icon

ZUMBA - nový tanečný fitness štýl. Skúsenosti?

madulka
15. apr 2009

Ahojte,
chcem sa spýtať, či máte skúsenosti so Zumbou? Minulý týždeň som sa o nej dozvedela, vraj je to super tanečný fitness štýl. Neviete, kde sa predcvičuje v Bratislave? A ak chodíte na Zumbu, aké máte pocity a skúsenosti? Ďakujem 😎

Strana
mima1
15. apr 2009

staci aj ked to das do zazracneho googla 😉 zadas ze zumba a hned ti da tolko ponuk ze az

mima1
15. apr 2009

nasla som aj ukazky videii celkom sranda

https://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc
mima1
15. apr 2009

alebo este toto zumba-fitness

mima1
15. apr 2009

latino
mozno aj toto. ja by som aj sla ale nemam s kym sama nepojdem 😀 😀 a niesom z ba

terezka044
15. apr 2009

som o tom uz pocula ale to video.. woW!!!! asi to skusim!!!
teda ked bude cas pri babu. ale urcite potom ked bude, tak to vyskusam 😀

ja som z Bratislavy. co vy? 🙂

kotenko
15. apr 2009

Ja mam zumbu na DVD a je to super....

mima1
15. apr 2009

kotenko da sa to niekde kupit? ako sa to vola? ja mam problem ze aj ked mam doma milion 5dvd aerobik a ine cvicenia ze ja nestiham. potrebovala by som sa skor naucit daky zaklad najskor. aby som potom netraposila 😀 😀

kotenko
15. apr 2009

mima1, napisala som ti IP kde som to kupila, neviem, ci to mozem sem takto verejne napisat. Kto budete chciet, tak mi napiste IP a poslem vam to do posty.

mima1
15. apr 2009

jasne dakujem kuknem to. ja mam 4dvd ale ked to pustam tak proste nestiham fakt. asi su moc rychli namna a hlavne asi som si kupila nieco pokrocile. ale toto cvicenie ma zaujalo

kotenko
15. apr 2009

no toto je velmi dobre v tom, ze prve dvd - to su iba zaklady.... ucis sa zakladne tance kazdeho a kazladne kroky, ktore su pomale a pomaly vysvetlene. Ja som si tieto dvd zohnala kvoli tancovaniu a nie kvoli chudnutiu... a pekne s nimi stiham, aj pri poslednom dvd - stvrtom...

zuzkaprofant
15. apr 2009

toi som videla minule v telke je too super lebo je to take zabavne kde sa to da kupit by som to skusila lebo mam co zhadzovat po porode 😀 😀

mima1
15. apr 2009

ja chudnut velmi nechcem ale potrebujem pohyb. lebo som leniva jak moj pes 😀 😀 kotenko mozes mi este pisnut ako sa tie tvoje dvd volaju? dakujem

mima1
15. apr 2009

dakujem uz som nasla. teraz uvazujem ci naozaj objednam alebo nie. 1,70 stoji jedno + postovne 2€ 😅 popremyslam

nanyka
15. apr 2009

zumba sa cvici uz na viacerych miestach - aspon tu v BA..
ja ju mam tiez doma na dvd, je to zabava..isla by som aj nazivo si zacvicit-zatancovat, no nemam s kym..nikto totiz nema cas, vsetci len praca - deti - spanok dokola 😒 ...

ale je to pecka, hlavne ked mate radi latino 😉

mima1
15. apr 2009

nany a ty mas dvd odkial? mozes aj ip. teda ak sa ti chce pisat. asi ma prehovorila kotenko na dvd asi to vyskusam objednat 🙂 a zacnem tancovat. susedia budu mat radost. ako ked som sa pokusala skakat na aerobik 😀 😀 😀

madulka
autor
15. apr 2009

Nanynka, a nevieš, kde konkrétne sa naživo predcvičuje zumba v BA? 😉

mima1
15. apr 2009

madunka daj vyhladat. ja som zadala len do googlu zumba a hned naslo tolko miest ze az. v ba je ich dost

madulka
autor
15. apr 2009

Diky, idem na to 😉 . Deti už sú dosť veľké, tak by som sa išla trochu vyšantiť a zapotiť 😝

maruschka
15. apr 2009

mima1,tak tento odkaz, čo si dala

https://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc

, nemá chybu...Tá pani v tom bledučko zelenom tričku je trieda.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

To je supééééééééééééééééééééér cvičenie..to by sa mi páčilo.. 😉 😉 😉

mima1
15. apr 2009

hej hej som pozerala staci ked to budem vediet tak 😀

mima1
15. apr 2009

tu je este nieco spomalene trosku dake kusky

https://www.youtube.com/watch?v=rrudcFMb5I8

😀 😀

mima1
15. apr 2009

jakoze nic v zlom ale ine tulene. sledujte aj zrkadla 😀 😀

madulka
autor
15. apr 2009

Tak tento odkaz je fakt namakaný, človek má chuť hneď medzi nich skočiť a začať s nimi cvičiť a tancovať 🙂 🙂 . Je to veľmi chytľavé cvičenie 😎 😎

mima1
15. apr 2009

na youtube je ich dost. ja pozeram uz neviem kolke lebo je to namakane 😀 ma to chytilo trosku

andy.a
15. apr 2009

dievčatá,je to čisto len tanečné ?? a vyžaduje to veľa priestoru/lebo my nemáme ☹ 😒 /
sú tam aj nejaké cvičenia-v leže-na posilňovanie -alebo vyslovene je to len také niečo ake tanečný aerobik ?? 😕 😝 🙂

mima1
15. apr 2009

skor je to take tanecne kukni videjka

nanyka
15. apr 2009

mima, kúpila som si súbor 4 dvd cez ebay..

madulka - v BA už skoro všade 😉 - v relaxxe oproti auparku, v auparku v golem clube, v inpulse fitku v ntc, v bernoláku na račku....atď atď 😉

mima1
15. apr 2009

baby to je sranda. ja dnes pozeram skoro cely den nato 😀

andy.a
15. apr 2009

Mima,len pozeráš ??? 😕 😀 😝

Strana