Zúfalstvo vo vzťahu. Čo mi odporúčate?

peter244
23. máj 2020

Je mi 26 priateľke 23. Sme spolu rok a mesiac. Teda neviem lebo viac krát sa so mnou rozišla. A raz som to nezvládol aj ja a povedal koniec ale stále sme spolu. Toto sa ale deje stále. Som zúfalí, už som si myslel že kvôli nej nedokážem vyroniť slzu ale opäť som si dnes poplakal.

Náš vzťah bol do teraz veľmi premenlivý raz ma priateľka nesmierne milovala a raz nenávidela.

Stalo sa toto už som si myslel že sme na správnej ceste. Že bude dobre, ide leto, teraz sme si naplánovali strašne veľa túr a výletov tešili sme sa z toho. Sex bol úžasný. Opäť som ju začínal veľmi milovať lebo mi ublížila na najcitlivejšom mieste a city k nej vtedy veľmi veľmi opadli až skoro zanikli. Podviedla ma a klamala do poslednej chvíle.

Prešli sme si cez to, ja som ešte cez to neprešiel stalo sa to vo februári a mám to stále často na očiach ale bojujem.

Mali sme dnes celkom pekný deň, už včera sme šli na výlet, posedenie v prírode so zaujímavými ľuďmi. Spali sme na chatke, bolo všetko super, stále sme dotyky, láska, bolo proste všetko super.

Cestou domov sme už plánovali kde sa budeme milovať, kde všade pôjdeme. Až sme šli na pizzu.

Ukázala mi jednu fotku v blízkosti nás jedno jazero. A ja som povedal že krásne že som bol tam nedávno na bike. To som nemal robiť, urazila sa, že sme tam mali ísť spolu, že som šiel tam prvý sám bez nej. Ano hovorili sme o tom, ale ja na biku do tej oblasti chodím rád a často a cestou som sa tam zastavil. Nechápal som tomu, prečo to tak extrémne berie. Urazila sa ale asi za 10 minút ju to prešlo. Šli sme do DM a kúpila si farbu na vlasy, opäť hlúposť ale bol som ticho, často experimentuje. Ja už len hovorím že ano pekné to máš, lebo to vydrží tá farba pár dní a ide iná. Doma si ju dala, no ako je sivá, no nie je to katasrofa ale mála lepšie. A potom chytila amok, že vyzerá ako pi,, že kvôli mne si v nervoch kúpila zlú farbu a že si zničila vlasy, že všetko kvôli mne, strašne mi vynadala, dala pár facky a povedala že mám vypadnúť do polnoci z bytu. Na to som sa jej ospravedlnil, že som nevedel že ju to tak nahnevá keď k tomu jazeru pôjdem aj sám, že na biku chodím kade tade.

Povedala že mám isť von do polnoci ja som sa ale chcel porozprávať. Dala mi pár faciek a prevrátila televízor, našťastie je ok.

Strašný amok, že sme skončili, že toto si vyžeriem, že spolu už nič nemáme že sa odsťahuje, a odišla niekam na pivo.

Ja už som zúfalí, proste zmena za 10 minút nenávisť že ma skoro zavraždí, ja už som zúfalí ako toto vôbec môže v jednej žene nastať, také niečo. Ja som jej nič zle nechcel, mal som jej tú farbu vyhodiť, ale tak ona toto robí bežne, experimentuje ako príde. ešte mi za ňu poďakovala a bola milá keď som jej ju kúpil. Ja už neviem, proste nezvládam to, niekedy som mal úzkosti s ľudí a spoločnosti, opäť sa mi to vracia. Už sa bojím pred ňou s kýmkoľvek baviť a len som ticho lebo naozaj sa môže takto zmeniť ani neviem ako a z lásky je nenávisť, je to jediné dievča ktoré som kedy mal. Som obyčajný chalan, rád cestujem mám kopec koníčkov a mal som veľa priateľov. Ale nie som nejaký extra humorný krásny, chalan aby ma dievčatá chceli na viac ako kamarátstvo, až na moju priateľku, je nádherná, a vie mi dať strašnú lásku, ale vie byť aj úplný opak ,
... Ja už neviem čo ďalej.

sunny8
23. máj 2020

Zaslúžiš si lepšiu .. toto nemá budúcnosť. Čo budete robiť keď prídu deti keď dokáže vyvádzať pre farbu na vlasy ?

