Aké máte skúsenosti s primárom gynekológie vo Vranove nad Topľou?
Dobrý deň máte niektorá z vás skúsenosti s týmto gynekológom. Po x neúspešných umelých odplodneniach by som chcela vedieť názor na tohto lekára lebo mám už po 30tke a veľmi by sme chceli bábätko prvé tehu bolo mimo maternicove a ďalšie umelé neúspešne mám miom ale vraj malý ktorý netreba odstraňovať no známa po tom čo si ho dala odstrániť otehotnela. A to práve po odporúčaní tohto lekára. Ďakujem za každú odpoved a budem rada za každú vašu radu a skúsenosť s podobným prípadom.
@kvetinkovaviky nemam skusenost s nim, ale kamoska po dvoch neuspesnych IVF isla na odstranenie maleho miomu aj ked jej tvrdili ze netreba, a o pol roka otehotnela prirodzene. nechcem davat nadeje, len ze druhy nazor fakt pomaha. drz sa 🫶🏽
@laura19102 pise sa to myom. Ked uz odpovedas vsade...
@laura19102 pise sa to myom. Ked uz odpovedas vsade...
@anonym_31b67c mas pravdu, preklep. Diky za opravu, podstatne je ze jej to pomohlo 🙂

@kvetinkovaviky nemam skusenost s nim, ale kamoska po dvoch neuspesnych IVF isla na odstranenie maleho miomu aj ked jej tvrdili ze netreba, a o pol roka otehotnela prirodzene. nechcem davat nadeje, len ze druhy nazor fakt pomaha. drz sa 🫶🏽