icon

Znamenie Váhy

8. okt 2021

Hneď na začiatku prosím nestojím o blbé komentáre. Je tu niekto kto sa vyzná v znameniach? Potrebovala by som vedieť, ako dosiahnuť odpustenie u muža v znamení váh. Skúšala som už všetko možné preto to chcem vyskúšať aj touto cestou

Strana
z2
martinajurkechova
8. okt 2021

@0silvia0 tak áno, všetko vie najlepšie. Mne najviac vadí, že stále vyťahuje krivdy z minulosti a mne sa fakt nechce počúvať stále to isté čo jej kedy kto povedal a urobil. A robí neskutočné rozdiely medzi svojími deťmi, ale že fakt okato 😀

0silvia0
8. okt 2021

@martinajurkechova ježkovy oči, tie krivdy z minulosti, celá moja mama, 50 ročné somariny vyťahuje a pitve a hýčka si svoje krivdičky a pri nich sa opekňuje. A áno, najmladšia dcéra je aj u nej nedotknuteľná.

mariejenka
8. okt 2021

Môj muž je v znamení Váh, a aj obaja synovia🤣🤣ja som lev. Tie také najmarkantnejšie charakteristiky sedia u nas. Muz kým niečo urobí, kúpi matičko skakava,ten sa nahodnoti,nazvazuje a starší syn to isté. Ked sme sa na niecom s muzom pohandrkovali, ja som si urobila po svojom a hneď, a on o par dní uznal,ze i on by tak urobil...co sa týka urazlivosti, môj muž odpustí keď niečo,ale nazabuda. Ja tiež. Musis dat tomu čas.

martinajurkechova
8. okt 2021

@0silvia0 😀 u nás najmladšia dcéra a ešte švagor, ale to je muž staršej sestry. Títo dvaja sú úplne top ľudia na celom svete 😀. Keď s mamou telefonujem nechá ma povedať asi dve vety a potom je to už len monológ o sestre a švagrovi a samozrejme veci čo som už počula sto a viac krát.

martinajurkechova
8. okt 2021

@mariejenka aj môj je veľmi nerozhodný, ale našťastie veci v ktorých sa nevie rozhodnúť nechá na mňa, lebo inak by ma asi porazilo 😁

0silvia0
8. okt 2021

@martinajurkechova ano, poznám, ja tiež s mamou telefonujem tak, že mám telefón pol metra od ucha a nemusím sa ani zapojiť, vôbec jej to nechýba.

martinajurkechova
8. okt 2021

@0silvia0 no presne 😀😀😀.

barborkabar
8. okt 2021

podľa mňa to nie je o znamení ale o človeku ako takom, mám kamošku váhu a teda je fakt, že je váhavá, ale to je inak všetko, odpúšťa bez problémov, nemá rada keď má s niekým zlé vzťahy, čiže to vôbec neni o tom 🙂

fiffinkaa
8. okt 2021

Moja mamina je váha a je to obetavá láskavá múdra žena, moja naj.kamaratka, nevie sa na nikoho hnevať.

dbs2014
8. okt 2021

@nikha2809 nie nemyslela🙂 po váhach nasleduje škorpion a veľa váh má aj niečo s neho ono to aj záleží aké bolo postavenie slnka a podobne keď si sa narodila

len_nig
8. okt 2021

@kopytko03 ja som zasa Váha a ja sa dokážem hnevať aj roky 😂 takže to nebude znamením naozaj 😊 ale od povahy

silviazlat
8. okt 2021

Och tak to bude ťažké. Sama som Váha a muž vraví ze som veeeelmi komplikovana povaha. A je pravda, že ak mi niekto ublíži, oklame ma ťažko odpúšťam.

autor
8. okt 2021

@denissi ďakujem, asi máš pravdu. Skúsila som všetky možnosti a niekedy je jedinou možnosťou vzdať to. Veľmi mi záležalo, aby sa to vyriešilo ale trvá to už veľmi dlho.

autor
8. okt 2021

@eeffka presne tak to ma asi aj on 😔 skúsila som už všetko a stále mi odpustiť nedokáže. Asi je čas nechať to tak

autor
8. okt 2021

@alexandra2010 snažím sa, nie je to týždeň, mesiac ale už dva roky a fakt to nejde

autor
8. okt 2021

@silviazlat on to ma asi rovnako 😔 aj sa tváril ze mi odpustil, ale po pár dňoch na mňa znovu vyletel ze cíti krivdu a nedokáže odpustiť.

0silvia0
8. okt 2021

Nechaj to tak, nech si svoju krivdu pestuje aj 50 rokov. Nevieme o co islo, ale toto nepotrebujes mat otrieskavane o hlavu dokolecka...

martinajurkechova
8. okt 2021

@0silvia0 teda autorka má neskutočnú trpezlivosť s ním. Dva roky ju nervuje 🤷. To by som nedala.

autor
8. okt 2021

@0silvia0 máš pravdu. Ja som typ, ktorý má rád čistý stôl, ale toto je už naozaj dlho a už mi to celkom ubližuje. Zároveň má veľmi trápi, že cíti voči mne hnev, ale s tým ja asi nič neurobím

autor
8. okt 2021

@martinajurkechova veru mam lebo mi na nom záleží, ale asi to nemá zmysel

nina3365
8. okt 2021

Tak ťažko povedať, čo je vo veci, to vieš iba ty sama, čo tomuto celému predchádzalo. Zrejme si ho zasiahla na dosť citlivom mieste. Ale vieš, tak, ako neprinútiš niekoho, aby ťa miloval, tak isto neprinútiš niekoho, aby ti odpustil, pokiaľ to on sám nebude chcieť a cítiť to tak. A možno ti už odpustil, ale keď teda stále cíti krivdu, tak ho to stále bolí. Ale to už ty, podľa mňa, veľmi nezmeníš, keď, ako píšeš, to už trvá dva roky. Možno je čas, aby si sa teraz, pre zmenu, zamerala sama na seba. Ak ten človek k tebe patrí a má byť v tvojom živote, tak ťa dobehne. A ak nie, nahradí ho niekto iný. 🙂

silviazlat
9. okt 2021

Na to ti pomoze len dlhodobo sekať dobrotu

Strana
z2