Zmizli vám niekedy veci?
Ahojte nedá sa mi spať a tak sa zamýšľam. Zmizli vám niekedy veci? Mne sa to deje už od detstva raz za čas. Zmizne mi oblečenie. Časom len z fotky zistím že wau a kde je toto tričko, alebo kde sú tieto šaty? No odpoveď je že sú nenávratne preč. Ale kde? Nikto nevie. Nikdy ich už potom neobjavim. A to je zvláštne. Len tak mi niečo zmizne. Bez toho aby som to niekde zabudla... ako je to možné? Zažili ste to niekto? Poznám jedného človeka čo mi povedal že sa mu deje presne to isté. Zaujímavé. Stane sa mi to tak raz - dvakrát do roka. Vždy ide o oblečenie ktoré mám rada ale záhadne si naň nespomeniem. Len neskôr z fotky..
Ano aj mne zmizli.jednz kabelka na tu som si spomenula tiez z fotky a urcite som ju nevyhodila. Dalej kluce od auta. Len tak sa vyparili.museli sme dat urobit treti.

@joannita tak to je dosť hnusné od teba vyhadzovať potajomky😄 aj ja som môjmu vyhodila ale iba raz trenky ktoré boli už deravé ako sito ale on ich planoval nosiť naďalej lebo vraj sú pohodlné
@anonym_autor keby si videla tie veci, aj ty ich vyhodis 😅 veď som sa hanbila s ním von chodit keď to mal na sebe 😅