Zvláštne správanie chlapca, ktorý má frajerku.

1. jan 2020

Prednedávnom na jednej oslave v spoločenskej sále, kde sme boli spolu dve rodiny sa medzi mnou a jedným chalanom stalo niečo pre mňa nepochopiteľné. S dotyčným sa poznáme od mala, vyrastali sme spolu, stretávali sme sa na rôznych rodinných akciách a nikdy by mi nenapadlo, že niečo také budem musieť riešiť. Do tejto oslavy som sa s ním dlho nevidela, možno sem tam pozdravila na ulici, ale nič iné. Skôr by som povedala, že som sa už s ním nemala o čom baviť možno tak, ako kedysi. Hneď od začiatku som si všimla, že zakaždým, keď som sa otočila tým smerom, kde sedel on (ja som mu bola chrbtom otočená), stále sa na mňa pozeral. Takto za triezva som to akosi neriešila ani nič, proste som si len povedala, že to bude náhoda. Po pár pohárikoch som sa samozrejme trochu uvoľnila, popresádzali sme sa, každý k svojej partii. Sedela som tak, že sme na seba pekne videli. Pohľady sa nám stále stretávali, často si na diaľku so mnou pripíjal (to som nespomenula, že vedľa seba mal priateľku, s ktorou už nejakých pár rokov chodí). Po pár pohárikoch sa začalo tancovať, no my sme stále sedeli, potom ku večeru dostal chuť tancovať. Ja niesom moc tanečný typ, ja som stále sedela pri stole a bavila sa so svojimi, keď proste z ničoho nič prišiel a doslova ma vytrhol zo stoličky, aby som s ním šla tancovať. Na parkete ma nenechal tancovať s nikým iným, nedal mi vydýchnuť, stále ma sledoval, jeho frajerka na nás pozerala, zakukovala, vyzerala fakt naštvane, no jeho to vôbec netrápilo. Keď som mu o nej povedala, len mi odvrkol, že to nemám riešiť. Po dotancovaní si šiel ku mne sadnúť a začal mi hovoriť, že potrebuje zmenu, že ho tento vzťah nenapĺňa. Skákal mi okolo zadku celý čas a mne už fakt bolo hlúpo. Nielen preto, že jeho frajerka celý čas na nás pozerala, ale už to bolo okaté aj ostatným ľuďom. Fakt neviem ako si mám vysvetliť jeho správanie. Či to mám nechať tak a tváriť sa , akoby sa nič nestalo alebo ak sa s ním náhodou stretnem, tak sa ho na to opýtať, čo to malo znamenať takto za triezva (i keď neboli sme ani jeden opití tak, že by sme si to mali nepamätať). Ja som viac-menej presvedčená o tom, že s ním nechcem nič viac riešiť. Ako by ste si to na mojom mieste vysvetlili vy?

lenkakravcova
1. jan 2020

Ja by som takého neriešila. Ma frajerku a pozera po inej. To isté urobí neskôr tebe ak sa s ním dáš dokopy.. Lebo bude potrebovať opäť len zmenu.

nnnuuunnn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leskovael
1. jan 2020

Ako by som si to vysvetlila? Ze je to poriadny chuj🙂 ale podla písania súdim že máš ešte "malo rokov".. Ja by som sa s takým v dnešnej dobe ani len nerozprávala (nieto ešte pokukovala po ňom, vymieňala pohľady a podobne) ale uznávam, aj ja som bola v pubertalnom veku a nemala zmýšľanie, aké mam dnes. Ale odpoveď je, že kašli nato a život ide ďalej, ved sama píšeš, že s ním nič viac riešiť nechceš.. Tak sa toho drž, lebo taky magor nestojí ani len za založenie tejto debaty 😂

berenika39
1. jan 2020

zvláštne správanie ...tvoje?

lintu
1. jan 2020

Ťažko povedať, čo mu bolo. Ak sa poznáte odmala, možno mal pre teba už dlhšie slabosť. Len sa ti to bál povedať, lebo ved tiež si sa k ničomu nemala. Prípadne je v štádiu baliť každú, ktorá sa len trochu naňho usmeje. Nevieš, ako sa mu žije teraz. Možno má problémy, krízu, dospel... a oslava bola už len vyvrcholením toho všetkého.
Nerieš a už vôbec to s ním nerozoberaj. Načo? Ak bude chcieť, on za tebou aj sám dojde.

nini1010
1. jan 2020

Ty ozaj uvazujes mat nieco s muzom,ktory sa takto sprava v spolocnosti este stale svojej priatelky???nezabudaj ze raz sa bude spravat rovnako k tebe.

moonlight1210
2. jan 2020

Podla tvojho pisania mate obaja kdesi medzi 16 az 22 rokov (aspon mentalne). A on ti nie je az tak uplne lahostajny, ako pises.
Ale hovoria ti pravdu - hod to teraz za hlavu, neries, uz sa v tom nepipli. Co sa stalo, nech ostane tam na oslave.

Uz to je dost blbe, ze to somar robil tak okato, ze nakoniec teba dostal do reci, lebo si to tam ludia vsimli. To, ze si “spolupracovala” (bavila sa s nim, tancovala, sedela s nim pri jednom stole, zatial co on priatelku ignoroval) to ti tiez velmi nepomohlo.

Nestretavaj sa, nevsimaj si, ak sa ozve, ignoruj. Aspon nejaku dobu.
On si to musi nejak utriast s frajerkou. Bud sa udobria, alebo rozidu. Ale dolezite je, ze uz bez tvojej pritomnosti. Lebo budes mat nalepku rozbijacky vztahov. Dobra povest je nieco, co lahko stratis a tazko ziskas spat.
(Tiez nevies, ci jej len nechcel nieco oplatit, alebo zazil ulet podporeny alkoholom, alebo len chcel, aby ona ziarlila. Mozes kludne zistit, ze si bola len pouzita ako vhodny prostriedok.)

juliet86
2. jan 2020

a ty si a nim chcela tancovat? kde je tvoja vola? fuj on sa mi hnusi.... a ty si v tom ako nesvojpravna. niekto na teba pozera tak sa mu magicky podvolis? ked on teba boha pri sebe tak ty by si mala mat....

miadi
2. jan 2020

No kukal na teba ratal kolko si si dala do nosa a ked videl ze uz si v nalade išiel po tebe trapko ked tam mal frajerku. Co chces riesit? Nic chovaj sa tak ako predtym. Lebo snim by si dopadla ako Ta jeho priatelka prizerajuca sa ako bali inu babu tebe pred nosom.

oli18
2. jan 2020

Napisala si, ze "ak sa s nim nahodou stretnes". Nemusis sa s nim stretnut aj niekolko rokov, tak naco to riesis? Nikdy to nedopodne tak, ako si to naplanujes. Zivot nie je film, ktory ide podla scenara. Takze nechaj to na nahodu, zachovas sa podla situacie, ktora nastane, ked ho stretnes. Mozno ani nepozdravi a prejde na druhu stranu, bude sa hambit, co povystrajal v opilosti. Mozno sa pristavi.....nastat moze x situacii a na to sa neda dopredu pripravit. Takze sa tym nezaoberaj😃

katka2602
2. jan 2020

Pohádal sa s frajerkou a takto sa jej chcel pomstiť.

frufruwa
6. nov 2021

vobec by som nestala o takeho co je v spolocnosti so svojou partnerkou a mota sa okolo druhej, ako by si sa citila keby si bola na jej mieste a urobi to tebe. Od takeho ruky prec