icon

Čo ďalej so vzťahovými sklamaniami a nádejou na lásku?

Včera o 10:43

Ahojte.. potrebovala by som asi troška povzbudenia.. mám 28 rokov a som 3 roky sama.. Predtým som mala pekný 3 ročný vzťah, ktorý sa skončil tak, že ex odišiel za ex.. z toho som sa asi do roka dostala, bola to rana pod pás, pretože sme spolu bývali, boli zasnúbení, plánovali svadbu a snažili sa o dieťa.. Túto kapitolu som komplet uzavrela a posunula sa ďalej.. Po rozchode som si dala nejaký čas na "zotavenie sa", a potom som si žila svoj bežný život, chodila do posilňovne, chodila von s kamoškami, na nákupy (milujem módu a sa pekne obliekať) a nechala som tomu voľný priebeh.. Za ten čas som sa zoznámila s 2 mužmi, o jednom z nich som zistila po 2 mesiacoch, že bol ženatý a klamal, že bol rozvedený, to som myslela, že sa povracám doslovne a druhý, s ktorým som sa zoznámila a mi bol sympatický tak to bol vypočítavec, o ktorom som zistila po 3 mesiacoch, ktorý vyhľadával bohatšie ženy a časom sa nechal od nich živiť.. Tým, že ja mám svoj vlastný byt a pochádzam z "lepších pomerov" tak som hneď cúvla, pretože som sa dozvedela, že jednu ex okradol o veľké peniaze a sám sa mi k tomu priznal, tak som hneď ukončila kontakt.. Odvtedy mám ponaučenie, nikomu nehovoriť, že mám byt bez hypo od rodičov.. Po týchto skúsenostiach som si dala pauzu od mužov a skúsila som zoznamku, kde som sa stretla s 2 mužmi, jeden z toho mi po 2 mesiacoch stretávania, chodenia do kina, na večeru, každodenného písania a volania povedal, že sme len kamaráti a môžeme do toho zapojiť aj sex ak by som chcela a to som uňho aj prespala (bez sexu) a zoznámil ma s kamarátmi.. hovorím si dobre.. Potom som mala ešte jedno rande, ktoré bolo iba jedno, pretože ten muž so mnou už plánoval život a to sme mali jedno stretnutie a strašne sa na mňa lepil a až slizko mi dával komplimenty a ja som sa proste zlakla.. mne intuícia kričala, že bež.. do toho mi rozprával ako boli jeho ex psycho a žiadna žena nevie oceniť aký je dobrák.. no proste divné.. Je šanca, že nájdem aj normálneho muža, ktorý má aj nejaké ambície a neuspokojí sa s tým, že zarobí 1200 eur a hotovo do konca života? Cez kamarátov sa mi nepodarilo nikoho nájsť a tvrdia mi, že nemajú slobodného kamaráta, ktorý by bol aj vhodný na vzťah.. Prácu mám takú, že tam sa nedá z rôznych dovodov... Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z2
januska12323
Včera o 10:46

Žila svoj život ďalej a buď sa niekto vhodný objaví alebo nie.

anonym_9a2e48
Včera o 10:48

nehľadala tak zúfalo. Je možné že niekto vhodný príde až o niekoľko rokov. Nedávaj sa dokopy s hoc kým.

autor
Včera o 10:50
@anonym_9a2e48

nehľadala tak zúfalo. Je možné že niekto vhodný príde až o niekoľko rokov. Nedávaj sa dokopy s hoc kým.

@anonym_9a2e48 práveže ja si myslím, že stretnutie so 4 mužmi za 3 roky nie je niečo zúfalé :D

anonym_735f95
Včera o 10:54

@anonym_autor teda napr. ucitel u teba neprichadza do uvahy, lebo tam je to naozaj okolo tych 1 200 v cistom. Sustred sa na cloveka, potom na plat. Vybudovat si mozete nieco aj spolocne.

autor
Včera o 10:56
@anonym_735f95

@anonym_autor teda napr. ucitel u teba neprichadza do uvahy, lebo tam je to naozaj okolo tych 1 200 v cistom. Sustred sa na cloveka, potom na plat. Vybudovat si mozete nieco aj spolocne.

