icon

Zvláštne zvuky v dome

samuel4800
17. jan 2021

Dobrý deň! Viem, že to možno ani neznie ako pravda, no myslím to úplne úprimne a vážne. Nedávno sme sa s manželkou nasťahovali do domu zo začiatku 20. alebo konca 19. storočia a odkedy tam bývame tak počujeme zvláštne zvuky, ako keď praská tá stará drevená podlaha, no keď sa otočíme, tak tam nič/nikto nie je. A to nie je všetko. Keď už je tma, tak sa mi veľmi často stáva, že kútikom oka postrehnem tmavú postavu niekde v rohu miestnosti. Minule sme sa obaja zobudili so škrabancami na nohách. Neviete o účinných metódach ako sa zbaviť duchov/zlej energie? Hocičo, obaja sme s manželkou silne nábožensky založený. Ďakujem

pininka1
17. jan 2021

No najlepsie ked vam to cim skor vysvati farar. A ano stava sa to bezne a nie len v stsrych domoch.

viestta
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
17. jan 2021

@samuel4800 myslim, ze by si mal vyhladat psychiatra 😐 ... uprimne.

mima1
17. jan 2021

Ostrihajte so nechty na rukach obaja aby ste sa v noci neskriabali navzajom a pred spankom nepite aby ste nevideli tie priserky

samuel4800
autor
17. jan 2021

@pininka1 ďakujem. Aspoň jedna úprimná odpoveď. vďaka. 🙏

samuel4800
autor
17. jan 2021

@viestta No nvm či nestíhate vy vašej gramatike, alebo ona vám

rikarika
17. jan 2021

@samuel4800 a historiu domu poznas? Kto ho vlastnil? Kto ho arizoval, znarodnil, konfiskoval, vyvlastnil...ja by som zacala tam...

viestta
Odpoveď bola odstránená
bavlnka92
17. jan 2021

len pre info každý dom, byť po svojom "pracuje" či už je to praskanie garníže, parkety,.... bývame v 50+ ročnom a už som si zvykla na hocičo..

ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
zuzicka1451
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená