icon

Znamenie kozorožec - muž

vivien9
20. aug 2022

Ženy ktoré máte vzťah s chlapom v znamení kozorozca. Aká je s nimi komunikácia ? Pretože ako odpoveda mi väčšinou razne/striktne žiadne rozvíjanie témy níc. Jednoznacne väčší záujem je z mojej strany z jeho strany žiadne vypisovanie nič. A takto fungujeme už rok a pól 😁 A som myslela že sa niečo zmení postupom času ale žiadna iniciatíva stále je to také suché s ním.

Strana
z2
paulinadreamy
21. aug 2022

@ma77 aj môj je romantik 🤣 druhýkrát v priebehu dvoch týždňov ma seklo, tak ma zobral dnes na nákupy a kúpil mi mop, kde sa nemusím zohybať a žmykať handru 😆

ma77
21. aug 2022

@paulinadreamy No romantik jak vyšity čo ti poviem ale ked som chora hej aj o mna sa stara ked zrovna zas dačo nerobi

sticker
paulinadreamy
21. aug 2022

@ma77 tak to má byť 🙂 ja stále vravím, že to je o človeku 💜

malina12
21. aug 2022

@paulinadreamy ja mám tiež kozorožca a ty si spolužitie úplne presne opísala snáď by som ešte dodala že bezpečíe je v tom vzťahu

paulinadreamy
21. aug 2022

@malina12 veľký súhlas. To si trafila 💜

duves
22. aug 2022

@paulinadreamy ešteže tak (pekny príspevok), lebo tie komentare inych, že kozorožce idú cez mrtvoly, tak to pobavilo. Pozdravujem ako kozoroh.

paulinadreamy
22. aug 2022

@duves ďakujem. Píšem z vlastnej skúsenosti. Podľa mňa je kozorožec jedno z najlepších znamení. Že je tvrdohlavý? Dobre. Nech je. Ale zvyšné pozitíva sú tie naj aké môže žena vo vzťahu chcieť.

akotovlastneje
3. aug 2024

Ja si pár mesiaciv píšem s kozorozcom. Poznám ho roky, vždy som mala dojem, ze ma ku mne bližšie, mňa on ale nikdy neoslovil, až som si po pár sklamaniach povedala, ze si skúsim aspoň písať a možno motyka vystrelí. Vždy som ho vnímala ako dobraka, ani teraz si nemyslím, ze by bol zlý, ani ze je to iba o znamení, aj keď čiastočne určite je (neviem však ascendent)... Avšak zas som sa uistila v tom, ze radšej sama ako s mužom, ktorý mi už aj cez písmenká ide na nervy... Píšem si s ním už asi len preto, aby som zistila, čo v ňom má tak irituje. Zrejme mentalita, ktorú som kedysi mala aj ja a som rada, ze som sa jej zbavila. Je energia, ktorá má neťahá ale skôr odpudzuje. S inými kamarátmi také pnutie nemám... A v skratke, komunikácia iba povrchná, ísť hlbšie nehrozí, mam pocit, ze to je skolkar zmiešaný s dôchodcom za zenitom a lunochodom... Taky salamista, až je to neskutočná nuda. Salamista ale iba na povrch, snaží sa "humorom" vsetko to bolave, čo on absolútne nevie otvoriť a riešiť zakryť a ak náhodou bodnem do toho boľavého, tak mam pocit, ze som skocila vretenici na chvost. Stačí mu ruksak, hory, pivo, cigy a svet gombicka, ale iba akože, čo prave niektoré už možno životom a príliš "akcnými" mužmi zničené ženy môžu priam vyžadovať, ale pre mňa jednoducho nič, čo by som ocenila, pomaly aj to, čo u iných mužov beriem v pohode ma v jeho prevedení irituje. Nuda, neschopnosť komunikovať, upraviť zovňajšok, on nič nepotrebuje a všetko je dobre ako je a on toto nemusí a ani hento nepotrebuje a nejde do hĺbky a odpoveď je vždy "neviem", neškodný, po druhej strany si rad dokazuje neviem co trosku sundavanim ľudí miesto toho, aby ako inteligentný človek povedal vec asertívne a priamo bez tendencie niekoho sundat... Jednoducho keby raz razantne povedal: A toto takto mám a chcem to tak, to je môj názor! Celé tragédia, ale ze úplne!!!

Strana
z2