icon

Kde sa dajú osláviť krstiny vo Vranove nad Topľou?

7. apr 2021

Zdravím žienky, viem, že je všetko momentálne zatvorené, no krst odkladáme už od januára a chceli by sme malého pokrstiť 17.4. ... neviete či sa niekde predsa len nedajú osláviť krstiny? objednať catering je najmenej, no nemáme toľko miesta doma :D a to len s najbližšou rodinkou ... kľudne IP 🙂 Prajem pekný deň...

terezka1947
•
7. apr 2021

Tak asi sa nebudu dat....my sme boli za krstnych rodicov cca 2t dozadu. A iba v kostole,oslava bude niekedy v lete,ked sa vsetko ukludni.

martinuska
•
7. apr 2021

V restauraciach a hoteloch nepochodite. Jedine riesenie mi napada nejaka sukromna chata. Aj brat mal krstiny v obyvacke, jedlo na postupku podla miesta. A za 2 hodiny sa islo domov. Za mna to bolo uplne onicom. Na obrad krstu sme nemohli, tak sme prisli k rodicom, dali si obed ako aj inokedy, dali si kolac, kavu. Vobec som si nepripadala ako na krstinach. A to tak chcu mat aj svadbu v juni. Lebo uz nevedia vydrzat. Ale je to ich rozhodnutie, tak nech robia ako uznaju za vhodne.

danka808
•
7. apr 2021

Oslava sa moze spravit aj inokedy, dodatocne 🙂 alebo pockajte, maju sa uvolnit opatrenia

1katus1
•
7. apr 2021

A u budúcich krátkych prípadne u babky dedka nie je miesto ? Keby bývajú na dome by som možno dalo. Objednať si jedlo napraviť oslavu doma zavolať daku kamaratku čo by pomohla poroznasat jedlo možno aj to by bola cesta.

evkamotka
•
7. apr 2021

Mne sa krpec narodil v januari 2020 a kvoli korone sme to odlozili na koniec juna a dobre sme spravili. Odporucam na jun. Uz budu naozaj minimalne obmedzenia, ak by aj neboli otvorene restiky urcite budu vonkajsie terasy ako aj cestovanie cez okresy a omse (s odstupom a ruskom). Podla mna to stoji za to

macikpu34
•
20. sep 2021

Akcie sa dajú aj u nás v retrodyme robiť veľmi krásne prostredie .