icon

Zväčšenie pier - vaše skúsenosti

valeria_h
6. júl 2022

Ahoj baby, máte skúsenosti so zväčšením pier, ale aby vyzerali prirodzene, nie duck face? Rozmýšľam nad russian lips.
Odporúčate niekoho konkrétneho, kliniku?
Ďakujem 🙂

Strana
z2
darijja
7. júl 2022

@valeria_h bola som v ziline v kamala.. ale nejako uplne nadsena som nebola. Prislo mi to tam ako "na páse" ze odbavovali tie baby

valeria_h
autor
7. júl 2022

Baby tak teraz som ešte nerozhodnejšia 🙈

tayla
7. júl 2022

@valeria_h poznám dvojičky, veľmi pekné baby, ktoré si to dali, boli už 2x niekde v Žiline. Poznať to, pri pohľade spredu ešte ok, ale zboku ich majú akoby našpúlené, no nič moc. Ale zapadli do novodobého trendu vyzerať rovnako, ako všetky na instagrame. Samozrejme denne pridávajú fotky na IG 🤭🤣😂 ešte nedávno bol trend sa všade fotiť zozadu 🤭🤣😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sim10
6. feb 2023

@valeria_h ahoj bola si nakoniec na tej vyplni ? Ak áno kde a bola si spokojná? 🙂

valeria_h
autor
7. feb 2023

@sim10 Ahoj, nie, nakoniec som nebola, nejak som sa neodhodlala 🙂

anezka38
18. aug 2023

@ninusa4
@darijja tak tie máš nádherne naozaj

anezka38
18. aug 2023

@elizabet173 🥲🥲🥲 to je hrozne … ako by nás mal zaujímať názor chlapov 🤣 samozrejme hučia aké je to hrozne a neviem co a pritom sa každý jeden otočí za takou ženou 🫶 nič vám netreba ste krásne prirodzene a keby môže hneď vás vymení za krajšiu ženu co sa o seba stará, takých mužov tu už bolo

janka3334
19. sep 2023

@uglybetty1234 dobry kde ste bola na pery, chcela by som tiez ruske pery ale nevuem kde v KE robia pekne?

nabucho
6. apr 2025

@darijja Máte to krásne! Prirodzene spravené, veľmi dobrá práca! Zdvihne to sebavedomie!

darijja
6. apr 2025

@nabucho dakujem ☺️ odvtedy som bola ale uz 2x a uz taka spokojna nie som. Ale stale to mam v norme 😃😃

darijja
6. apr 2025
hopsas
6. apr 2025

@valeria_h moja kolegyňa ma veselu skúsenosť. Bola v známom salóne chytila alergiu a dva týždne bola doma v bolestiach s perami ako kačka

lulu137
18. máj 2025
@darijja

@nabucho dakujem ☺️ odvtedy som bola ale uz 2x a uz taka spokojna nie som. Ale stale to mam v norme 😃😃

@darijja je to bolestivé? Ale mas to veľmi pekné a prirodzené 👍

Strana
z2