@anonym_735f95 nie o takého by som nemala záujem.. asi ma tu ukamenujete.. a tým, že ja mám aj byt aj auto mám v podstate všetko už, nemáme čo budovať spolu a on by sa v podstate "viezol"

minenkaa
Včera o 10:57
@anonym_autor

@anonym_735f95 nie o takého by som nemala záujem.. asi ma tu ukamenujete.. a tým, že ja mám aj byt aj auto mám v podstate všetko už, nemáme čo budovať spolu a on by sa v podstate "viezol"

@anonym_autor to len skrz plat ,veď tak môžeš domov peniaze nosiť ty

anonym_f52701
Včera o 10:57
@anonym_autor

@anonym_9a2e48 práveže ja si myslím, že stretnutie so 4 mužmi za 3 roky nie je niečo zúfalé :D

@anonym_autor Nie je to vysoké číslo, si mladá, v pokoji si svoj život ži a čo vyžarujeme, to priťahuheme. Aj keď by si ešte pár rokov vzťah nemala, je to ok. Usmievaj sa, teš sa zo života, cestuj, športuj, čokoĺvek , keď ťa niekto osloví , choď na rande, ale neber kohokoĺvek, len aby si mala vzťah. No a keďže priemerne zarábajuci si u teba neškrtni, tak pri tých nadpriemerne zarábajúcich počítaj , že idú väčšinou po mladších a krajších od seba,lebo si to môžu dovoliť. Ani výmena za mladší model by ťa nemala prekvapiť, ani častá nevera. Nie,žeby chudobní nepodvádzali, ale úspešným ochotne na wc vyfajčí hocijaká kolegyňa, či podriadená a oni si tým radi potvrdzujú svoj status.

anonym_1658e1
Včera o 10:58

@anonym_autor "a neuspokojí sa s tým, že zarobí 1200 eur"

Sama mas maniere zbohatlikov, dalsia zlatokopka, co akoze to kolko on zarobi vypovie o jeho osobe ako takej?

Ty v skutocnosti potrebujes sama niekoho kto bude bohatsi ako tvoja rodina(a ta ti ho schali) a bude ta zivit..., tvoje maniere...

anonym_4bc01f
Včera o 10:59

Ahoj, odpoviem ti úprimne. Ja mám 29 rokov a dve deti. Som šťastne vydatá za muža, s ktorým to spolu ťaháme od strednej školy. Boli sme svoji prví ❤️ Popravde ak by som nebola s ním, neviem kde sa v dnešnej dobe dá nájsť normálny, dobrý, inteligentný chlap, ktorý má ešte aj dobre nastavené hodnoty. Niekedy keď mi táto myšlienka napadne uvažujem nad tým, lebo mi príde, že ľudia a celkovo spoločnosť ide dolu vodou. Ja vôbec nie som v tvojej situácii, ale myslím si, že ak niečo má prísť, tak to príde a popravde ja som typ osoby, ktorá by bola asi radšej sáma ako s nejakým debilom po boku. Čo má prísť, príde ❤️ Drž sa 🍀

autor
Včera o 11:00
@anonym_1658e1

@anonym_autor "a neuspokojí sa s tým, že zarobí 1200 eur"

Sama mas maniere zbohatlikov, dalsia zlatokopka, co akoze to kolko on zarobi vypovie o jeho osobe ako takej?

Ty v skutocnosti potrebujes sama niekoho kto bude bohatsi ako tvoja rodina(a ta ti ho schali) a bude ta zivit..., tvoje maniere...

@minenkaa nedokážem mať taký vzťah, ja nie som dominantná. Jednoducho potrebujem mať muža, ktorého budem vedieť rešpektovať a financie k tomu patria. Bohužiaľ. Veď sú určite ženy, ktorým to nevadí...
@anonym_1658e1 tu ťa zastavím.. mala som ex, ktorého rodina nebola bohatšia a milovala som ho.. Toho čo som mala predtým detto a on mal z toho bohužiaľ komplexy a viackrát padlo z jeho strany, že sa cítil menejcenný.. Asi len raz som bola na rande s niekým, kto by bol výrazne z lepších pomerov.. 🙂 Ty by si bola s niekým keby zarabáš 1800 s niekým kto zarába 1200 a v mojej situácii a bola z toho celá nadšená nebodaj? A ja nepotrebujem aby ma niekto živil, z toho platu si viem zabezpečiť všetko čo potrebujem..

