icon

Ktorý vibrátor pre ženy je najlepší?

Dnes o 08:48

ahojte, prosím Vás tie ktoré máte odskúšané viaceré značky, ktorý vibrátor je podľa Vás najlepší. Doteraz som nemala žiadny, ale chcela by som nejaký vyskúšať. Rozhodujem sa medzi Lelo sona 2 alebo satisfyer. alebo ktoré sú za Vás TOP? viem, že je to individuálne a každému vyhovuje niečo iné, ale rada by som si nechala poradiť od niekoho, kto už vie porovnať. budem rada aj za presný model/typ.
Ďakujem.

Strana
z2
earlgrey
Dnes o 08:50

Ja mám tie najlacnejšie 🤣 veď prácu spraví každý jeden, načo zbytočne kupovať drahé. Ver tomu, že dlho ťa to baviť nebude. Živý je živý 🤷‍♀️

patrike
Dnes o 09:05
@earlgrey

Ja mám tie najlacnejšie 🤣 veď prácu spraví každý jeden, načo zbytočne kupovať drahé. Ver tomu, že dlho ťa to baviť nebude. Živý je živý 🤷‍♀️

@earlgrey Len niektorym zivym modelom predcasne vytecie baterka a potom uz nefunguju ...

anonym_210727
Dnes o 09:06
@earlgrey

@earlgrey No ale kto má takého muža, ktorý nevie čo so živým, alebo je sama? Môj je tiež naprd v posteli

earlgrey
Dnes o 09:09
@patrike

@earlgrey Len niektorym zivym modelom predcasne vytecie baterka a potom uz nefunguju ...

@patrike Aj to sa dá natrénovať 😁 a potom sú tu aj iné spôsoby, ja mám tých pomôcok toľko, že vedia nahradiť chlapa ale aj tak to nie je ono 😁

earlgrey
Dnes o 09:10
@anonym_210727

@earlgrey No ale kto má takého muža, ktorý nevie čo so živým, alebo je sama? Môj je tiež naprd v posteli

@anonym_210727 No taký chlap, ktorý nevie, čo so živým, nie je chlap 😁 ale akože áno, treba si pomôcť no 😁 odporúčam aj pomôcku na sanie klitorisu 😁 to je pecka 🤣🤣🤣

anonym_f36b68
Dnes o 09:12

@anonym_autor za mňa určite satisfyer

anonym_dd716e
Dnes o 09:15

@anonym_autor neviem porovnať, ale satisfyer je výborný 😎 konkrétne g-spot rabbit
ale zvažujem aj lelo sona, uvidíme

autor
Dnes o 09:17
@anonym_f36b68

@anonym_autor za mňa určite satisfyer

@anonym_f36b68 Ďakujem

autor
Dnes o 09:17
@anonym_dd716e

@anonym_autor neviem porovnať, ale satisfyer je výborný 😎 konkrétne g-spot rabbit
ale zvažujem aj lelo sona, uvidíme

@anonym_dd716e Ďakujem

anonym_d7b133
Dnes o 09:27

Satisfyer mam aj ja a je ok

anonym_30ff25
Dnes o 09:33

Lelo Sona 2 je super, ale dosť intenzívny na začiatok by som povedala.

anonym_f1a431
Dnes o 10:14

smile makers billionare je super. za mňa tie fukacie nie.

anonym_559576
Dnes o 10:20
@anonym_210727

@anonym_210727 nuž, čo si si vybrala....

autor
Dnes o 10:25
@anonym_30ff25

Lelo Sona 2 je super, ale dosť intenzívny na začiatok by som povedala.

@anonym_30ff25 Ďakujem

autor
Dnes o 10:25
@anonym_f1a431

smile makers billionare je super. za mňa tie fukacie nie.

@anonym_f1a431 Ďakujem

anonym_dbd787
Dnes o 11:34
@earlgrey

@patrike Aj to sa dá natrénovať 😁 a potom sú tu aj iné spôsoby, ja mám tých pomôcok toľko, že vedia nahradiť chlapa ale aj tak to nie je ono 😁

@earlgrey nenahradia chlapa....čo také sťahovanie nábytku napr......

earlgrey
Dnes o 11:36
@anonym_dbd787

@earlgrey nenahradia chlapa....čo také sťahovanie nábytku napr......

