Zostavenie vlády
Baby ste s tým ok alebo iba ja mam depresiu zo toho, že ako ministri budú tie dankove esa na kandidátke? Ako Fica a pele ok, nie je to moja šálka kávy ale prežijem, ale danko a spol, to je mi na grc, 5% ľudí ich volilo, je to odpad pre mňa ti ľudia čo sú tam a oni budu rozhodovať o kultúre a životnom prostredí?
Ešte som sa nedočítala čo je na nich horšie ako na tých predošlých. Už by ste sa mohli ukľudniť. Tešte sa z toho, že sa tu naozaj nemáme najhoršie.
@martulka48 však uvidíme, majú 4 roky na to aby dokázali, že sú lepší ako ti pred nimi
@viestta Presne tak! Ľudia si ich vybrali, tak ich nechajte pracovať. Budú to mať ťažké po tom 3,5 ročnom marazme.
@martulka48 kto to bude mať ťažké sú daňoví poplatníci, na ich bedrách leží prítomnosť aj budúcnosť štátu. Politici si svoju cestu vybrali dobrovoľne, nikto ich k tomu nenúti, takže sa nemajú na čo sťažovať. Oni majú makať pre nas, lebo sú naši zamestnanci. Moji, tvoji, aj babky od vedľa, aj tvojich deti. Takže ich netreba ľutovať ale kontrolovať.
@hanaxxx no tak ti poviem, ze tieto ich gender problematiky su pre mna poslednym dovodom, preco ich nevolit. Media volicom natlacili do hlavy, ako su najlepsi - ako minule olano. Raketovy vystrel percent pred volbami. Fico si to "odmakal" a na svojich percentach vytrvalo pracoval. Preto si myslim, ze ma svojich stabilnych volicov. No a teda vela volicov, ktori su z predoslej vlady bliakajuceho matovica a jeho kumpanov znechuteni. Ale to je moj nazor, tvoj moze byt iny. A taka malicka vec na zaver - simecka vystupuje maximalne nereprezentativne, aj teraz tie jeho vykriky do tmy, ked ho pelle odmietol; hapka ako daky maturant, co vytiahol otazku, na ktoru sa ucil a chce to rychlo zodpovedat. Mali by si vybrat ineho lidra s lepsim darom slova. Ja uplne nerozumiem, ako tato strana opila rozkom take mnozstvo volicov, rovnako ako som povazovala za scifi matovicovych 25%. Ale nesudim volicov ps, len im nerozumiem.
@martulka48 no tak už len oni to budú mat ťažké …no,ale rada sa nechám prekvapiť
@tykat ano, u nas v politike to vyzera takto: Vyhrali sme, do psej matere! alebo Vyhrali sme, zvykajte si... A to je ta tragedia slovenskych volicov a aj nimi zvolenych. Ani jedni si neuvedomuju, rozdiel medzi zamestnacom a neobmedzenym vladcom. Je to na skodu hlavne volicom, politici skodu neutrpia nikdy, kym sa nenaucime politikom zratat kazdy cent. Kedze my, volici, az tolko moznosti nemame, nam ostane len dufat, ze tu bude dostatok "Kuciakov", ktori sa im pozru na prsty.
Pan Danko ma privilegium 😆 zriadit si move ministerstvo aby chudak nebol osideny
. Kraasny zaciatok Bravooo...Ze vraj to nebude stat velke peniaze 👍🤮😆. Frajeri su to
@viestta ja naopak nechcem aby bolo viac Kuciakov, chcem aby tuto pracu robili ti ktori za to beru peniaze a su za to zodpovedni a aby ich kontrolovali dalsi ktori za to beru peniaze a maju za to zodpovednost. Aby fungovali kontrolne mechanizmy a aby boli transparentne. Ani jedna vlada toto nepriniesla, ani jedna. Vzdy po nastupe vlady sa zacnu riesit preslapy (zlodejstva) tej minulej a robia sa dalsie, ktore sa kryju.
@tykat fungujú len nezávislé kontrolné mechanizmy, funguje lpolícia, prokuratúra a súdy, bez politických nominacii, ktoré rozhodujú podľa Padni, komu padni. Môže sa stať, že sa toho aj dožijem skôr ako už nebudem vedieť udrzať ani myslienku ani moč. Len na to by voliči nesmeli trpieť selektivnou amneziou a takých, ktorí zneužili svoj mandát na obohacovanie vybraných skupín by nesmeli posúvať do parlamentu zas a znova. Lebo najlepší nezávislý korolor je viac, stačí aby to robil zodlovedne
@tykat naša pediatrická ide o 3 roky do dôchodku, kam pôjdeme potom neviem lebo pediatri nie sú... Na termín u logopedicky sme čakali 3 mesiace, hovorí mi, ze tato doba sa z roka na rok predlžuje... Vieš aká je cakacka do diagnostickeho centra Andreas? Momentálne rok a pol. Epidural pri pôrode ti nemá kto podať, nie sú anesteziologovia... Vieš kto bol pri koryte počas najväčšieho hojna a tuneloval zdravotníctvo 12 rokov? Áno smer. Vieš čo povedal RF, keď absolventi medicíny začali vo veľkom odchádzať do ČR? Ze nech si idú. Tak išli... To, ze nám zo škôl vychádzajú stále nepoužiteľnejsie deti, ze angličtinarka nie je schopná naučiť deti správnu výslovnosť, lebo schopný jazykar za také peniaze učiť nebude alebo ako si robia zálusk na druhý pilier. A to je len hŕstka veci, ktoré ovplyvňujú mňa...
@bibuskaiba drzim palcek nech ich Co najskor kopni do zadku... Hlavne Hamra.. Hajzli..... Ka, co tu tolko zloby ma robil, nech si zozne Co zasial
Co mam povedat ja? Ja robim na ministerstve 😅 ale co s tym narobis? Nic! Tak naco mat depresie? 🤷🏼♀️
@bibuskaiba presne tak! Slovensku hrozi bankrot, ale my ideme zariadovat dalsie ministerstvo. Sportu a cestovneho ruchu 🤦🏼♀️ dalsi uradnici, dalsi riaditelia. Toto nam je treba 🥲
Ale..prosiiim ta! Aki odbornici! Kazdemu ide aj tak o vlastne vrecko! Precitaj si Restavraciu a hlavne Ako chuti moc a pochopis vela...
@riyadh prepac ja ti vobec nerozumiem..Az ti to pojde skus to znova
@julia_a_romeo a ty si ho čítala? Lebo je tam jasne vysvetlené prečo bankrot hrozí aj nám? Ak sa chces hádať nájdi si prosím inú obeť, mne sa nechce zahadzovat s niekým komu sa ten link ani nechce otvárať.. a denník n nie je bulvár..
@julia_a_romeo keby si nešla do hádky nepíšeš takým útokom, či už namna alebo aj na ysseba.. ak si ho čítala, tak potom vieš prečo Slovensku HROZI bankrot a nie je to žiadna chujovina ako píšeš..

Tak nám treba, máme to, čo sme volili. Ak je výsledkom volieb toto, treba vymeniť ľud.