icon

Zmiznutá ponorka

20. jún 2023

Sledujem v spravach o tej 5 clennej posadke, ktora zmizla v ponorke... Mal to byt 8 hodinovy vylet k Titanicu.. je to desive, hra o hodiny.. ako zo zleho filmu. Myslite, ze sa im podari najst a zachranit ludi v ponorke?

andrejkap123
20. jún 2023

@andrejkap123 teda on to nepovedal ze to sa stalo, ale z jeho slov to vyzeralo ze su mrtvi. A tym ze sa im nepodarilo nadviazat uz ziadny kontant asi sa toto stalo.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
andrejkap123
20. jún 2023

@kittykat22 presne..

dusankomoj
20. jún 2023

@kofa77 mám pre teba podnájomníka! Môj muž tvrdí na slovo to isté- historický hrad s podlahovým kúrením+ výťah. To je jeho sen.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kristinapetronela
20. jún 2023

Richterova a ponorka majú čo spoločne ? 😄

shewinka
20. jún 2023

📌

aaadkaaa
20. jún 2023

@kristinapetronela richterova potapa kollara a ponorka sa potopila, premostenie jak svina😅

hiro
20. jún 2023

"známy príbeh Pisces III zo 70. rokov" precital som si teraz o tom, 480m hlboko, 240km od pobrezia, zachrana zacala dost skoro aj tak menili lana za silnejsie a este mali zopar inych problemov... To vyzera hracka oproti tomuto pripadu.

maribell
20. jún 2023

Prosím vás 🙄, už tu nepíšte o tom kolarovi. Však konečne zaujímavá téma a zbytočne zaspamovaná 😑.

tenerifka
20. jún 2023

Tiez to sledujem a ano, vyzera to zle. Firma Ocean gate, co ponorku Titan vlastni, vraj cakala 8 hodin, pokial oznamila pobreznej strazi zmiznutie ponorky.
Ako tu uz bolo spomenute, ak by boli na hladine, je sanca na zachranu, ale ak su dole…..

annm81
20. jún 2023

@hiro Tá vzdialenosť 240 km od pobrežia je maličkosť. Ak si dobre pamätám záchranná ponorka priplávala z US, teda ca. 10 000 km. Áno, aj s lanami mali problém. Predpokladám, že za 50 rokov sa technológia dosť posunula dopredu, takže záchrana by asi bola uskutočniteľná, keby sa vedelo, kde tá ponorka je. Ale bez súradníc je to otázkou zázraku. Navyše, pri Pisces boli na palube len dvaja (?) profesionáli, ktorí šetrili kyslík ako sa dalo. Skupina panikáriacich turistov spotrebuje kyslík takou rýchlosťou, že sa tým pripraví o hodiny času.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kandelabra
20. jún 2023

Je to hrozne, ale nemyslim, ze ich zachrania. Ponorka, z ktorej sa neda dostat, tak hlboko a za taky relativne kratky cas...videla som dokument o predchadzajucich ponoroch k Titanicu, to boli ponorky na uplne inom leveli. Koho tam napadlo poslat kapsulu ovladanu playstation ovladacom, este k tomu s 5 ludmi, bez planu co robit ak sa nieco pokasle, ciste sialenstvo!

shewinka
20. jún 2023

hmm podla mna ich nenajdu ale ze nikdy.

lenka567899
20. jún 2023

@karinka223 ty si zbytočná. Vola sa to F O R U M

annm81
20. jún 2023

@kittykat22 Dik, myslela som, že tam boli dvaja profíci a traja turisti. V každom prípade, už len jeden človek, čo spanikári, je obrovský problém.

luuubik
20. jún 2023

Práve som niekde čítala, že sa odborník k tomu vyjadril, vraj šanca na záchranu je 1% a ozaj musí byť aj laikovi jasné, že veľké šance, žiaľ, nemajú. Bože, potes ich, ak su ešte nažive a vedia, čo ich čaka. Chudáci....

daniela2202
20. jún 2023

Nenájdu ich.... a potom ďalšie generácie sa budú chodiť pozerať na nich

hiro
20. jún 2023

@annm81 Som to myslel tak ze do toho Irska/UK mohli toho maleho robota-ponorku co to viazalo lana doviezt lietadlom a potom sa uz len tych 240km doplavit. Tych 10000km sa asi neplavili z USA do UK - lebo ak ide lod 20-30km/h tak tych 10000km by isli 2 tyzdne...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
20. jún 2023

Teraz som videla video na dayli mail ze maju iba 1% sancu

lilizzachy
20. jún 2023

@zuzanka.zuzu 😂😂😂😂

jana_eyre_2
20. jún 2023

Mňa na tom celom zaujalo to, že opäť boli presvedčení o tom, že sa plavidlu nemôže nič stať a nemali žiaden plán v prípade núdze.. to.mi veľmi pripomína samotný Titanic..

h2
20. jún 2023

@karinka223 1000x zaujímavejšia diskusia, než či už prišiel rodičák, či vidíme čiarku na teste, kto vypadol z Ruže pre nevestu, alebo ako vyzerá Eva Cifrová. Keď ťa to nebaví, nečítaj.

liusa82
20. jún 2023

akurát dobre predražená smrť. Chudáci 😕

hendikep
20. jún 2023

@jana_eyre_2 a este sa ta ponorka vola “ Titan”

hendikep
20. jún 2023

@kittykat22 nie, boli tam dvaja z pekingu, otec zo synom nejaki velmi bohati a potom britsky miliardar…- dalsi dvaja boli pilot a sef oceangate - firmy ktora to organizuje

kittykat22
20. jún 2023

@hendikep su z Pakistanu nie z Pekingu 😐, Hamish Harding je brit o ktorom pises a ten je profesionaly pilot ktory minuly rok napriklad letel do vesmiru - takze taky bezny turista urcite nie je. Dalsi je francuz Paul-Henri Nargeolet ktory mal 35 ponorov k Titanicu a prezyvaju ho Mr. TItanic a posledny je Stockton Rush ktory ako pises CEO OceanGate a tiez bol nespocetne krat dole.

mandarinka555
20. jún 2023

@kofa77 No do tejto témy sa votrela @zuzanka.zuzu aj s Kollárom, aj s tými jeho kur*ami, aj s dementnou Vittekovou....