icon

Zuzka Plačková

20. sep 2022

Neviete kto hovoril o Plackovej ze jej vynosili dieta na ukrajine? Dala to dnes na story, nejaka babaz CZ ale nechapem, zaujima ma to 😁

Strana
z2
sardinka32
21. sep 2022

Ona sa chce len priživiť na Zuze a získať followers...ako inak sa zviditelniť v jej prípade, ked je to nikto?? Ona nie je blbá, práveže je vychcaná. Zuzu som videla tyzden pred porodom a bola spuchnuta ako slon...členky mala vacsie ako ja hlavu.

laska86
21. sep 2022

Sliepky obidve🐔🐔🤣

zobaka
21. sep 2022

ta stara plastikova blbka, je bud tak tupa, alebo to robi preto, lebo ma malo sledovatelov a na Plackovej si mysli, ze nahrabe 100 tisic a tie tupe komentare od jej tupych sledovateliek, ze ma Plackova doma tlaciaren tetovani na umele brucho, akoze pomoc 😅

stanulienkat
21. sep 2022

Za socializmu by tu pani zavreli na psychiatriu. Dnes ma volebne pravo.

yvanielka
21. sep 2022

Podľa plastik Queen je aj Diana živá 😀

darius_a
21. sep 2022

A sak kde ma tu jazvu po cisárskom, či ako?

yvanielka
21. sep 2022

@darius_a to neviem, to môže byť až tak veľmi nízko? Že to ani nevidno?

scarletka34
21. sep 2022

@darius_a Véd je tam veľa faktov ze je to pravda ze si dala do nosiť Véd aj dosť prenášala. A cisársky sa od kedy robí poobednú hodinu napr. A keby nemala kauzu s drogami nebolo by ani dieťa. Jazva sa nejaká na bruchu ukázala 😁

scarletka34
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
21. sep 2022

@yvanielka áno jazva je až ako začína ochlpenie je pod nohavičkami takže asi ma ukázať pi...aby ťa čuza česká dala pokoj .

Nedalo mi to som ju pozrela piko výpatlana ináč

mariska1989
21. sep 2022

@scarletka34 kamarátka tiež mala poobede nakoľko pred ňou boli 3 ďalšie naplánované a ďalší jeden neplánovany ..a nikde není že kedy mala mať termín nevravela ho ..nezastavam si ju ale čudujem sa niektorým ľuďom teda 🙈

Strana
z2