Moja skúsenosť s čakaním na skúšky v autoškole
Čaute, keďže neviem ako to inde funguje, máte niekto skúsenosť s tým, že ste čakali na skúšku v autoškole 3 mesiace od ukončenia poslednej jazdy (teda od ukončenia teoretickej a praktickej výučby)? Je to bežná prax? Pretože väčšinou čo mi všetci v okolí hovorili, tak čakali napr. 2 týždne.
Prečo tak dlho čakáš? Do mesiaca by sa mala mat skúšky
Do 2 týždňov som mala skúšky potom ešte 2 v cene kondičné jazdy ale to bolo ešte pred tým keď zaviedli tie nové pravidla atd.
3 mesiace je podľa mňa veľmi dlhá doba tu niečo nebude v priadku
Do 2 týždňov som mala skúšky potom ešte 2 v cene kondičné jazdy ale to bolo ešte pred tým keď zaviedli tie nové pravidla atd.
@hviezdicka002 no u nás žiadne kondičné jazdy v cene nie sú a to som platila vyše 1100€. Dvojhodinová kondičná jazda 60€.
@domka222 to je zo zákona tak?
@anonym_492146 majiteľ autoškoly sa vyhovára na policajtov,že to oni tak zdržujú. Mne sa to však nezdá a skôr si myslím, že to robí on, aby zarobil na kondičných jazdách
@rimi205 bohuzial sa to stava, dopravakov so skuskami na autoskolu je malo
Ale overila by som si na to na prislusnom organe policajnom kde ti posielala autoskola prihlasku na skusku
Možno ťa zabudli prihlásiť na skúšky, alebo čakali za ostatnými, aby prihlásili viacerých naraz. Autoškola má zbytočné výdavky s každými skúškami, preto 1-2 ľudí sa im neoplatí hneď hlásiť.
Termín musia policajti dať do 30 dní, výnimka bolo obdobie kovidu.
Možno ťa zabudli prihlásiť na skúšky, alebo čakali za ostatnými, aby prihlásili viacerých naraz. Autoškola má zbytočné výdavky s každými skúškami, preto 1-2 ľudí sa im neoplatí hneď hlásiť.
Termín musia policajti dať do 30 dní, výnimka bolo obdobie kovidu.
@ika02 Nečakali, lebo celý kurz, kde sme boli ale 30, tak všetci sme tie jazdy končili približne rovnako

Do 30 dní max by si mala mat termín