minenkaa
Včera o 11:04
@anonym_autor

@minenkaa nedokážem mať taký vzťah, ja nie som dominantná. Jednoducho potrebujem mať muža, ktorého budem vedieť rešpektovať a financie k tomu patria. Bohužiaľ. Veď sú určite ženy, ktorým to nevadí...
@anonym_1658e1 tu ťa zastavím.. mala som ex, ktorého rodina nebola bohatšia a milovala som ho.. Toho čo som mala predtým detto a on mal z toho bohužiaľ komplexy a viackrát padlo z jeho strany, že sa cítil menejcenný.. Asi len raz som bola na rande s niekým, kto by bol výrazne z lepších pomerov.. 🙂 Ty by si bola s niekým keby zarabáš 1800 s niekým kto zarába 1200 a v mojej situácii a bola z toho celá nadšená nebodaj? A ja nepotrebujem aby ma niekto živil, z toho platu si viem zabezpečiť všetko čo potrebujem..

@anonym_autor dievca ty to máš pomýlené ,to že nezarobí koľko si ty predstavuješ neznamena ,že nebude dominantný
Myslím,že máš pikrutene hodnoty
Skus reálne zvážit svoju ponuku k tomu čo požaduješ,

autor
Včera o 11:06
@minenkaa

@anonym_autor dievca ty to máš pomýlené ,to že nezarobí koľko si ty predstavuješ neznamena ,že nebude dominantný
Myslím,že máš pikrutene hodnoty
Skus reálne zvážit svoju ponuku k tomu čo požaduješ,

@minenkaa prepáč ale ak muž zarobí 1200 v čistom je to na Bratislavský kraj málo.. to nebude žiadny priebojný dominantný muž.

minenkaa
Včera o 11:07
@anonym_autor

@minenkaa prepáč ale ak muž zarobí 1200 v čistom je to na Bratislavský kraj málo.. to nebude žiadny priebojný dominantný muž.

@anonym_autor tak hľadaj o jednu generáciu staršieho muza ,lebo v tvojim veku po vysokej škole sa vela ľudí len rozbieha

minenkaa
Včera o 11:08

Ja sa tým chlapom fakt nečudujem

autor
Včera o 11:10
@minenkaa

@minenkaa tak ja by som chcela niekoho po 30 určite.. a to už akože by ten muž mal mať nejakú lepšiu prácu

anonym_c1cc37
Včera o 11:14
@anonym_autor

@anonym_autor prepac, ty das na porovnanie 1800 a 1200? Si robis srandu, ze? 🙂
Ved to je zanedbatelny rozdiel. Este by som dokazala pochopit, kebyze napises, ze si v manazmente a zarabas 3k+, tak nechces niekoho s platom 1200. Ale ak zarabas 1800... ved to je kusok nad priemernou mzdou. Netvrdim, ze je to malo, ale je to malo na to, aby si si o sebe myslela to, co si myslis.

autor
Včera o 11:15
@anonym_c1cc37

@anonym_autor prepac, ty das na porovnanie 1800 a 1200? Si robis srandu, ze? 🙂
Ved to je zanedbatelny rozdiel. Este by som dokazala pochopit, kebyze napises, ze si v manazmente a zarabas 3k+, tak nechces niekoho s platom 1200. Ale ak zarabas 1800... ved to je kusok nad priemernou mzdou. Netvrdim, ze je to malo, ale je to malo na to, aby si si o sebe myslela to, co si myslis.

