Zrušenie účtu v banke a peniaze na ňom.
Ahojte žienky.
Možno mi poradíte - ja som odpoveď nenašla ani ma nete len z roku 2013 🤔
V banke na účte mi vzinkla blokacia lebo Poľska banka si vyžiadala spať peniaze odomna...
Ja s tým ale nesúhlasím a tak som peniažky neposlala späť.
Pani z banky mi poslala mail že ak sa blokacia nevyrovná tak príde k zrušeniu účtu...
Chcem sa opýtať čo bude s peniazmi ktoré na tom účte sú ? Prídem o je ? Ďakujem
( Tej pani volám ale už hodinu nič)
@nelca84 ja som sa nepýtala či mi môžu bloknut účet ale že čo s peniazmi ktoré tam sú ...🤣
Takže o čom píšeš ?
@katka2602 nevidím v tvojej správe odpoveď k mojej otázke 🤔
@jankapepe samozrejme že si vyžadujem odpoveď k veci 🙈
Ďakujem 2-3 osobám za vyjadrenie sa k Mojej otázke priamo...
Som zhrozená zo žien ozaj platí že sme klebetnice a neprajnice atď už verím ženám ktoré nadávajú na portál modrý koník a najmä na diskusie..
Asi 8 žien napísalo komentár v ktorom nie je odpoveď na moju otázku ani nič okolo 🙆 takže sa len doma nudia...takže by si mali zakusit do prstov..
A pre vás múdre 😉 v noci mi pán písal ( odpoveď na môj mail )že balík je ok a že stiahne vrátenie peňazí ak sa to ešte dá ale že už zaplatil poplatok banke tak že mu to mám uhradiť ...
Takže z mojej strany ohľadom balíka všetko ok
@predajmamina stačí, ak nabudúce pri otázke nebudeš zavádzať v informáciách a nikto sa nad tým nebude pozastavovať, good luck 🙂
@nelca84 možno stačí ak nabudúce budeš odpovedať k veci 😉
@predajmamina sama si veci zbytočne komplikujes.
A môžeš nám prosím vysvetliť ako si ten balík odoslala keď boli v ten deň všetky pobočky pošty zatvorené?
@jankapepe asi nevieš čítať 🙈poďakovala som sa za cenné rady k veci a ukončila príspevok.
Príspevok je o tom čo je s peniazmi na zrušenom účte. Ďakujem za pochopenie 😊
@predajmamina ťažko pochopím 🙂 nabudúce stačí neklamat 🙂
Len v tvoje dobro dúfam že si posielala aspoň niečo drahé. Lebo poplatky čo pán spomínal sa pohybujú vo výškach okolo 20 €
@jankapepe pohybujú sa vo výške 7-10€ keď už 😉 a v tvoje dobro dúfam že máš čo na robote q viac nebudeš písať praznde komentáre
@predajmamina ukáž mi sadzobník poplatkov kde za storno zahraničnej platby je poplatok 7€ 🙂
@jankapepe napríklad SLSL 10 eur, nie všade musí byť poplatok 20 eur ako píšeš. Inak nechápem celkom túto komunikáciu. Máš nejaký komplex či čo si potrebuješ dokázať, že jednak si neodpovedala na otázku autorky, ale iba rýpeš a stále a stále. Celkom smutné keď toto potrebuješ k životu.
@ivkazba nechcem byť zlá ale na Vás vidieť že sa rozumiete problematike a ste " študovana" ..žiaľ niektoré ženy musia ísť stále svoje aj proti múru.
Len nech sa do Vás kvôli mne nepustí
@predajmamina no ani nie že idú proti múru. Ono koník je ideálne miesto pre každého, kto svoj život nemá v poriadku a potrebuje pozornosť smerovať inde a hejtovaním iných riešiť svoje komplexy. Z toho si netreba nič robiť. Ako sa hovorí, jednám uchom dnu, druhým von. A ja hovorím, že niekedy ani do toho prvého ucha nepustiť a človek má pokoj. Pustiť sa do mňa môže, na také ja absolútne nereagujem, lebo je to detinské a obmedzené.
@predajmamina asi myslíš slsp? Tak potom 16,60 + poplatky zahraničnej banky
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
@jankapepe ja som o slps nikde v spojitosti s týmto nepísala.
Ozaj čítaj najprv
@predajmamina moja otázka patrí k ďalšiemu Tvojmu komentu,kde tvrdíš že si balík poslala 4.1. keď bol celoslovenský odstavený systém pošty nebolo možné priradiť podacie číslo. Takže klameš. Poslala si ho 8.1., lebo aj keby si ho nejakým zázrakom nechala na pošte 4.1. tak ho odošlú 7.1 a nie 8.1. Debata sa rozvíja podľa odpovedí,tomu sa nečuduj. Ak ich nechceš čítať,lebo je zjavné, že Ťa to štve,tak ju zmaže 🙂. Pekný deň 😊

Pošta mala celý systém odstavený tak ako Ti mohli dať podacie číslo? Veď sa nedalo prihlásiť ani do PDA kvôli odpočtu plynu, ktorý vykonáva pošta. Tak pochybujem, že Poprad či Spišská mala výnimku. Keď je raz systém odstavený tak je odstavený centrálne a celoplošné. Môžeš dať foto podacieho lístku?