icon

Ktorá vôňa Sol de Janeiro je najlepšia?

1. dec 2025

Dobrý deň neviete kde sa to dá vyskúšať? A poradíte ktoré sú tie naj? 🙂

btus
1. dec 2025

dcéra má 40 a 59. Mne sa tá 40 ešte ako tak páči, 59 nie, takže ťažko radiť. Každému vonia niečo iné.

biba_18
1. dec 2025

na predajni notino - v ba majú určite

biba_18
1. dec 2025

mne sa páčia všetky, aj tá 59 - ja to mám také na doma ale ... nie sú to dospelácke voňavky, na doma ale ok aj k vode ...

biba_18
1. dec 2025

a ešte v douglase majú, to tiež sa tam bude dať ovoňať si myslím ...

sense
1. dec 2025

40 je naj, aj 76 a 62je ok

majamat
1. dec 2025

joj, milujem 71, chcem sa do nej zahryznut.
no samozrejme nepouzivam ju, je to sladka gurmanska vona -propomina mi aramelove susienky, akoze uzasna podoba s jedlom, vona pekna, ale teda k mojmu veku uz nie.
mam inu niche gurmanku, tiez podobnu, ale ked ich porovnavam, je menej sladka, aj ked tiez ej sladka dost.

autor
1. dec 2025

Prosím Vás tie vône sú skôr pre mladšiu generáciu?

majamat
1. dec 2025
@anonym_autor

Prosím Vás tie vône sú skôr pre mladšiu generáciu?

@anonym_autor skor ano, ale ak sa niekomu paci, ie je problem. nikto nikomu nemoze diktovat co sa mu ma pacit, ci co ma nosit.

biba_18
1. dec 2025

sú to letné voňavky k vode - teda ak ich chce niekto nosiť len tak bežne, tak áno, pre mladé dievčatá…

majamat
1. dec 2025
@biba_18

sú to letné voňavky k vode - teda ak ich chce niekto nosiť len tak bežne, tak áno, pre mladé dievčatá…

@biba_18 tak napr 71 by som vobec nedala na leto, ej to vyslovene zimna a vianocna vona. este je dalsia, tusim kokosova, tiez podobna. niektore vone su tak sladke, ze sa na leto absokutne nehodia.

sissy27
1. dec 2025

@anonym_autor v douglase maju vsetky na vyskusanie. Mne vsetky smrdia, jedine ta zlta, tusim 79? je pre mna akceptovatelna.

biba_18
1. dec 2025

@majamat všetky sú to určite letné vône, v brazílii takú zimu nemajú, ale samozrejme, ako je komu libo… 😉
sol de janeiro znamená januárové slnko - v brazílii je v januári leto (v zime majú 18 stupňov)

majamat
1. dec 2025
@biba_18

@majamat všetky sú to určite letné vône, v brazílii takú zimu nemajú, ale samozrejme, ako je komu libo… 😉
sol de janeiro znamená januárové slnko - v brazílii je v januári leto (v zime majú 18 stupňov)

@biba_18 😀 akoze to, ze si niekto da podla niecoho nazov, neznamena, ze vsetky produkty budu toto splnat, niekde vyroba zacala, prva vona mozno tymto ispirovana bola, no uz ich maju vlemi vela. skusala si vonat tu 71. je to vlemi sladka vona susienok a karamelu. to nie ej vona na leto. ovonaj ju. je to vianocna vona. vona kolacov, sladkeho peciva. to nei je vona k vode. tato vona je charakterizovana ako orientalna drevita a kremova. toto nei je charakteristika lernej vone.

biba_18
1. dec 2025

@majamat 😏 v brazílii tiež jedia karamel a vanilku… no ako som písala, je to v pohode nosiť voňavky kedy chceme, ja nosím napr. scandal aj cez deň aj keď každý tvrdí že je to vôňa na večer 😉

majamat
2. dec 2025
@biba_18

@majamat 😏 v brazílii tiež jedia karamel a vanilku… no ako som písala, je to v pohode nosiť voňavky kedy chceme, ja nosím napr. scandal aj cez deň aj keď každý tvrdí že je to vôňa na večer 😉

@biba_18 ok, ale ak teda nebudeme tuto vonu charakterizovat ako vianocnu, potoma ni ostatne nemozeme charakterizovat ako vone na plaz, rovnake pravidlo pre vsetky vone.

biba_18
2. dec 2025

@majamat všetky ich vône sú na pláž, to tvrdia oni 🤷‍♀️

majamat
2. dec 2025
@biba_18

@majamat všetky ich vône sú na pláž, to tvrdia oni 🤷‍♀️

@biba_18 bez ohladu na to, voe ako j ta 71 sa na plaz nehodia z jedneho dovodu.
z takych voni vznika nevolnost pokial sa pouzvaju v horucom pocasi.

majamat
2. dec 2025

neovoriac o tom, ze netreba vsetko co nam je naservirovane popod nosne, a le aj pouzivat svoj vlastny rozum. takze si mozu tvrdit co chcu, na plaz sa 71 nehodi v ziadnom pripade.

biba_18
2. dec 2025

@majamat ako, s autorom by som sa veľmi nenaťahovala, že čo on ako myslel ☺️ v žiadnom umení ani remesle… 😂

majamat
2. dec 2025
@biba_18

@majamat ako, s autorom by som sa veľmi nenaťahovala, že čo on ako myslel ☺️ v žiadnom umení ani remesle… 😂

@biba_18 ja nepisem o tom, co ako autor myslel, ale o vhodnom vyuziti. autor nech si mysli co chce, ak mne to tak nevyhovuje, nebudem to predsa tka pouzivat.

biba_18
2. dec 2025

@majamat veď to som už napísala na začiatku - každý podľa seba nech používa 😂

majamat
2. dec 2025
@biba_18

@majamat veď to som už napísala na začiatku - každý podľa seba nech používa 😂

@biba_18 vsak ano,a le zaroven si napisala aj ze su to vone na plaz. vseobecne nie su bez ohladu na to, ako to vyrobca vymyslel.

oblecenieavecicky
3. dec 2025

Baby a ktorá je taká najľahšia ovocná? Nechcem kúpiť ťažkú kvetinovú... Ďakujem