majah212
23. máj 2020

Doktor pre oboch. (Odborna pomoc a neber to ako urazku). Ak si s nou planujes buducnost -vies si predstavit mat aj deti v takomto vztahu?

dollyzv
23. máj 2020

Bože utekaaaaaaaaj a ani sa neobzeraj späť...toto do života vážne nepotrebuješ,veď hádam nie si nejaký zufalec čo sa ulakomi na takúto psychopatku..

pribinak
23. máj 2020

Toto nemá žiadnu perspektívu. Nájdi si nejakú inú a buď šťastný

katkabg
23. máj 2020

Na keru mrnu ti je taka zena pivarka

ivca88
23. máj 2020

Kriste. Toto nie. Máme podobne koníčky a teda, tá tvoja priateľka je riadna hysterka. Neviem čo ju na tomto tak nahnevalo. Skôr mám pocit že asi s tebou nechce byť a zase niečo robí za tvojim chrbtom a preto bola podráždená.
Boh vie.
Ale kamarade, vzchop sa. Keby ja niečo rozbijam doma, tak ja letím z domu von. To je neprípustné.
Toľko žien je v týchto ,, horských,, kruhoch čo by si prijali mať normálneho chlapa, a ty si nájdeš takúto ,, okrasu,,.
No načo ?
Ach..

tinapa
23. máj 2020

@peter244 Tak ako sú manipulátor a tyrani- muži- sú zjavne aj ženy- viď tvoja snád už nie dlho- priateľka... Prečítaj si znaky manipulátora a psychického násilia.. Určite tam nájdeš paralely.. Tým pádom si ty závislý na nej. Ona to zneužíva.. Vymaaň sa spod jej"nadvlády".. Toto nie je zdravé..

evkakozickova
23. máj 2020

@peter244 ona stebou normálne zametá jak zo špinavou handrou chod od nej a nájdi si normálnu ženu ktorá ta bude milovať a nie stebou zaobchádzať ako ona chce...

ivangeline
23. máj 2020

Odíď. Preč. Preč. Preč. Má sama so sebou veľké problémy. Utekaj... Takýto vzťah, kde ste spolu tak krátko a už takéto konflikty, hádky pre blbosti... Vôbec nie je dobre a nie je sa ti prečo čudovať, že ta zamilovanosť tam už taká nie je..

jany149
23. máj 2020

@peter244 možno sa mi to ľahko povie, ale nájdeš si lepšiu, čo si ťa bude vážiť...
ona nie je "čistá", to čo je už, že tak vyvádzať kvôli farbe na vlasy....potrebovala by psychoterapiu, to vážne....
ja si neviem predstaviť, že by som kvôli takej banalite vyvádzala, nielen o farbe teraz hovorím ale aj o tom, že si bol sám na bicykli pri jazere--..veď máš právo ísť aj sám von sa vyvetrať, či jej máš v kuse sedieť pri riti, či ,ako si to predstavuje?
čistá psychiatria toto....
držím každopádne palec, mal by si to ukončiť, lebo sa s ňou a "jej náladami" budeš len trápiť...stráviš s ňou roky, budete sa schádzať a rozchádzať a nikam to nepovedie a potom sa zbadáš, že roky utekajú a zbytočne si si s ňou strácal čas...
viem, že ti to príde, že si nenájdeš, ale nájdeš si lepšiu....držím palec

tinapa
23. máj 2020

@peter244 Inak- veľmi dobre si opísal situáciu, ktorá u vás bola..prečo sa nahnevala a čo robila.. Takže- ona ťa vyfackala..prevrátila televízor.. Už to svedčí o niečom.. teda o jej nevyrovnanosti. Strieda farby na vlasy ako ponožky, nie je spokojná nikdy, ani nebude...bez nej nemôžeš nič, inaksa strašne naštve a nebaví sa-- Psychický nátlak vyvíja systematicky- že už sa bojíš vôbec niečo povedať, aby sa zasa neurazila.. Chlapče- rozíď sa s ňou a odsťahuj sa niekam ďaleko. Verím tomu, že ťa bude prenasledovať, prosíkať, vyhrážať sa možno..alebo to už aj urobila, že? Vážne...toto nie je zdravé...