@anonym_dbd787 🤣🤣🤣 bavíme sa o sexuálnom uspokojení, alebo teba vzrušuje sťahovanie nábytku a máš z toho orgazmus? 🤣

anonym_405e36
Dnes o 11:40
@earlgrey

@earlgrey jojoj nir vyskusaj lelo sona 2 a sama povies nie je to to iste

anonym_405e36
Dnes o 11:41

Lelo sona 2 za mna top...ale davam do.popredia aj gulicky kovove cez den v praci na korcule super vec 🙂

anonym_300067
Dnes o 11:51
@anonym_405e36

Lelo sona 2 za mna top...ale davam do.popredia aj gulicky kovove cez den v praci na korcule super vec 🙂

@anonym_405e36 na korčule v práci? To je čo?

rozculena
Dnes o 12:01
@earlgrey

@anonym_dbd787 🤣🤣🤣 bavíme sa o sexuálnom uspokojení, alebo teba vzrušuje sťahovanie nábytku a máš z toho orgazmus? 🤣

@earlgrey vzrušuje ma to, lepšie povedané,rozrušuje😂 lebo budem musieť zaplatiť firmu

autor
Dnes o 12:15
@anonym_405e36

@anonym_405e36 ďakujem, a ktore konkretne gulicky odporucas?

procrastique
Dnes o 12:26

Lelo sona, 2Ku by som asi nekupovala. Zbytočne je silná.

earlgrey
Dnes o 12:28
@anonym_405e36

@earlgrey jojoj nir vyskusaj lelo sona 2 a sama povies nie je to to iste

@anonym_405e36 😁 už nepotrebujem 😁

anonym_bc1900
Dnes o 13:47

Satisfyerov je viac. Ja milujem tento. Dá sa používať rôznymi spôsobmi. Výrobca udáva 36 možností. https://allegro.sk/produkt/vibrator-pre-pary-sa...

autor
Dnes o 13:58
@anonym_bc1900

Satisfyerov je viac. Ja milujem tento. Dá sa používať rôznymi spôsobmi. Výrobca udáva 36 možností. https://allegro.sk/produkt/vibrator-pre-pary-sa...

@anonym_bc1900 ďakujem aj za link

anonym_4b3e75
Dnes o 14:07
@anonym_autor

@anonym_bc1900 ďakujem aj za link

@anonym_autor ja mam lelo sona 2, dostala som ho ako darcek pred asi 4 rokmi a teda... Je to pecka neskutocna. Nemenila by som

autor
Dnes o 14:12
@anonym_4b3e75

@anonym_autor ja mam lelo sona 2, dostala som ho ako darcek pred asi 4 rokmi a teda... Je to pecka neskutocna. Nemenila by som

@anonym_4b3e75 dakujem, neviem si to vobec predstavit ked to tak ospevujete.. lebo som akasi skepticka k tomu. Predsa len sex s muzom tazko porovnat s lelo.. ale mozno budem prijemne prekvapena 🙂 a samozrejme planujem to pouzivat parkrat za rok, len ked budem dlhsie sama doma…

janulka1802
Dnes o 14:15

Ja vibrátor nemám, nechýba mi vôbec. Manžel vydrží, koľko potrebujem... bol by mi zbytočný. Živý je lepší. Ale spomínanú hračku mám a nedám dopustiť. Orgazmus do pár sekúnd zaručený.

autor
Dnes o 14:18
@janulka1802

Ja vibrátor nemám, nechýba mi vôbec. Manžel vydrží, koľko potrebujem... bol by mi zbytočný. Živý je lepší. Ale spomínanú hračku mám a nedám dopustiť. Orgazmus do pár sekúnd zaručený.

@janulka1802 dakujem za odpoved. A ktoru hracku myslis, lelo?

Strana
z2