@anonym_c1cc37 ja nie som absolútne kariérny typ ale rodinný.. ja netúžim po kariére ale z niečoho žiť musím a plat mám taký aby som si zaplatila základné veci.. a očakávam partnera, ktorý bude zarábať podobne alebo viac.. myslím si, že ako väčšina žien..
a prepáč ale 600 eur nie je teda zanebdbateľný rozdiel.. keď ti bude 600 eur chýbať som zvedavá, kto ti čo predá.. či povieš predajcovi jooj nemám 600E ale veď predajte mi to veď to je nič :D
A nemyslím si o sebe nič, iba keď ma tu budú napádať aká som zlatokopka a ako čakám, že ma bude niekto živiť, tak nie aj tie kabelky, ktoré som chcela mám, aj auto mám aké sa mi páči a aj byt mám nový vo výbornej lokalite.. čiže partner sa môže kľudne nasťahovať.. ex takto býval u mňa ale platil energie on a bol to nápad z jeho hlavy..

anonym_795838
Včera o 11:22

Chvalabohu ze sme sa s muzom nasli ako dvaja co si odmakali vlastne byvanie aj hypoteky, nedostali sme nic od rodicov a ziaden z nas sa nemusel tvarit a hovorit o sebe, ze je "z lepsich pomerov" a mam novy byt v super lokalite, ktory mi kupili rodicia. Takze byty aj auta co sme nadobudli, boli presne z tych podla Teba smiesnych platov okolo tisicky. Ale aspon si prideme schopni a sme na seba hrdi, a budeme rovnako viest aj svoje deti, ktore potom partnerov (azda) nebudu hladat podla vysky platu, mimo toho ze cislo, ktore si uviedla (1200 euro) by som povedala ze je dost bezne v mnohych povolaniach, kde slovenski muzi poctivo zivia svoje rodiny s detmi aj s hypotekami. 🙂

Mas 28, tak uvidis najblizsich 10 rokov, ci najdes niekoho co bude schopny, samostatny, slobodny, pekny, galantny a bude zarabat vela. Ved sanca tu vzdy je, len kazdy ma inak nastavene priority 🤷

autor
Včera o 11:34
@anonym_795838

Chvalabohu ze sme sa s muzom nasli ako dvaja co si odmakali vlastne byvanie aj hypoteky, nedostali sme nic od rodicov a ziaden z nas sa nemusel tvarit a hovorit o sebe, ze je "z lepsich pomerov" a mam novy byt v super lokalite, ktory mi kupili rodicia. Takze byty aj auta co sme nadobudli, boli presne z tych podla Teba smiesnych platov okolo tisicky. Ale aspon si prideme schopni a sme na seba hrdi, a budeme rovnako viest aj svoje deti, ktore potom partnerov (azda) nebudu hladat podla vysky platu, mimo toho ze cislo, ktore si uviedla (1200 euro) by som povedala ze je dost bezne v mnohych povolaniach, kde slovenski muzi poctivo zivia svoje rodiny s detmi aj s hypotekami. 🙂

Mas 28, tak uvidis najblizsich 10 rokov, ci najdes niekoho co bude schopny, samostatny, slobodny, pekny, galantny a bude zarabat vela. Ved sanca tu vzdy je, len kazdy ma inak nastavene priority 🤷

@anonym_795838 úprimne, ja som zachytila aj zo strany mužov, že aj oni kalkulujú a nechcú chodiť do spoločnej hypotéky a bývania ak nemusia.. jeden kamarát aj keď má priateľku a má na vlastný byt, niečo mu aj rodičia prihodili, tak si ho kúpil sám a priateľka sa tam len nasťahovala... doba sa mení.. ďalší kamarát mi povedal, že by chcel ideálne nasťahovať k žene, ktorá má už svoj byt.. čiže

anonym_1658e1
Včera o 11:51
@anonym_autor

@anonym_autor ani tych tvojich 1800€ nie je nic moc, naco by sa mal muz zaoberat tebou?

Si ale strasne namyslena, strasne😒

anonym_129a4c
Včera o 11:54

"Po týchto skúsenostiach som si dala pauzu od mužov a skúsila som zoznamku, kde som sa stretla s 2 mužmi...." ehmm, to mi nejako nevychádza 🤔
No nič, nateraz si ozaj daj pauzu od hľadania a možno ten pravý príde aj sám. Je to trochu klišé, ale rokmi overené, tak snáď...
Držím palce.

anonym_1658e1
Včera o 11:54
@minenkaa

@minenkaa ja rovnako nie, sama zlatokopka, hned podmienka cislo jedna vyplatna paska mojko..., su to chudery zazobane, prespekulovane, osprostene socialnymi sietami.

autor
Včera o 12:00
@anonym_1658e1

@anonym_autor ani tych tvojich 1800€ nie je nic moc, naco by sa mal muz zaoberat tebou?

