Zoznamovali by ste sa na nete?
Je tu isto vela zien, ktore mozno aj maju partnera,alebo manzela z netu..nie som typ, ktory"zhana", bola som vydata roky, nepytam sa pre to....ja uz som na zoznamke bola,pred nejakym casom(cerstvo po rozvode). ale nic dobre z toho nevzislo..nemam tolko casu a moznosti, pritom nie som sereda....vzdy ked tam idem,vsetci chcu len sex,alebo vacsinou..ja nechem byt matrac..su na nete aj normalni chlapi, ktorých vy ste napr.sestry,kamosky,aktualne manzelky, co mate skusenost...alebo muzi, ktori prijali aj vase dieta za svoje?..ja som nikdy nechcela,aby ma chcel muz iba kvôli mne, ked mam aj dieta...ale vela z nich sa na to hra, ze tato zlato a nic...klamu.. a cim je zena nezavislejsia, tym horsie...
@ivetka, aj mňa by zaujímalo, ako pokračuješ.. Inak tie tvoje zážitky, to je teda riadna šupa.. Z toho by bola kniha! Prečítali by sme na jeden dych! Inak poznám 3 páry, ktoré sa zoznámili cez stránku zoznamko.sk. (to boli páry v rozmedzí 30-40 rokov). Myslím, že troška serióznejší web ako pokec. Držím palce!!!

@ivivaiveta ...ahoj...ako pokračuje Tvoje hľadanie toho praveho na pokeci?