icon

Ako prekonať strach zo šoférovania v meste?

Včera o 18:20

Ahojte vodičský preukaz mám rok, väčšinou všade šoférujem ja vedľa mňa je môj manžel ale zvyknem chodiť aj sama manžel vraví že mi to ide super a cítim sa dobre za volantom ale len mimo mesta v meste mám celkom strach jazdiť sama s dieťaťom mali ste to niekto? Prekonali ste svoj strach?

janully
Včera o 18:27

Ja 😆 ako bývame kúsok od Bratislavy a aj v Bratislave pracujem ale to je ozaj trasa ktorú mám naučenú a chodím v časoch kedy nie je taká premávka. Častejšie som v Pezinku minimálne s deťmi a tam už po rokoch problém nemám, proste viem, že tam musím ak nechcem ísť busom 3x tak dlho

anonym_e97385
Včera o 18:28

Po meste sa mi jazdí lepšie ako mima mesta. Podľa mňa sú najviac agresívni vodiči kamiónov. V meste jazdí aj veľa žien a vodiči sú k sebe viac ohľaduplní.

barborkabar
Včera o 18:33

Chce to len čas a veľa jazdiť, tento pocit určite odbúraš 😉

majlo1234
Včera o 18:54

A z coho mas strach? Ja si pamatam, ze tiez som mala strach zo zaciatku. Bala som sa, ze budem v zlom pruhu, ze nebudem vediet odbocit, ze ma nikto nepusti z vedlajsej…rokmi som zistila, ze to boli hluposti v zmysle, aj teraz sa mi to stane v neznamom prostredi, a bud sa proste otocim, alebo dam smerovku a vzdy ta dakto pusti😀

anonym_0580a2
Včera o 19:20

@anonym_autor ja mám vodičák už pomaly 5 rokov, zo začiatku som šoférovala ale často som mala stres a potom som prestala ako som mala dlhšiu pauzu. A odvtedy sa k tomu neviem dokopat. Presne, najväčší problém mi robilo mesto, ja chytám paniku už len keď sedím vedľa muža a on šoféruje.🤦🏼‍♀️
Mám malú dcérku a rozmýšľam nad kondičnými jazdami, lebo fakt by sami to auto hodilo. Ale teda z autoškoly mám traumu a bojím sa, že natrafím zase na osobu, pri akej som si robila vodičák.

cimage
Včera o 20:35

Ja som obcasny vodic a tiez nemam rada velke mesta. Dediny mi nevadia, ale v meste je ruch. Sledovat cestu, ostatne auta, znacky, semafory, chodcov, fuuuu. Ale ked treba, tak idem, nic ine mi nezostava.

anonym_729753
Včera o 21:32

Veďv mestách máš semafóry. V bočných mestských uličkách sú značky. V štvriach rod domov značky váčšinou nie sú, tam použiješ pravidlo pravej ruky. A je to. Nemáš sa čoho báť.

anonym_380fa0
Dnes o 04:57

Ak si nie som istá, dám si navigáciu. Áno, aj po skoro 20r, čo mám vodičák, sú stále miesta, ktoré nepoznám, kde som nebola. Do iného, cudzieho mesta si dám vždy navigáciu. A idem si spokojne, svojím tempom.

greta2017
Dnes o 11:50

Tento strach prekonas jedine soferovanim v meste😉😁 vlastna skusenost

anonym_7b2247
Dnes o 17:11

Vilo to si ty?