Si ale strasne namyslena, strasne😒

@anonym_1658e1 byt za vyše 300 tisic + novšie auto keby išiel po peniazoch :D a za tých 1800 keď nemáš náklady na byt sa dá celkom dobre ušetriť 🙂 a muži sú vizuálni a nevyzerám zle 🙂

anonym_969a14
Včera o 12:07

Porozmyslaj, preco si vyberas, resp. pustas k sebe nespravnych ludi. 28rocna si uz dost stara, nemas 18 a hodinky ti tikaju. Ak chces porodit do 40tky a aj spoznat otca svojich deti, nemozes ho klofnut v 39 a hop, urob mi dieta po 2 dnovej znamosti, aby som stihla retazovu matersku ...

anonym_795838
Včera o 12:10
@anonym_autor

@anonym_795838 úprimne, ja som zachytila aj zo strany mužov, že aj oni kalkulujú a nechcú chodiť do spoločnej hypotéky a bývania ak nemusia.. jeden kamarát aj keď má priateľku a má na vlastný byt, niečo mu aj rodičia prihodili, tak si ho kúpil sám a priateľka sa tam len nasťahovala... doba sa mení.. ďalší kamarát mi povedal, že by chcel ideálne nasťahovať k žene, ktorá má už svoj byt.. čiže

@anonym_autor "doba sa meni" je pekna vyhovorka - doby boli rozne a kazda mala svoje uskalia. Ty vo svojom okoli vidis najma to, cim sa obklopujes. A prirodzene sa obklopujes takymi ludmi, co maju rovnake zmyslanie ako Ty. Ja som napr od Teba len o par rokov starsia, nazvala by som nas rovesnickami - a teda v mojom okoli ziadneho takeho vypocitaveho cloveka nemam. Ale tak pohybujem sa zas v inych kruhoch a s inou "filozofiou" zivota a prioritami, je to prirodzene, ze clovek inklinuje k sebe podobnym.

Ale po Tvojom poslednom prispevku ako Ti rodicia kupili auto a byt za 300tisic ktory si dostala, plus zarobis 1800 euro a vyzeras k svetu, nuz tak potom asi naozaj vyzarujes to, co pocut nechces... A taki sa na Teba aj chytaju. 🙂
To samozrejme neznamena, ze nenajdes svoju spriaznenu dusu - ale pocitaj, ze ten chlap bude rovnako kalkulovat a mat rovnake priority ako Ty. Nemaj mu to potom za zle ✌️ Budete si fifty-fifty. Bude ho zaujimat Tvoj "skvelo situovany povod", "majetky", Tvoja fasada a potom mozno prihliadne aj na To, ci sa to s Tebou da vydrzat a ci za tym vsetkym je aj dobre srdco.
(Bez urazky, ale fakty, nie v zlom)

anonym_969a14
Včera o 12:11
@anonym_autor

@anonym_autor "nedokážem mať taký vzťah, ja nie som dominantná. Jednoducho potrebujem mať muža, ktorého budem vedieť rešpektovať a financie k tomu patria. "
Velmi nesympaticke arogantne vyjadrenie a uz chapem, preco si sama a lepia sa na teba idioti. Co vyzarujes, to pritahujes. Aroganciu a hlupost. Trosku dospej, inak v tom byte od rodicov ich vnucata nikdy behat nebudu.

autor
Včera o 12:16
@anonym_795838

@anonym_autor "doba sa meni" je pekna vyhovorka - doby boli rozne a kazda mala svoje uskalia. Ty vo svojom okoli vidis najma to, cim sa obklopujes. A prirodzene sa obklopujes takymi ludmi, co maju rovnake zmyslanie ako Ty. Ja som napr od Teba len o par rokov starsia, nazvala by som nas rovesnickami - a teda v mojom okoli ziadneho takeho vypocitaveho cloveka nemam. Ale tak pohybujem sa zas v inych kruhoch a s inou "filozofiou" zivota a prioritami, je to prirodzene, ze clovek inklinuje k sebe podobnym.

