Aké máte nastavené zvonenie na mobile?
Téma pre odľahčenie....
Aké máte nastavené zvonenie na mobile?
Len ma tak napadlo, vybavovala som dnes nejaké veci a panej vybavujúcej pri vedľajšom okienku zvonil snáď desať krát mobil. Desať krát hrala vynovená verzia slovenskej hymny, za mňa to bolo dosť vyrušujúce, hlavne tá hlasitosť.
V časoch minulých keď som mala Nokiu, som mala výrobné nastavenie , potom niečo od Ramazzottiho, asi desať rokov pesničku z filmu ktorý dostal Odvara, je to tichučká pomalšia skladba.
malo byť Oscara
Mala nocna hudba, jeden kontakt Jar od Vivaldiho, dalsi fanfary z Aidy
ja mam to zvonenie co vsetkym zvoni rovnako.. :DDDmyslim, ze bolo prednastavene uz, netusim ako sa vola DDD
Mám stále vypnute,iba vibračné 🙂
@anonym_autor tututut. tu tu... tututut. tututu. tututut. tu...tu... a tak dookola 4x.
Ani si nepamätám, čo som mala na zvonení naposledy. už roky tichý režim a zvonenie predvolené operačným systémom 🙂.
@anonym_autor hello moto 😂 a môj šéf má kade chodím, tade pijem, nebojím sa, že zahyniem. 🙈
zvonenie duke dumont ocean drive ... 99,9 % času mám vypnuté iba keď viem že má prísť kuriér 😀 ... Ale ide ma uje....ť keď niekto má zapnuté zvuky na písanie nechápem
Cely zivot mam na tichom 😂😂 to vam vsetkym vyznvana telefon? Mam hodinky tie mi zavibruju.
Väčšinou mam telefon na ticho a vybruju mi hodinky. Ale ak nie tak predvolebné zvonenie co bolo v iPhone.
Hammer of Fall - Queen, ale keď idem niečo vybavovať, alebo k lekárovi či som v kine atď mám zvonenie vypnute
Naozaj netusim lebo uz niekolko rokov mam zvonenie stale vypnute 🙈 keby mi nejakym zazrakom zazvonil tak ani nebudem vediet ze je moj
Klasické mam asteroid, partnera mam fast cars & superstars a kamarátku mam dirty dancing
na každého mám iné…
všeobecne mám jamiroquai love foolosophy
na syna prodigy woodoo people
na muža village people ymca
na mamu sister sledge we re family
na svokru gloriu gaynore i will survive
na priateľov rembrandts friends
na jedného špeciálneho priateľa thanks smokey
na špeciálnu priateľku chemical brothers galvanize
na švagrinú junior senior everybody
na brata isaac hayes salty balls 😏
je mi jedno či je to pre niekoho otravné. proste tak to mám nastavené lebo mi to tak vyhovuje
divokejšie mám nastavené sms-ky 😂😂
Ja mam ze zvonenie- otvaranie.. som si to musela ist pozriet do nastaveni 🤣
Tie casy, ked ficali kadejake zvonenia, su uz davno prec 😁
ja mam to zvonenie co vsetkym zvoni rovnako.. :DDDmyslim, ze bolo prednastavene uz, netusim ako sa vola DDD
@simca06022011 myslis ten zvuk klasika android? Čo ked niekomu zvoní tak kazdy vyberá mobil z vrecka? 😅 tak presne ten mam aj ja 🤭

Van Halen jump