deti95060810
23. máj 2020

partnerka ťa prefacká, zhodí televízor, vyvádza ako šialená kvôli farbe, ale je krásna....
Hrozné čítať. ľutujem ťa.
Keby mi syn doniesol domov takú hlupaňu tak ju vyrazím cez zatvorené okno....

simuskaaa123
23. máj 2020

Myslím, že je na tebe závislá.. Neviem no je to na tebe, musíš vedieť čo od života chceš.. Ak chceš byť šťastný, vidíš ze v takomto vzťahu to nepôjde.. Keď ste sa viackrát rozišli, točité sa do kruhu.. Podľa mňa nájdeš lepšiu 🙂

legna30
23. máj 2020

Uteč a na dvere napíš odkaz s číslom na psychiatra

bluka2
23. máj 2020

Keď máte pekné chvíle, ona tu blízkosť vo vnútri nevie zniesť a potrebuje to zničiť hocijakou zamienkou. Hocijaká absurdita, len aby nikdy nebolo také spojenie s istotou, bez otazok. Drží tá na spagatiku. Keďže ty ju nikdy nemôžeš mať úplne, túžiš po Tom a to pocity veľmi umocňuje...je to niečo ako droga. Dáva ti potom zasa dávku tej dobrej verzie seba a potom zasa strih. Hore dole. Zrejme ma niečo s detstva, možno ju matka nemilovala nezištne alebo niečo také, čím ju nechcem ospravedlniť, ale len ako vysvetlenie. Už je dospela, určite vie, že to nie je ok, ako zraňuje ľudí, mala ísť davno riešiť svoj problém k odbornikovi alebo samostudium + snaha. Ty si sprav láskavosť a nechaj ju minulosťou. Možno si mal len smolu. Ak bude aj ďalšia taká, možno také vyhľadávas. Veď uvidíš, o tom potom.

katarinka89
23. máj 2020

@peter244 z peknej misy sa nenájde, keď je prazdna

peter244
autor
23. máj 2020

@bluka2 to si už myslím aj ja že to vždy keď je vzťah už na dobrej ceste zničí to aby to celé začalo odznova. A je jej jedno že ničí lásku ktoru k nej mám. To by bola hraničná porucha. Ale nie všetko z tej poruchy na ňu sedí. Skôr histrionska porucha. Už mesiace sa to snažím pochopiť, čítam knihy o hesterii a manipulácii. Myslel som si že existuje spôsob ako sa správať aby to fungovalo. Keď som bol zlý ona bola horšia. Nikam to neviedlo. Keď som dobrý v stane sa to či dnes. Psychologička mi povedala že sa to nedá, ale ja som asi veľmi tvrdohlavý, nechcem to len tak vzdať.

katkati
23. máj 2020

@peter244 Takže ona ti dá pár faciek, prevráti televízor a ty sa jej ospravedlnis. Ako jej také niečo môžeš dovoliť? Co si masochista? Kde by takého druhého našla, na ktorom by si takto vybijala zlosť. Nenašla, ale keby si to dovolila pri chlapovi, ktorý má zdravé sebavedomie, tak by možno skončila na psychiatrii.

bluka2
23. máj 2020

@peter244
V nemčine je o tomto taká fantasticka kniha, čo sa volá jein. To je z "ja" a "nein". Takže áno aj nie je jej stanovisko. Ušetrím ti čítanie a poviem ti, rovnako ako psychologicka, ze záver tej knihy je, že sa s tým v podstate nič nedá robiť. Možno tak s ľahším prípadom, kedy ten človek veľmi veľmi chce vyriešit tento problém... Potom je ťažká cesta .. toto nie je váš prípad. Kľudne sa vzdelávaj, naučíš sa veľa o sebe. Ale tento prípad je stratený. Posmut si, ale nezabijaj tým vela rokov

dusankomoj
23. máj 2020

@katkati ...a odtlačkom piatich prstov na tej krásnej tváričke🙂

sisi0108
23. máj 2020

@peter244 si nesvojpravny ci masochista

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
23. máj 2020

@peter244 sam citis, ze baba je nestabilna a nezrela. Ale bojis sa, ze lepsiu a krajsiu nenajdes.
Hlupost, posobis ako normalny v pohode chalan, najdes si fajn dievca, s ktorou budes mat aj vyhliadky na zrely vztah. Vyuzi, ze ta vyhodila z bytu, kasli na nu, bacha, aby si od teba nedala dieta urobit, to by si mal o zabavu postarane na najblizsich 20 rokov...

