Kde sa dajú osláviť krstiny vo Vranove nad Topľou?

7. apr 2021

Zdravím žienky, viem, že je všetko momentálne zatvorené, no krst odkladáme už od januára a chceli by sme malého pokrstiť 17.4. ... neviete či sa niekde predsa len nedajú osláviť krstiny? objednať catering je najmenej, no nemáme toľko miesta doma :D a to len s najbližšou rodinkou ... kľudne IP 🙂 Prajem pekný deň...

terezka1947
7. apr 2021

Tak asi sa nebudu dat....my sme boli za krstnych rodicov cca 2t dozadu. A iba v kostole,oslava bude niekedy v lete,ked sa vsetko ukludni.

martinuska
7. apr 2021

V restauraciach a hoteloch nepochodite. Jedine riesenie mi napada nejaka sukromna chata. Aj brat mal krstiny v obyvacke, jedlo na postupku podla miesta. A za 2 hodiny sa islo domov. Za mna to bolo uplne onicom. Na obrad krstu sme nemohli, tak sme prisli k rodicom, dali si obed ako aj inokedy, dali si kolac, kavu. Vobec som si nepripadala ako na krstinach. A to tak chcu mat aj svadbu v juni. Lebo uz nevedia vydrzat. Ale je to ich rozhodnutie, tak nech robia ako uznaju za vhodne.

danka808
7. apr 2021

Oslava sa moze spravit aj inokedy, dodatocne 🙂 alebo pockajte, maju sa uvolnit opatrenia

1katus1
7. apr 2021

A u budúcich krátkych prípadne u babky dedka nie je miesto ? Keby bývajú na dome by som možno dalo. Objednať si jedlo napraviť oslavu doma zavolať daku kamaratku čo by pomohla poroznasat jedlo možno aj to by bola cesta.

evkamotka
7. apr 2021

Mne sa krpec narodil v januari 2020 a kvoli korone sme to odlozili na koniec juna a dobre sme spravili. Odporucam na jun. Uz budu naozaj minimalne obmedzenia, ak by aj neboli otvorene restiky urcite budu vonkajsie terasy ako aj cestovanie cez okresy a omse (s odstupom a ruskom). Podla mna to stoji za to

macikpu34
20. sep 2021

Akcie sa dajú aj u nás v retrodyme robiť veľmi krásne prostredie .