Aký najlepší lacný parfém ste mali?
Ahojte, som pobláznená do youtube videí kde robia review parfémov a chcem si spraviť malú zbierku. Lenže na všetky tie vyhypované B*yreda a Tomikov Fordikov nemam vyplatu a co som skusala v Douglase ani sa mi noc nepacia. Chcem parfemy ktore budem aj pouzivat, nie iba skladovať v chladničke a vytešovať sa koľko ich mám. Na tých videách vravia, že parfumovaná voda alebo toaletka za menej ako 100eur je lacná, ale aj to mi prijde veľa. Poraďte niečo čo sa páči vám a je to tak do 50 eur cenovo. Ešte lepšie ak aby to mali v parfumerii alebo na slovenskom/ českom eshope.Ďakujem ❤
Najdlhšie používam Montblanc lady emblem a príležitostne Eclat d'arpege.
https://www.notino.sk/juicy-couture/viva-la-jui... viva la juicy gold couture
JEREMY fragrance na YT ju tolko ospevoval ze som ju skusila a bola do laska do poslednej kvapky.. Aj na bezne nosenie, vacsinou vonia aj ludom okolo..
Trussardi, lacoste, hugo boss, karl lagerfeld. Skús tieto ovoňať v drogerii. Tieto som pouzivala pravidelne predtým, kým som našla “vôňu môjho života”
Mňa vonia veľmi Niche vôňa Annicke 2, 100 ml stojí 185 EUR, ale minule som 30 ml nasla v zľave na dobrej stránke za okolo 40 EUR. tú vôňu mám a milujem. Krásna, ženská, jedinečná. A v zľave sa dá kúpiť za takúto dobrú cenu.
Mňa veľmi príjemne prekvapil lacny parfem Lanvin Eclat Darpege. Rozvinie sa počas dňa do nádhernej vône
Ja si objednávam z Essens a som spokojná aj s výdržou aj vôňami aj cenou 👌
Moje naj "lacnejšie" :
Elie Saab - Le parfum
Cerrruti - 1881
Narciso Rodriguez - For Her (EDT aj EDP)
Dior - Pure poison (v zľave sa dá zohnať za fajn cenu)
Gucci - Bloom
Guerlain- Mon Guerlain
Kenzo- Flower
Mugler - Alien
YSL- Libre (opäť akcia)
Burberry - Brit Rythm
Tiež som začínala svoju zbierku takýmito dostupnými vôňami, hlavne nech mám "z každého rožku trošku". Teraz si urobím radosť aj viac unikátnymi a niche vôňami ☺️
@gr3tch3n mon guerlain milujem ❤️
Zienky vonavkarky, a nie je to tak, ze casom sa vona pokazi? Ja mam doma len tri parfemy, najstarsi uz ma cez styri roky🤣 ale teda ci sa oplati to takto zbierat?
A k veci, mne tie lacne peidu, ze skoro vyprchaju. A uz mam aj svoj vek(v mojich ociach) aby som si dopriala kvalitny parfem. Moje obluebene su bleue de chanel, j´adore od dioru a santal 33 od le labo
ja nakupujem na www.parfemplus.sk su to sice inspiracie, ale nikto dokonca ani ja nespoznal zatial rozdiel. A tam mas Byredo aj Tomikov Fordikov, ci Baccarat za zlomok ceny 😉
Mne sa páči viacero od Avonu, z nich je moja stálica Avon Attraction, taká zlatá. Ale keď mám ísť trošku vyššie, tak Burberry a ich Her. 🙂 Kúpiš na Notine
@majlo1234 ja myslim ze to tak je, mam preto 4 - 2 vyraznejsie do chladu resp na vynimocnejsie udalosti a 2 na bezne kazdodenne nosenie a tie mam aj vacsie flakony
Zboznujem Guess - 1981😍
Eclat weekend z Oriflame cca 12-15€ milujem tú vôňu, aj marca jacobsa - Daisy cca 50€
Nemusíš hneď tom ford a baccarat 😀
V pohode najdes cenovo prijateľné aj vo fann
Mon guerlain
Ysl libre
Ysl opium ci už edp alebo nuit blanche
Skus chanel
Tiež carolina herrera
Je jch mrte neviem co sa ti páči co hladas
Ale výber je bohatý
Skus aj tu bazár, vieš kuoit aj novú, čo ženy posúvajú keď im vôňa nesadla.
ja mám z Avonu, raz do roka objednám 1-2 parfémy a pekne voňajú , a aj vydržia. Teraz som si zase na Vianoce objednala 1 ks + nejaké vzorky, takže na rok mám pokoj. Ja to na seba necápem každý deň.
Keď mám bio obdobie, tak na tento nedám dopustiť.
https://www.soaphoria.sk/sk/parfemy/454-nevinno...
Ja osobne síce voňavky veľmi nemusím , ale mám z oriflame Giordani Essenza za nejakých 25€ a naozaj mi veľa ľudí povedalo , že je super , aj sa ma pýtali čo je to za parfém a ani neverili , že je z Oriflame . Vydrží dlho . Ďalej Avon , na ten mám síce alergiu , ale aj tam nájdeš pekné vône za fajn ceny 🙂
ceruti
Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea a Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune 🐝🌼
ja som tiež maniak do parfumov mám ich niekolko škatúl v pivnici.Kupujem aj drahé ale aj úplne lacné.U mňa ide o vôňu a výdrž ani nie o značku.Dokonca som niektoré objavila aj v drogérii do 10 eur a krásne voňali a aj dlho vydržali.Taká naj z nich je značka elode a vôňa so lovely.Majú ich aj v dmke
Chopard úžasná vôňa a okrem toho z Avonu Today.A z Oriflame Amber Elixír oranžový,Enigma vsetky sú parfumované vody a cenovo dostupné ❤️❤️
@majlo1234 santal 33 od Le labo je nádherná
@gr3tch3n ty mas asi podobny vkus ako ja, lebo mi vonia viacero tych, ktore si napisala. Ake su to niche parfemy? A ktore su pre teba unikatne?

Neviem či poznáš LR. Tam majú pekné parfémy, mne osobne sa páči Pseudonym a Harem. A čo používam najviac, today z avonu 🙈