Ale po Tvojom poslednom prispevku ako Ti rodicia kupili auto a byt za 300tisic ktory si dostala, plus zarobis 1800 euro a vyzeras k svetu, nuz tak potom asi naozaj vyzarujes to, co pocut nechces... A taki sa na Teba aj chytaju. 🙂
To samozrejme neznamena, ze nenajdes svoju spriaznenu dusu - ale pocitaj, ze ten chlap bude rovnako kalkulovat a mat rovnake priority ako Ty. Nemaj mu to potom za zle ✌️ Budete si fifty-fifty. Bude ho zaujimat Tvoj "skvelo situovany povod", "majetky", Tvoja fasada a potom mozno prihliadne aj na To, ci sa to s Tebou da vydrzat a ci za tym vsetkym je aj dobre srdco.
(Bez urazky, ale fakty, nie v zlom)

@anonym_795838 práveže ja sa nemám kde s kým zoznámiť.. do barov nechodím, ja nepijem, v posilňovni keď počúvam aké debaty medzi sebou tréneri vedú, nechcem byť len bábika na sex.. a väčšinu času pracujem.. čo sa týka okolia často dostávam komplimenty aká som pekná, milá neviem čo ale nakoniec mi ten muž povie, že nehľadá vzťah.. a to samozrejme, že pred nimi peniaze neriešim, ale vie si človek spočítať, kto je ako šikovný.. a ešte sa na mňa lepia starší muži o 15+ rokov..

autor
Včera o 12:19
@anonym_969a14

Porozmyslaj, preco si vyberas, resp. pustas k sebe nespravnych ludi. 28rocna si uz dost stara, nemas 18 a hodinky ti tikaju. Ak chces porodit do 40tky a aj spoznat otca svojich deti, nemozes ho klofnut v 39 a hop, urob mi dieta po 2 dnovej znamosti, aby som stihla retazovu matersku ...

@anonym_969a14 mne príde, že všetko čo je dobré, je rozobraté.. keď sa aj pozriem okolo seba, jednoducho nikto z nich nepredstavuje pre mńa muža na rodinu.. buď sa tí chalani chodia zabávať do mesta, alebo sú lakomí alias 50-50 alebo tam z jednej strany neprebehne chémia..

anonym_969a14
Včera o 12:32
@anonym_autor

@anonym_969a14 mne príde, že všetko čo je dobré, je rozobraté.. keď sa aj pozriem okolo seba, jednoducho nikto z nich nepredstavuje pre mńa muža na rodinu.. buď sa tí chalani chodia zabávať do mesta, alebo sú lakomí alias 50-50 alebo tam z jednej strany neprebehne chémia..

@anonym_autor Miliony ludi si najde par, ty nie ...? Kde je potom asi chyba. V 28 sa stazujes, ze je vsetko rozobrate? Tak preco si nevyberala v 20tke? 🙂
Prepac, ale to iste bude hovorit single 40tka, aj single 50tka, ako vsetko "dobre" je uz davno rozobrate. A co doteraz robili, ochkali pred zrkadlom a nad pri vypisom z katastra, ako im nikto nie je dost vyhovujuci? Ty sama si sa vyblokovala a odhanas normalnych muzov, lebo ved ty mas byt (od rodicov), lebo tito su este len v procese zarabania nan. Ked nan zarobia, ty uz budes stara a deti nebudes moct mat. Tak sa zameraj na o 10rokov starsich, ty uz snad tiez budu mat splateny 300k byt ... Alebo mozno, ak ty mas jeden byt, on musi mat aspon dva, aby si si ho dokazala "vazit".

anonym_096825
Včera o 12:32

Nuž budes to mat ťažké s tvojimi požiadavkami.Na byt si si sama nezarobila, všetko ti padlo do lona, zarábaš nejakych 1800€ a na to všetko si poriadne namyslená a chlap so zárobkom 1200€ nestoji za reč.Takymto postojom budes priťahovať len najväčších lúzrov.Vela šťastia!

Strana
z2