icon

Zvláštne ráno - duch

9. aug 2023

Prajem dobré ráno,chcem sa spýtať na váš názor dnes ráno o 5 spíme s manželom a zrazu začne zvoniť budík zobudím manžela nech to vypne on mi povie že jemu budík nezvoni že to mne ja take zvonenie na budíku nemám pozriem na mobil a nič budík tu hučal zvonil vravím reku čo to je išlo to zo skrine v skrini máme staré mobily manžel si pred 6 mesiacmi kúpil telefón nový a starý vypol záhadné sa sám telefón zapol nastavil čas na budík a zvonil , je to nejaké zvláštne a hlava mi to neberie 😀čo si o Tom myslíte je to náhoda?

dorothee
•
9. aug 2023

Vzdy sa da vsetko logicky vysvetlit,zalezi len na tom,comu veris,ak veris v nadprirodzeno,nebudes hladat logicke suvislosti ale prave tie nadprirodzene..🙂 Takze je na tebe ako si to vysvetlis,bud si povies ze ten budik tam mozno bol nastaveny este pred vypnutim na tento den,pripadne mobil zblbol,deti sa s nim hrali atd alebo u vas strasi,ci to bolo nejake znamenie,ci duch..

selest
•
9. aug 2023

Mozno to nebol budik ale nastavene v kalendari nieco na tento datum. Mne tak v starom mobile zvonilo aj ked bol mobil vypnuty, mala som to tak nastavene..

luga_luga
•
9. aug 2023

nemate male deti? nasa sa raz hrala s tabletom, ani nevieme kedy a tiez nam tak v noci zvonil a potom opakovane :D a pokial maju mobily zive baterky, nevadi, ze ej vypnuty, tak obcas elektronika zahapruje, ak by boli vypnute "bez stavy" a zvoni, tak to je uz ine, tam by som sa zacala bat....

viestta
•
9. aug 2023

Duch ako nehmotna substancia by nevedel nastavit dotykovy telefon. Ako by to spravil, ked nema potrebny elektricky potencial aby spustil procesy v dotykovom dysplayi?

raszuz
•
9. aug 2023

Nám sa dve noci dozadu sama od sebe zapla taká tá klasická baterka . Sme na chalupe, tak visí v kuchyni. Muž sa v noci prebral a videl svetlo z kuchyne. Išiel pozrieť na kamery, či deti nešli na wecko, zapli si ju a zabudli vypnúť. Nikde žiadny pohyb. Čas zapnutia 00:50 hod. Keď mi to ráno povedal, tak najskôr som bola pototo a rozmýšlala, ale potom sme si to nejako logicky zdôvodnili, čo sa mohlo stať. Predsa len baterka stará, ťažsie sa zapína vypína. Pravdepodobne sa decká s ňou hrali a poriadne nezatiahli ten vypínací gombík, tak možno zostal nejaký kontakt, ktorý sa rozhodol v noci sa sám zapnúť 🙂.