icon

Nespravila som jazdu v autoškole

ardnaxela1989
Dnes o 16:02

Dnes som mala skúšky som strašná stresacka testy som spravila na 100% aj cvičisko bez chyb co som sa až sama cudovala lebo tréningu mi cvičisko vôbec nešlo ale jazdu som pokazila 😔veľmi sa na seba hnevám a som z toho zklamana zé som ho už mohla mať dnes celu cestu som nespravila chybu ani auto mi nezdochlo a keď sme šli uz do autoskoly po úzkej ceste išiel oproti kamión uz som panikarila zastala som nech prejde a ako som chceloa rýchlo ísť som skoro suchla stojace auto inštruktor musel mi chitit volant 🤦viem ze to bola veľká chyba viem ze právom som nespravila ale teraz sa bojim ze zase budem stresovať a zase nespravím cítim sa neschopná

mane01
Dnes o 16:06

@ardnaxela1989 nie si prvá ani posledná, ktorá neurobila jazdu na prvý krát. Verím, že ta to štve, ale už sa stalo. Ber to tak, že aj horšie veci sa deju… nabudúce urobíš a po rokoch to budeš rozprávať ako funny storku.

anonym_b06670
Dnes o 16:15

Moj syn prvy krat neurobil testy,lebo dostal taku otazku,co prvy krat cital.Druhy krat uz mal 100bodov.
Ja som tiez prvy krat neurobila cvicisko,zaparkovala som medzi 2 kuzele,druhy krat som uz urobila.Muz robil rok autoskolu,este si doplacal aj dalsie hodiny,lebo robil mimo sk,tak sa mu nedalo.Az potom sa dohodli dopredu na presny datum,zobral dovolenku a urobil vsetko na prvy krat.
Neboj vsetko zvladnes,a druha cesta bude ruzovou prechadzkou.

pribinak
Dnes o 16:27

Stáva sa. Das si 2-3 kondične jazdy, natrenujes úzku cestu a želám veľa šťastia na dalších skúškach 🍀🍀🍀

anonym_f1bef6
Dnes o 16:32

To pôjde. Poznám takých, ktorí to spravili na 6.x. Dnes v pohode jazdia.

oceanahory
Dnes o 16:34

@ardnaxela1989 Ja som spravila jazdu az na 3x 🥴, ja mam dodnes taky stres zo soferovania, ze jazdim naozaj iba vynimocne a v nutnych pripadoch...soferovanie naozaj nie je pre mna. Takze naozaj nie si prva a ani posledna, urcite ten vodicak budes mat a ak sa ti podari pri soferovani nestresovat (ako mne 😮‍💨), tak budes urcite aj dobry sofer. Drzim palce! 🤞

qrstxyz
Dnes o 16:56

Nič si z toho nerob, ja som to dala až na tretí pokus a presne vyzerala moja situácia ako Tvoja. Test v pohode, cvičisko, ktorého som sa najviac obávala som dala na prvýkrát a pokazila som jazdu. Ak sa necítiš úplne isto daj si dve kondičné jazdy a budem držať palce, nech na druhý raz už skúškou prejdeš 🍀

jaroslav81
Dnes o 18:06

V podstate za to môže ten kamionista.

zuzanita1609
Dnes o 18:14

Žena,nie si prvá a ani posledná. Tiež som testy urobila na výbornú,aj cvičisko,alé jazdu som vzdala. V dnešnej dobe,keď ti chodci skáču bez priechodu sem a tam,keď je skoro každý druhý psychicky labilný a chce ťa za úplnú banalitu vyťahovať z auta a biť...ja si počkám na automat, ktorý už odjazdí za mňa z bodu A po bod B,alebo sa budem prepravovať aj naďalej vláčikom,busom, pešo,či bicyklom,koňom 😁. (Asi aj preto nebola nikdy problém kondička a váha).

oceanahory
Dnes o 18:16
@zuzanita1609

Žena,nie si prvá a ani posledná. Tiež som testy urobila na výbornú,aj cvičisko,alé jazdu som vzdala. V dnešnej dobe,keď ti chodci skáču bez priechodu sem a tam,keď je skoro každý druhý psychicky labilný a chce ťa za úplnú banalitu vyťahovať z auta a biť...ja si počkám na automat, ktorý už odjazdí za mňa z bodu A po bod B,alebo sa budem prepravovať aj naďalej vláčikom,busom, pešo,či bicyklom,koňom 😁. (Asi aj preto nebola nikdy problém kondička a váha).

