icon

Aký najlepší lacný parfém ste mali?

13. dec 2022

Ahojte, som pobláznená do youtube videí kde robia review parfémov a chcem si spraviť malú zbierku. Lenže na všetky tie vyhypované B*yreda a Tomikov Fordikov nemam vyplatu a co som skusala v Douglase ani sa mi noc nepacia. Chcem parfemy ktore budem aj pouzivat, nie iba skladovať v chladničke a vytešovať sa koľko ich mám. Na tých videách vravia, že parfumovaná voda alebo toaletka za menej ako 100eur je lacná, ale aj to mi prijde veľa. Poraďte niečo čo sa páči vám a je to tak do 50 eur cenovo. Ešte lepšie ak aby to mali v parfumerii alebo na slovenskom/ českom eshope.Ďakujem ❤

Strana
z3
kvetinka75
16. dec 2022

ja zháňam taký, ako by som to - krémový? Takú príjemnú, jemnú , nevtieravú vôňu. Viete poradiť?

zlatic77
16. dec 2022

@kvetinka75 Oscar de la Renta Bella Bianca je jemny v vinou cistoty a jemnosti, taka hodvabna vona, prijemna a nezna,
A kremovy vyslovene je C..Herrera Good Girl Supreme😍😍😍

zlatic77
16. dec 2022

Kvalitne parfumy v dobrych cenach su napr. Od znaciek
Lanvin, Trussardi, Escada, Oscar de la Renta, Guerlain, Van Cleef & Arpel, ale aj olejceky
Frais Monde, El Nabil, Afnan😁😁😁

kvetinka75
16. dec 2022

@zlatic77 ďakujem, pozreim

zdenka2641
16. dec 2022

@ivanka12311 tá je moja obľúbená hlavne v zime

ivanka12311
17. dec 2022

@zdenka2641 prekrásna vôňa 🥰 dobrá je aj z krasnevone.sk Ancora, Elegance do roboty ich nosím kolegyne len čuchaju keď prejdem okolo nich

lenkaklj
19. dec 2022

Za mňa rozhodne Trussardi - My Name ☺️

luciferkax
22. dec 2022

Podla mňa aj Avon ma krásne vône
Incadensse
Percieve

Strana
z3