icon

Zrušme anonymné diskusie

amelia000
12. nov 2019

Zdravim Vas vsetkych, poslednou dobou sa tu velmi mnozia trolovia, uchylovia, anonymny zobraci a hlavne nezmyselne anonymne diskusie. Tymto ziadam @admin o radu ako to riesit. Kam mame pisat. Poprosim vlozit odkaz nech sa to dostane tam kam to treba.
Poprosim kazdeho komu sa to nepaci co sa tu teraz robi napiste na MK. Ked im napise jeden, nic sa nestane. Ja som som pisala.
Navrhovala by som, aby anonymne diskusie boli bud obmedzene alebo ich mohli vyuzivat iba registrovany clenovia kt. Tu su uz par mesiacov, pripadne az po schvaleni moderatorkou, ktora by to mala na starosti.

Toto je prebrate z ceskej stranky MK. Zapojme sa aj my.

Strana
z3
marion09
12. nov 2019

Aj ja som za zrušenie

lucyluv
13. nov 2019

Tak pozrime sa na to prakticky. Anonymnou diskusiou pomozeme urcite ovela viac ženám, ktore by sa inak neodhodlali spytat. Takze za mna anonymne diskusie z tohto pohladu ANO. Ak sa niekomu zdaju niektore blbe, netreba reagovat na ne. A to, ze sa niektore zeny tu hasteria, to nijak neovplyvnime.

halienka
13. nov 2019

Ja si aj tak myslím, že anonymné diskusie vadia najmä ženám, ktoré radi lustrovali a lustrujú ostatné užívateľky, ktoré si radi spájajú ako také klebetnice - jáááj, to je tá čo tu minule písala, že toto tamto a vo svojom blogu má, že je to a to a robí to a to - a šup rovno jej to vyhodíme na oči a urobíme si o nej nejaký "nepekný" obrázok, ktorý jej budeme otrieskavať o hlavu v každej diskusii, ktorú založí. Inak nechápem prečo to má niekomu vadiť. Veď pošahané diskusie, či anonymné alebo neanonymné ignorujem a je po probléme.

black_olive
13. nov 2019

Mať tak tvoje problémy a plat politika....amelia...

black_olive
Autor odpoveď zmazal
3petka
13. nov 2019

@amelia000 som za

maciatkolulu
13. nov 2019

@zirafienka a keď budeš mat pod priblblou témou napísané julka123, ktorá si v ten deň založila nový profil, aký je rozdiel julka a anonym, ved to je tak jedno, mne sa zdá, že máte veľa času riešiť úplne chujoviny a pritom sa tu plače ako sa na materskej nemáte čas ani vytoto😂😂😂😂

3009
13. nov 2019

Nie som za rušenie anonymu, veď keď niekto nechce nech nereaguje na anonyma Niekomu vyhovuje sa spýtať anonymne. Kto chce odpovie a kto nechce nech to prehliadne.

retatka
Autor odpoveď zmazal
23121974
13. nov 2019

@retatka Ja som za zrušenie a si predstav ani raz som nelustrovala diskusie ani profil danej osoby,lebo ich mám totálne v ...Ide o to,že sa tu vyrojilo viac úchylov a retardovaných príspevkov a dementov čo si robia srandu.Išlo o to,že podaktoré nicky si tu robili srandu zo žien a vymýšlali si rôzne príbehy a dotyčné ženy len strácali čas,keď sa v dobrej viere snažili poradiť a nakoniec zistili,že to bola len sranda...Mne tu tiež boli známe určité indivíduá,ktoré sa zabávali a ženy jej chceli pomôcť,tak som sa ozvala a uviedla na pravú mieru.Aj mi potom niektoré poďakovali,lebo chceli úprimne pomôcť a zistili,že dotyčná sa len nudí...Myslím,že o to išlo zakladateľke tejto témy..Na druhej strane ženy,ktoré majú skutočné problémy a chcú poradiť anonymne sa možno odpovede nedočkajú,lebo mnohé z nás Anonyma už ignorujú,vrátane mňa..

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
23121974
13. nov 2019

@retatka Však rolujem 😉 Mne tu nemôže deň pokaziť nikto 😂 Aj tebe pekný deň.

zirafienka
13. nov 2019

@maciatkolulu s takýmito hlúposťami nemienim strácať čas, tak, ako som napísala vyššie, je mi to úplne jedno a na materskej som ešte nebola, chodím sem sporadický a voľný čas využívam efektívnejšie, prechádzky , turistika, fitko. To sú moje priority. Pekný večer.

Strana
z3