icon

Zvieratko v domácnosti

lolobriadok
9. mar 2022

Ahojte.Poraďte mi prosím vás ohľadom zvieratka v domácnosti.Z chlapom by sme si chceli zobrať kocúrika do domu pretože k nam na dvor začal chodiť a nechce ísť už preč čo ani nechceme.Zistili sme že je hluchý a nechceme aby ho iné zviera zabilo.Chceme ho dať vykastrovať.A tu je otázka.Keď bude vykastrovaný bude značkovať?Ďakujem za odpoveď a blbé komenty neprosím.Ďakujem

Strana
z3
h2
23. mar 2022

@lolobriadok Ahoj, toto záleží od konkrétneho veterinára. A aj od toho, či bude len očkovať, alebo robiť aj niečo iné. Skús pozrieť, či nemá cenník na webstránke. Ale ak ide len o bežné základné očkovanie, mala by si sa určite zmestiť do 20€.
Ak tam tú informáciu nenájdeš a nebudeš sa vedieť dovolať, tak sa na to opýtaj pred očkovaním. Keď to bude viac, vysvetlíš situáciu a prídete inokedy.

ella2015
23. mar 2022

@lolobriadok ako vieš že má 4 mesiace a že je hluchý?🤔 to by ma fakt zaujímalo

h2
23. mar 2022

@ella2015 Stačí len čítať. Už boli u veterinára. Predpokladám, že vek odhadol a zistiť, či je zviera, ktoré máš doma, hluché, zvládne každý. Predsa vidíš, či reaguje na zvuky.

aandrea9
23. mar 2022

@lolobriadok ahoj dobrá duša. Myslím, že do 25 eur sa zmestite, cca toľko nás vyjde ocko proti besnote a základným chorobám na 1🐈. A nezlakni sa, ak bude po ocko trocha apaticky, to prejde.

lolobriadok
autor
23. mar 2022

@ella2015 boli sme s ním už pri veterinárovi.Skúšal či počuje a či reaguje na zvuky ale na žiadne nereaguje.A koľko má lebo vie keď to robí už dlho..

lolobriadok
autor
23. mar 2022

@h2 nemá cenník na nete..a už len očkovať nás treba.No chlap zabudol nahať kartu doma a banku tu nemáme tak nemám ako vybrať.Ďakujem aj za info 😉

lolobriadok
autor
23. mar 2022

@aandrea9 ďakujem za cenu..Aj som si myslela že to tolko bude.Tak toľko nahrabem z peňaženky 😉 Super vedieť aký bude po očkovaní..Ďakujem za pomoc a pekné oslovenie 😉 🙂

Strana
z3