Zvláštna situácia s ,,kamoškou"
ako mám začať.? Žijeme s manželom aj deťmi ,všetko je ok. Teda až na to že manžel má známych kamarátov s ktorými . Chodila som aj ja s nimi von ,keďže nemám tu kamošky a tam bola jedna žena ktorá sa mi zdala milá a priateľská. Tak som bola aj rada že mám kamošku"lenže po čase som si všimla ako koketuje z mojim manželom predomnou akoby som tam nebola. Odvtedy ju nemusím ,vyhybam sa jej . Pre mňa skončila . Je obyčajná štetka ktorá da dieťa k babke a ide s jedným mužom domov pit zatiaľ čo jej muž je na týždňovke. Týmto má presvedčila o sebe že je to čo som si myslela..
Týmto čo chcem vlastne povedat. 😒Som znechutená a sklamaná so všetkého. Viem že v živote sa deju aj vážnejšie veci ale nedá mi to pokoj ,či niečo spolu nemali. Pretože mám pocit že jej to robilo dobre keď ja som bola doma a ona za bavila
a niesi len prehnane ziarliva? nemas to koketovanie len v hlave a zbytocne nerobis so somara komara? muzovi zacni verit ..v zivote sa stretne este s vela zenskymi a co si ona robi vo volnom case je jej vec ... to ze ide s chlapom von neznamena ze sa s nim hned vyspsi a ze si ty myslis ze koketuje z nej este nerobi stetku ... prepac ale hned oznacovat druhu vypoveda o tvojej inteligencii ... si zavri muza doma a nikam ho nepustaj ked tak len s tebou a klapkami na ociach ;)
Ak nemáš žiadny reálny dôkaz o jeho aktivite, ale iba ziarlis na nejakú stretku, tak to je dosť smutne
@syslik81 keďže som videla ako jej tej chlap na druhý deň nadvihol tricko a objal ju . Celé mi to zapadlo . Keď ide pripita žena k mužovi večer domov haha ,no neviem čo ten chlap chce sa s ňou rozprávať ale veď dobre . Ja si namyslam
@syslik81 vie že má rodinu a bude mu volať či nejde von ? Ako to už bol vrchol všetkého . Nuž ale vzal aj mňa a keď sme tam prišli . Hlavu dala dolu ako chuďátko a povedala aby som si nemyslela že môjmu manzelovi vypisuje..
Ahoj,ja ta úplne chápem mne by to taktiež prekážalo keby sa mi zdá že po mojom chlapovi tak trochu ide ale skús sa s ním o tom porozprávať či on zaregistroval také signály od nej. To by bolo dosť rozhodujuce
@vellllo_70 ako žena jasné že som robila ja prednášky.. povedal že si namyslam že si ju nevšíma . Najlepšie čo som asi mohla urobiť ,už neísť tam a neudržiavať a ňou kontakt . Keď ona potrebuje spoločnost chlapov tak nech si ide . Myslím že môjmu dôjde a možno aj došlo už
Preco riesis inu osobu? Je to jej vec ako sa sprava a ci potrebuje pozornost chlapov. Ak by aj tvojho zviedla, tak je to len a len jeho chyba nie jej. Ona ti vernost neslubovala, ani s tebou nie je vo vztahu, ani nema k tebe ziadne moralne zaväzky.
Verím manželovi ale jej nie . Videla som ju ako ženu veľa tvári. Jeden deň bola milá ..na druhý deň nadávky ..potom zas iná ,a pár krát akoby opakovala po mne čo som povedala tak sa toho chytala že aj ona tak to isté ako ja . Podľa mňa len skúšala
@makova333 sklamala som sa len . Mohla som May kamošku ale od takej nechcem absolútne nič
No tak ste si nesadli, stava sa, ide sa dalej, netreba to tak prezivat, o nic nejde.
Nebola tu už táto téma aj minule, "štetka" ktorá má rodinu, muž je na týždňovke, ona chodí piť s iným chlapom a plus zavolala tvojho chlapa von piť, ale on zobral aj teba, takže ona sa správala ako baránok a povedala ti, že si nemáš myslieť, že mu vypisuje... presne toto už raz alebo dvakrát bolo.. dokedy to ešte budeš riešiť?? 😆😂
Podaktoré ženy sú špiny a aj do kolena by si dali vŕtať aby mohli flirtovať. Daj na svoju ženskú intuíciu a davaj si na ňu pozor.

Či názov témy by mal byt: neverim svojmu mužovi