :confounded:
24. jún 2008 o 15:04  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aponchie:jj..tak takový znám, dost jich se mnou chodilo do třídy :wink:
24. jún 2008 o 15:08  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
karolinka; jakobys mi mluvila z duse :astonished: Nemame nahodou stejny pratele??!?!!? :astonished: :astonished: Ja pred dvema lety taky pozvala k sobe na tyden kamosku (do UK) a ta cely ten tyden shazovala nas dum, zahradu, pritele, jeho auto a pak z ni vylezlo, ze ona sama je nestastna s celym svym zivotem..proste mi to vsechno zavidela a jeste si naivne myslela, ze i presto, jak mi vsechno zkritizovala s ni zustanu v kontaktu :fearful: Proste ti lidi, kteri jsou sami nestastni a nic nemaji mi nahaneji husi kuzi proste proto, ze si tu svou frustraci vylivaji na ostatnich
24. jún 2008 o 15:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Zanett ale u mna bol problem v tom, ze oni maju mozno penazi este viac ako my. No mam taky pocit, ze v tom pripade ani neslo o peniaze, ale celkovo o kludny a pohodovy zivot. To ale ja za to nemozem, ako oni ziju :confused: :sweat_smile:
24. jún 2008 o 15:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no já si taky myslím že když ty prachy mám tak bych si taky koupila to nejlepší,at už drahou dovolenku,super auto a nebo značkové oblečko,proč ne?a když to někomu vadí,tak to už není můj problém.Znám to zvlastní zkušenosti,s manželem si nežijeme špatně,jezdíme dvakrátročně na dovolenou,máme nové auto,nešetříme na sobě,ale té závisti co kolem nás jde,je mi zle.Já se taky nedívám na druhé.a nevím proč bych na sobě měla šetřit,když jsem si ty peníze vydělala. :wink:
24. jún 2008 o 15:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
jj zname ..me nesnasela jedna v UK ze mam k dispozici drahe auto a me to ani nedoslo proste me servala za nejake chujoviny a me to nedochazelo..az to vyvrcholilo tim,ze sme byli domluvene na shopping na nadrazi a ona nikde proste stala za rohem s kamoskou a chechtala se jak me vypekla nacez ja jsem pak tu jeji kamosku potkala a ona mi rekla,ze mi proste zavidela auto chlapa a penize a ja do nich cpala horem spodem pac jsem takova,,chystala sem vecere dychanky a vozila je autem na plaz a tak..a delala sem to rada a ne ze sem se povysovala ale proste me servala co si o sobe myslim..tak me to nasralo vsecko ze sem z tama utekla do par mesicu do jine zeme a tam to same..pritom auto nebylo moje,penize sem si vydelala praci,hadry sem mela krasny pac to v cizine preci tak je ne?no fiiiha a propo to byla ceska!
24. jún 2008 o 15:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
karolinkafe: ty jsi pěkná ženská, přítel zas chlap, máte se rádi..to na závist stačí boooohatě :sweat_smile:
24. jún 2008 o 15:17  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
zdeni chapete to uplne jinak nez sem to myslela ja :wink:
24. jún 2008 o 15:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Mame asi podobne zazitky. Ja neviem co si ti ludia myslia, ze ako tu zijeme. Povedala by som, ze na tunajsi zivotny styl mozno az podpriemerne :sweat_smile: ale toto oni nevidia :unamused:
24. jún 2008 o 15:20  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
myslim,ze pak uz neni od veci zalozit tema:zavist :grinning: pac te mam kolem sebe mrak a dochazi mi to az postupem a to mi jeste kamosky musi rict pac me to kolikrat nedojde a nechapu proc mi nekdo zavidi..at sou to kila,at je to manzel,nebo dcera nebo proste cokoliv jineho tak padam na hubu z toho co jsou schopni lide zavidet aniz by videli co se za vsim skryva :slight_smile:
24. jún 2008 o 15:21  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
karolinkafe ja zijem uz skoro 10 rokov v zahranici z manzelom a par znamych si
mysli ze uz sme milionari,lebo sme tu tak dlho,ale to nevidia ze uz mame dve deti a musime tak isto platit ucty a stravovat sa tak ako oni na slovensku
inac moja segra sa vydala do podnikatelskej rodiny,hoci nema velku hubu,ale co jej povie svokra tak robi,proste drzi hubu a krok a nosi sa ako pavica lebo v ich rodine je toho viacej a skor si dovolia nieco kupit ako nasi rodicia,niekedy my pripada ze sa hambi za vlastnu rodinu odkial pochadza,lebo mamka vzdy pocita kazdu korunu a rozmysla co treba najprv zaplatit a az potom kupit nieco co sa paci
24. jún 2008 o 15:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Karol, jasné, že si myslia... ja mám úplne normálneho chlapa, ktorý pracuje, máme malé autíčko, možno sa raz dokopeme k hypotéke a vlastnému bývaniu, ale kopec "kamarátok" má pocit, že som nafúkaná, lebo som si zobrala Francúza...a pri tom na účte žiadny ooohromné prachy nemá :wink:
24. jún 2008 o 15:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ved prave. Jasne, ze ked prideme na slovensko na prazdniny, tak neprideme obleceni v pracovnom, ale sa nejako lepsie nahodime nie? Keby tu tak videli mojho draheho v zahrade alebo mna pri upratovani, tak by si mozno uvedomili, ze za vsetkym je drina :confused:
24. jún 2008 o 15:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Tvoj príspevok