Zostavenie vlády
Baby ste s tým ok alebo iba ja mam depresiu zo toho, že ako ministri budú tie dankove esa na kandidátke? Ako Fica a pele ok, nie je to moja šálka kávy ale prežijem, ale danko a spol, to je mi na grc, 5% ľudí ich volilo, je to odpad pre mňa ti ľudia čo sú tam a oni budu rozhodovať o kultúre a životnom prostredí?
@victory1 siris hoaxy. Vsade v europe a vo vyspelom svete sa o sukromne vlastnictvo staraju jeho vlastnici... rovnako sa liecba hradi podla druhu a vysky poistenia. Tieto utopisticke blaboly o tom ako sa o vsetkych ma postarat stat a jednotlivci nemaju ziadnu zodpovednost vypustali pred volbami populisti a zial si im to asi zhltla aj s navijakom. To uz je tvoj problem...
@victory1 teraz si ujasnime, Bavime sa o ludoch poskodenych zivelnymi pohromami alebo o ludoch, pri ktorych zlyhava stat ako taky, teda aj napriklad chori, ktori sa nedostanu k potrebnej liecbe z roznych dovodov. Lebo tam ma stat celkom rozne ulohy. , Ak ide o to aby aj chori a zdravotne hendikepovani ludia mali dostojny zivot a potrebnu liecbu, tak ano, tam stat ako taky zlyhal. Napriklad aj v tom, ze nemame dost doktorov a na liecbu sa dlho caka. Ak ide o skody na sukromnom majetku, tam stat nema ziadnu ulohu.
Jej mne odstránili príspevok 🙂 konecne ma dnes niečo potešilo. Inak videli ste na aktualitách fotku súdruha Danka ? On mal plastiku si prečo ma taký ofuknuty xicht?🙂
@viestta 👍😊 ok tak pardon 😉
Ja len koli tomu že to čo začína ( a možno ino nezačne keď súdruha klepne) zacinaju prirovnávať k Husakovi k 69 r tak len preto. Ale zas bude smiešne podľa mňa tersz je ra doba na alternatívnu kultúru toto by mohlo fungovať humor divadla karikatúry vtipy, inteligencia je tvorivá a asi to je jediná forma prežitia 😉
k rannej kave na zamyslenie
https://www.aktuality.sk/clanok/HJEhrYu/nezabud...
@tykat predchadzajuce vlady myslis meciarove? Tie sa teda tiez trhali o kvalitu celeho verejneho sektora? Alebo myslis vlady este z cias prezidenta husaka?, co mimochodom nie je nijako odtrhnute od reality napr. vysokoskolske internaty v SR naozaj vyzeraju ako z doby prezidenta husaka, preto taky atak mladych slovakov na ceske univerzity, to ani nie ze odchadzaju najlepsi na ceske VS, to je uz masovy odchod studentov. Pred cca mesiacom mala masarykova univerzita v brne DOD a boli tam takmer sami slovaci...ak ma chces ty vymenit, neviem sice za koho, tak kludne meň. Je mi to srdecne jedno.
@rikarika vymenit volicov, generacne, Kedysi davno sme sa nadejali, ze vacsina Meciarovych volicov odisla tam, kde uz volby nie su, ze mame nadej na nieco lepsie ako on a jeho vlady. Na skodu nas vsetkych, prisli ficovolici. Na ich generacnu vymenu budeme dlho cakat, pretoze je v tej mnozine prekvapivo vela mladych ludi, ktori mu uverili. Tam je otazka, este kolko krat mu uveria... A ci vobec niekedy pochopia co je jeho najpodstatnejsia podstata.
@viestta "...Na ich generacnu vymenu budeme dlho cakat, pretoze je v tej mnozine prekvapivo vela mladych ludi, ktori mu uverili..."
Ja si myslim ze po Ficovi pride dalsi takyto typ, mladsi, niekde okolo neho alebo Pellegriniho vyrastie. Systematicky, huzevnaty, opakujuci donekonecna to svoje, malokedy ho nachytaju. Obklopil sa podobnymi ludmi ktory idu verne s nim. Skoda ze Fico nerobi inu politiku.
Ked pozries na opacny breh tak tam nemas nikoho takeho, prekrikuju sa, osocuju, odkazuju si cez media, vymyslaju atomofky, robia si zle navzajom...tam sa takyto typ neobjavi lebo ho vystekaju, zosmiesnia, zadupu v zarodku. Ja som mala vytipovaneho Sulika, ale asi nie.

@viestta supluju stat...stat ma ulohu pripravit legislativu,aj v ramci MZSR tak, aby nemuseli obcania suplovat stat...ved nesustred sa len na SR, kde v Europe sa robia zbierky na chorych ludi🙄