icon

Zostavenie vlády

12. okt 2023

Baby ste s tým ok alebo iba ja mam depresiu zo toho, že ako ministri budú tie dankove esa na kandidátke? Ako Fica a pele ok, nie je to moja šálka kávy ale prežijem, ale danko a spol, to je mi na grc, 5% ľudí ich volilo, je to odpad pre mňa ti ľudia čo sú tam a oni budu rozhodovať o kultúre a životnom prostredí?

victory1
15. okt 2023

@viestta supluju stat...stat ma ulohu pripravit legislativu,aj v ramci MZSR tak, aby nemuseli obcania suplovat stat...ved nesustred sa len na SR, kde v Europe sa robia zbierky na chorych ludi🙄

mapa
15. okt 2023

@victory1 siris hoaxy. Vsade v europe a vo vyspelom svete sa o sukromne vlastnictvo staraju jeho vlastnici... rovnako sa liecba hradi podla druhu a vysky poistenia. Tieto utopisticke blaboly o tom ako sa o vsetkych ma postarat stat a jednotlivci nemaju ziadnu zodpovednost vypustali pred volbami populisti a zial si im to asi zhltla aj s navijakom. To uz je tvoj problem...

viestta
15. okt 2023

@victory1 teraz si ujasnime, Bavime sa o ludoch poskodenych zivelnymi pohromami alebo o ludoch, pri ktorych zlyhava stat ako taky, teda aj napriklad chori, ktori sa nedostanu k potrebnej liecbe z roznych dovodov. Lebo tam ma stat celkom rozne ulohy. , Ak ide o to aby aj chori a zdravotne hendikepovani ludia mali dostojny zivot a potrebnu liecbu, tak ano, tam stat ako taky zlyhal. Napriklad aj v tom, ze nemame dost doktorov a na liecbu sa dlho caka. Ak ide o skody na sukromnom majetku, tam stat nema ziadnu ulohu.

zeldia
Odpoveď bola odstránená
zeldia
15. okt 2023

Jej mne odstránili príspevok 🙂 konecne ma dnes niečo potešilo. Inak videli ste na aktualitách fotku súdruha Danka ? On mal plastiku si prečo ma taký ofuknuty xicht?🙂

viestta
15. okt 2023

@zeldia Danko nie je sudruh, sudruh je len nas laskavy a dobrotivy buduci pan premier

nini1978
15. okt 2023

@victory1 všade vo svete sa robia zbierky pre ľudí ,ktorí potrebujú špeciálnu liečbu,alebo lieky ktoré stoja obrovské peniaze.
Treba vystrčiť nos z rodnej obce a trochu sa informovať predtým,ako písať bludy

kuki13
15. okt 2023

@victory1 zbierky sa liecbu sa robia v kazdom state EU. Staci len pozriet vedla do CR.

zeldia
15. okt 2023

@viestta 👍😊 ok tak pardon 😉
Ja len koli tomu že to čo začína ( a možno ino nezačne keď súdruha klepne) zacinaju prirovnávať k Husakovi k 69 r tak len preto. Ale zas bude smiešne podľa mňa tersz je ra doba na alternatívnu kultúru toto by mohlo fungovať humor divadla karikatúry vtipy, inteligencia je tvorivá a asi to je jediná forma prežitia 😉

rikarika
15. okt 2023

@tykat my nesmerujeme do temna? V nasom systeme zdravotnictva chybaju tisice zdravotnych sestier a lekarov. Skolstvo, sudy....ved to je katastrofa za katastrofou My v tom temne davno sme.

zeldia
15. okt 2023

@rikarika kaslat na sestry Gaspar bude sef SIS pobijú nás ako muchy sestra ti bude na nic. 🙂))

rikarika
15. okt 2023

@zeldia smutna pravda.

tykat
15. okt 2023

@rikarika a teda smerujeme do temna len ked je pri moci Fico? Lebo som nejako nepostrehla ze by sa nieco zlepsilo ked vladli ini. Toto su preteky ku dnu bez ohladu na vladu. Je v podstate jedno kto drzi kormidlo, akurat zlodeji sa vymenia.

victory1
15. okt 2023

@mapa 🙈🤣🤣🤣 si ale,ze uuuplne vedla

victory1
15. okt 2023

Ako ste sa zlietli 🤣🤣🤣 ako frustrovane 🐑
Ale
@viestta ty sa aspon vyhybas invektivam..s tebou "mier", ty nepresvedcis mna,ja teba...

