icon

Zvieratko v domácnosti

lolobriadok
9. mar 2022

Ahojte.Poraďte mi prosím vás ohľadom zvieratka v domácnosti.Z chlapom by sme si chceli zobrať kocúrika do domu pretože k nam na dvor začal chodiť a nechce ísť už preč čo ani nechceme.Zistili sme že je hluchý a nechceme aby ho iné zviera zabilo.Chceme ho dať vykastrovať.A tu je otázka.Keď bude vykastrovaný bude značkovať?Ďakujem za odpoveď a blbé komenty neprosím.Ďakujem

majlo1234
9. mar 2022

@anjelicek26 nas je tiez taky svinuch, ze sa po suseeoch chodi tvarit, ze je hladny. Ale on sa chvalabohu lwn nazere a uteka domov😀aby nic nepremeskal od nas, hajzlik

lolobriadok
autor
9. mar 2022

@smitjan Ďakujem krásne.Deti si ho už obľúbili tak ideme riešiť aby bol tu a v poriadku 😉

erickatt
9. mar 2022

@lolobriadok normalne si ho zoberte, chodtek veterinarovi, dajte mu vysetrit uška, odcervit a vsetko co tteba. Drzim palce. Ako sa bude volat??

h2
9. mar 2022

@lolobriadok Daj potom niekedy fotku. ❤️🐈

lolobriadok
autor
9. mar 2022

@h2 určite dám

lolobriadok
autor
9. mar 2022

@erickatt ďakujeme.nevieme ešte či je hluchý alebo nie a ak je hluchý tak vymyslíme nejaké meno.

truthy
9. mar 2022

@lolobriadok za samotného kocírika moc ďakujeme. Kiež by takých ľudí ako ste vy bolo viacej

lolobriadok
autor
9. mar 2022

@h2 toto je on.zatiaľ nie je ošetrený ale bude čoskoro 😉 ale určite dám aj inú 😉

0silvia0
9. mar 2022

@lolobriadok aký zlatúch chutný😍

lolobriadok
autor
9. mar 2022

@truthy Ďakujem pekne za krásne slová.Veru mohlo by byť viac takých len žiaľ nie je.

lolobriadok
autor
9. mar 2022

@0silvia0 áno je krásny a s tími modrými očkami je na zožratie 😉

daridari11
9. mar 2022

@lolobriadok Urobila si dobre, že si ho vzala dnu.......vonku by mal malú šancu prežiť , keď je hluchý. Daj ho približne v jeho 6 tich mesiacoch kastrovať, značkovať Ti určite nebude. je super, že si mu dala domov👍

erickatt
9. mar 2022

@lolobriadok krasny mrňus

lolobriadok
autor
10. mar 2022

@daridari11 áno presne to ideme urobiť.Na dnes sme objednaný k veterinárovi tak budem ošetrený a bude bývať dnu..Preto sme sa rozhodli si ho nahať kvôli tej hluchote aby ho niečo nezabilo lebo je zraniteľný..Ďakujeme

h2
10. mar 2022

@lolobriadok Ooooch, aký zlatý! 😻 Ďakujem za fotku. Nech sa vám darí!

bronik89
10. mar 2022

obdivujem vas a istosa vam kocurik za takuto moznost aj patricne odvdaci. ste uzasni

aandrea9
10. mar 2022

@lolobriadok modré očká má preto, lebo je to ešte mimino, aspoň tipujem 😏 po kastracii znackovat nebude určite. Vďaka za jeho záchranu. Ak by niekomu chýbal, určite ho hľadajú a vylepia plagáty napr.. veselé spolužitie želám 😊

lolobriadok
autor
10. mar 2022

@bronik89 ďakujeme krásne..stačí jeho láska a preňho bezpečie 😉

lolobriadok
autor
10. mar 2022

@aandrea9 ďakujeme pekne.Možno je to kvôli tomu že je mimino alebo mu touz ostane.Uvidíme čo bude dalej.

lolobriadok
autor
10. mar 2022

@h2 není zač..Aj nabudúce sa pochvalime 😉

erickatt
12. mar 2022

@lolobriadok ako ste dopadli u veterinara??

lolobriadok
autor
12. mar 2022

@erickatt Dobrý deň.Tak je prechladnutý,dal nám antibiotiká do nošteka a očí,odčervil,pichol injekciu lebo nevie odkedy bol vonku a o dva týždňe ideme na očkovanie lebo mal vyšiu teplotu že z tích soplov.A je hluchý od narodenia.

erickatt
12. mar 2022

@lolobriadok takze to ze je u vas mu zachranilo zivot, zachod pouzivat vie?? Ako sa vola??

lolobriadok
autor
12. mar 2022

@erickatt áno..keby bol vonku neprežije.nazvali ho deti uško zato ze nepočuje na ušká 😉 áno záchod vie používať hneď od prvého dňa ako bol dnu.

lolobriadok
autor
12. mar 2022

@erickatt chválim sa 🙂 😉

h2
12. mar 2022

@lolobriadok Uško! 😍❤️❤️❤️

aandrea9
12. mar 2022

@lolobriadok máte srdce na pravom mieste ❤️

lolobriadok
autor
13. mar 2022

@aandrea9 Ďakujem krásne za také pekné slová 🙂

lolobriadok
autor
13. mar 2022
lolobriadok
autor
23. mar 2022

Ahojte baby.Som tu znova 😉 Chcem sa vás spýtať.Neviete koľko môže stáť očkovanie mačky?Veterinár mi nedvíha a zajtra máme ísť na očkovanie.A tu je problém.Chlap príde cez víkend domov.Je mimo mesta.A zabudol mi nahať kartu.Neviem či mi bude stačiť tolko kolko mám u seba.Ďakujem za info