Zmiznutá ponorka
20. jún 2023
Sledujem v spravach o tej 5 clennej posadke, ktora zmizla v ponorke... Mal to byt 8 hodinovy vylet k Titanicu.. je to desive, hra o hodiny.. ako zo zleho filmu. Myslite, ze sa im podari najst a zachranit ludi v ponorke?
Predošlá
Strana
z8
Tu mate nazor experta, urobte si vlastny,ci boli len nestastne obete,alebo sa tomu dalo zabranit. https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/845981-ko...
ja sa vsak cudujem, ze isiel aj sam gen. riaditel Stockton Rush a namornik Paul-Henri Nargeolet, najviac luto mi je toho 19-rocneho chlapca, ktory tam ani nechcel ist. 😔
Predošlá
Strana
z8

@annm81 Tak ale vlaky,ani vytahy nejazdia v extremnych podmienkach. Neda sa zas kazdemu nestastiu predist. Ja veru deti nepustim na kolotoce,ktore uz na pohlad vyzeraju,ze maju 30r. a maximalne ich tak utru od prachu a namazu. Prexvidam. Ale toto bola ponorka,ktora mala max.ponor do hlbky 4000m,tie,co tam chodia roky a su certifikovane na ponor do 6000m,teda s rezervou. Tato nepresla ani certifikaciou,preco asi? Ty by si isla vedome byvat do neskolaudovanej stavby? Ja teda nie. Ti,co sa chodia takto ponarat sa zhoduju na tom,ze by s OceanGate nikdy nesli. Preco? Ved riaditel si vymyslel este aj to,ze bola vyvinuta v spolupraci s Boeingom a NASA🙈