@zuzanita1609 Presne moje slova, ja kym nemrzne chodim vsade peso, ci bicyklom 😅, potom to isti taxik a hromadna doprava. Sice ano, priznavam, ze je to obcas obmedzujuce...ale radsej takto, ako by som mala ohrozovat seba aj inych na ceste.

anonym_7b8ad4
Dnes o 18:17

@ardnaxela1989 ja som prvu jazdu nespravila lebo som nedala dole rucnu pri vyjazde z parkoviska🤣 teraz sa na tom bavim, uz je to davno a normalne soferujem a dokonca mam aj elektronicku rucnu v aute a uz nikdy som ju dole dat nemusela😀 nabuduce to bude dobre, neboj sa, clovek sa nauci az v premavke, sam v klude a svojim tempom.. drzim palce🙂

sisska96
Dnes o 18:35

Ani ja som nespravila prvú skúšku. Ale mne hnevalo že bude mi stáť viac penazí + jazdy

kacena4
Dnes o 19:00

to ze si nespravila je malickost, predstav si ze zacnes jazdit a takto budes panikarit na ceste... ohrozovat seba, inych i hmotne majetky... radsej si to poriadne natrenuj aby si bola sebaista a jazdila v pohode drzim palceky

anonym_637c6d
Dnes o 19:21

@ardnaxela1989 Aale ,prosiim ta, ja som spravila az na tretikrat, tiez som stresmen. Tak klud.

marsmykkok
Dnes o 19:26

@ardnaxela1989 Máš ešte 2 pokusy, tak nerieš. A hoci je to nepríjemné, zase do budúcna práve ľudia čo urobia na 1 krát majú pocit že sú zrazu profi šoféri a nemajú opatrnosť a spôsobia nehodu. A zase takí ako ty čo dostanú lekciu z pokory si uvedomia, že proste majú medzery a budú opatrnejší aj potom pri jazdení.

ardnaxela1989
autor
Dnes o 19:30
@marsmykkok

@ardnaxela1989 Máš ešte 2 pokusy, tak nerieš. A hoci je to nepríjemné, zase do budúcna práve ľudia čo urobia na 1 krát majú pocit že sú zrazu profi šoféri a nemajú opatrnosť a spôsobia nehodu. A zase takí ako ty čo dostanú lekciu z pokory si uvedomia, že proste majú medzery a budú opatrnejší aj potom pri jazdení.

@marsmykkok teraz po novom sú 4 pokúsi tak mam ešte 3 začiatkom januára mam 2 krat si zaplatím ešte kondicnu jazdu taka som bola spokojná ze uz ho mam naozaj to uz bolo pred koncom jazdy 😔

diaszoky
Dnes o 19:30

@ardnaxela1989 ja som neurobila vodicak co mam povedat ja nuz ale sympatie su sympatie

ika02
Dnes o 19:40
@diaszoky

@ardnaxela1989 ja som neurobila vodicak co mam povedat ja nuz ale sympatie su sympatie

@diaszoky čo s tým majú sympatie?

maryetta
Dnes o 19:41

Ja som jazdu spravila s "foframi". Cvicisko absolutna pohoda. Test som bola "nahranici" a dnes idem ozaj len vynimocne a iba po dedine.
Krajske mesto neni pre mna ☹

ardnaxela1989
autor
Dnes o 19:50
@zuzanita1609

@zuzanita1609 no práve bývame v malom meste s 2 deťmi koľko krát som snimy musela ísť na pohotovost do okresného mesta a musela som zháňať niekoho kto by snami išiel keby bývame vo veľkom meste a je tam mestská tak vodičský ani neriešim ale bývame v malom mestečku kde. V podstate nič nieje okrem malého tesca 😅a manžel nechce ze nema k tomu vztach

dory11
Dnes o 20:30

@ardnaxela1989 kľud testy 100 cvičisko super pritom mi to vôbec nešlo ( doma som mala 6mesačne bábätko ) a jazdy som nespravila .vyhodil má z dôvodov že kde bolo Max 90 som išla 60 lebo som sa bála .
Nevadí na ďalší pokus som urobila

Moja muž až na 3