viestta
15. okt 2023

@victory1 ja ani nemam ambiciu kohokolvek presviedcat. Ani teba

rikarika
15. okt 2023

@tykat tak fico samozrejme za svoje 3 predchadzajuce vlady musel riesit aj covid aj vojnu na ukrajine....ano?...teda 12 rokov sa nemohol venovat skolstvu ani zdravotnictvu, zato jedna jeho k....a zvladala sudy lavou zadnou....sa prosim ta realne zamysli

mapa
15. okt 2023

@victory1 a v com som konkretne vedla? lebo tymi smajlikmi si nejak nedala argument do diskusie... teda okrem nakreslenej udajne frustrovanej ovecky a opicky...

tykat
16. okt 2023

@rikarika a tie predchadzajuce vlady neficove sa teda naplno venovali skolstvu a zdravotnictvu? a v sudnictve bolo vsetko OK?
A ludia to asi tiez vidia inak ked si Fica aj po 12r jeho vlady zvolili. Mozno by sme mohli vymenit volicov a nie vladu, co ty na to? 😀

viestta
16. okt 2023

@tykat ano, vymenit volicov je jedina moznost ako to tu zmenit

viestta
16. okt 2023
rikarika
16. okt 2023

@tykat predchadzajuce vlady myslis meciarove? Tie sa teda tiez trhali o kvalitu celeho verejneho sektora? Alebo myslis vlady este z cias prezidenta husaka?, co mimochodom nie je nijako odtrhnute od reality napr. vysokoskolske internaty v SR naozaj vyzeraju ako z doby prezidenta husaka, preto taky atak mladych slovakov na ceske univerzity, to ani nie ze odchadzaju najlepsi na ceske VS, to je uz masovy odchod studentov. Pred cca mesiacom mala masarykova univerzita v brne DOD a boli tam takmer sami slovaci...ak ma chces ty vymenit, neviem sice za koho, tak kludne meň. Je mi to srdecne jedno.

viestta
16. okt 2023

@rikarika vymenit volicov, generacne, Kedysi davno sme sa nadejali, ze vacsina Meciarovych volicov odisla tam, kde uz volby nie su, ze mame nadej na nieco lepsie ako on a jeho vlady. Na skodu nas vsetkych, prisli ficovolici. Na ich generacnu vymenu budeme dlho cakat, pretoze je v tej mnozine prekvapivo vela mladych ludi, ktori mu uverili. Tam je otazka, este kolko krat mu uveria... A ci vobec niekedy pochopia co je jeho najpodstatnejsia podstata.

nini1978
16. okt 2023

@viestta jedna katastrofa
Voliči Mečiara a voliči Fica - krajina v dezolatnom stave

tykat
16. okt 2023

@rikarika a teda ty poznas len vladu Husaka, Meciara a Fica? Medzitym si spala?

belllinka
16. okt 2023

@viestta pekne napísaný článok, o to viac ma štve, že zas tu bude smerácka mafia :(

viestta
16. okt 2023

@belllinka keby bola moznost, mat tuto uradnicku vladu 5 rokov, tak jednak by sa mnohe vyriesilo, jednak by mnoho ludi pochopilo ako sa ma robit politika. Zial, zas tu budu rozhadzovacni populisti, ktori budu zaujmat len tri veci, peniaze, penezi, penize do ich vlastnych vrecak.

tykat
16. okt 2023

@viestta "...Na ich generacnu vymenu budeme dlho cakat, pretoze je v tej mnozine prekvapivo vela mladych ludi, ktori mu uverili..."

Ja si myslim ze po Ficovi pride dalsi takyto typ, mladsi, niekde okolo neho alebo Pellegriniho vyrastie. Systematicky, huzevnaty, opakujuci donekonecna to svoje, malokedy ho nachytaju. Obklopil sa podobnymi ludmi ktory idu verne s nim. Skoda ze Fico nerobi inu politiku.

Ked pozries na opacny breh tak tam nemas nikoho takeho, prekrikuju sa, osocuju, odkazuju si cez media, vymyslaju atomofky, robia si zle navzajom...tam sa takyto typ neobjavi lebo ho vystekaju, zosmiesnia, zadupu v zarodku. Ja som mala vytipovaneho Sulika, ale asi nie.

belllinka
16. okt 2023

@viestta daj ten článok aj na stenu, možno to niekomu pomôže...

tykat
16. okt 2023

@viestta len ta uradnicka vlada nema vsetky pravomoci, doveru jej nevyslovia a vkuse sa do nej smeraci navazaju ze je to vlada Caputovej.