icon

Zmiznutá ponorka

20. jún 2023

Sledujem v spravach o tej 5 clennej posadke, ktora zmizla v ponorke... Mal to byt 8 hodinovy vylet k Titanicu.. je to desive, hra o hodiny.. ako zo zleho filmu. Myslite, ze sa im podari najst a zachranit ludi v ponorke?

Strana
z8
iwesska
24. jún 2023

@annm81 Tak ale vlaky,ani vytahy nejazdia v extremnych podmienkach. Neda sa zas kazdemu nestastiu predist. Ja veru deti nepustim na kolotoce,ktore uz na pohlad vyzeraju,ze maju 30r. a maximalne ich tak utru od prachu a namazu. Prexvidam. Ale toto bola ponorka,ktora mala max.ponor do hlbky 4000m,tie,co tam chodia roky a su certifikovane na ponor do 6000m,teda s rezervou. Tato nepresla ani certifikaciou,preco asi? Ty by si isla vedome byvat do neskolaudovanej stavby? Ja teda nie. Ti,co sa chodia takto ponarat sa zhoduju na tom,ze by s OceanGate nikdy nesli. Preco? Ved riaditel si vymyslel este aj to,ze bola vyvinuta v spolupraci s Boeingom a NASA🙈

iwesska
24. jún 2023

Tu mate nazor experta, urobte si vlastny,ci boli len nestastne obete,alebo sa tomu dalo zabranit. https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/845981-ko...

isis234
24. jún 2023

@iwesska dík za článok..... Oni si išli pre istú smrť 😲 .. citujem.. Nielen vo štvrtok platilo, že posádka už nemá šancu. Nemala ju ani dlho predtým,“ myslí si český dobrodruh.
... asi tak,,,,

zuzana76
24. jún 2023

ja sa vsak cudujem, ze isiel aj sam gen. riaditel Stockton Rush a namornik Paul-Henri Nargeolet, najviac luto mi je toho 19-rocneho chlapca, ktory tam ani nechcel ist. 😔

Strana
z8