katkati
23. máj 2020

A nemusí byť krásna, hlavne, aby mala zdravý rozum.

dilino
23. máj 2020

kopni ju do prdele a máš po starostiach či si chceš zničiť zdravie ktoré mame každý iba jedno je krásna hod sem jej fotku prepáč ale je to asi schizofrenička normálna osoba dospela vyhodi televízor da ti facky a ty jej trpiš zobud sa streľ si dve facky spamätaj sa a zbaľ si veci a čau párky katastrofa čo chceš byť týrani rozmyšľaj keby si mal 15 rokov že si zaľubený ako pubertiak ešte chápem ale máš 26 rokov čo ti chyba každý krásny byť nemôže ale ked ju nekopneš do zadku budeš iba trpieť rozchadza sa s tebou počuj urob jej tu laskavosť kopni ju do zadku ty prvý a nenájdeš si nikoho to si čital kde v katolických novinách na športovej strane alebo si z nás robiš srandu ved ona je psychický chorá, má určite chvile ked je OK ale potom zjape rozbija veci bije ťa a ty čušiš bože zober rozum do hrsti a ukonči to nedávno tu vo fore bol taký problém podobný ako máš ty nepisal si to ty tiež taký chlap pisal mal taku divožienku ktorej ked drblo v kotrbe tak robila to iste čo popisuješ ty tak takých chlapov ako ty bude viac kopni ju do prdele skvôr než ostane tehotná to budeš vydieť rošambo ked teraz nieje psychický v poriadku a ked by bola tehotná hormony to by letelo tych televízorov ale teraz vážne ked sa máš aspoň trochu rád ukonči ten chorý vzťah ktorý má z 10 bodov 9 mínusov má aj dobré chviľky ako píšeš hej a koľko ich je uvedomuješ si že neskvôr môže ubližiť aj dieťatu ked jej drbne v bedni porozmyšľaj rok nieje tak veľa na vzťah radšej skvôr koniec ako už bude neskoro najdeš si dajaku priateľku už máš dosť rokov tento chorý vzťah ukonči a začni niečo nové z priateľkou ktorá ťa bude mať rada ako ty ju a vážiť si jeden druhého a mať spolu deti žiadne knihy nečitaj o tom či je alebo neni chorá áno je psychický chorá bije ťa to je normálne vo vzťahu podľa mňa je to nemysliteľné ako môžeš žiť v chorom vzťahu daj tomu stopku a uvidiš uľavi sa ti a budeš mať aj funkčnu rodinu samozrejme nie s tou chorou osobou s tou by si mal starosti celý život a nech by si robil čo chceš vždy budeš na vine iba ty nikdy jej nič nebude dobré odid kým je čas zmen všetko telefon, facebook , všetko a odstrihni tuto chorú toxickú osobu ktora ti ubližuje a ponižuje ťa nechápem čo ešte musí divožienka urobiť aby si pochopil že tato cesta je zlá ty by si bol ešte aj vinný zato že svieti slnko ja by som jej tu gebeňu nafarbila na zeleno blbke zasratej.

katty2012
23. máj 2020

@peter244 male nevyzrete decko, ktore potrebuje odbornu pomoc. mozno sa bojis, ze si nenajdes nikoho ineho? potom radsej byt sam, pokial nechces s takymto zmagorenym tvorom prezit zivot plny stresu a bolesti

kocurikpupcek
23. máj 2020

@peter244 daj jej prosím ťa rýchle zbohom. Takúto rozmaznanu p...princeznú. dievča asi potrebuje od života facku.uz nevie čo od dobroty. By sa mala spamätať.

elenita
23. máj 2020

Nezrela hysterka.

november1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamutka
23. máj 2020

Podľa opisu je to labilna hlupana, labilny môže byť aj inteligent, ale ona vyzerá fakt vymleta. Len jej neurob dieťa, to chuda by malo veľmi smutný život pri takej chudere. A spamataj sa a ostaň radšej sám ako s ňou, ta pravá príde... Akože sorry, idem na bike a mam mat kŕče v bruchu, že som sa pozrela na jazero kam tupelo plánovalo ísť dakedy v budúcnosti? WTF, má mozog?