Aké knihy odporúčate pre začínajúcich čitateľov?
Zdravím každého, kto rád číta.
Ja som s tým len nedávno začala, mám prečítanú do konca len jednu knihu a chcela by som ďalšiu. Aké odporúčate?
skús sa inšpirovať tu
https://www.modrykonik.sk/group/1935/
@simonbrk A akú knihu si prečítala ? Páčila sa ti ? Väčšina ľudí má svoj obľúbený žáner, autorov... Ja osobne čítam romantasy, Dark romance, kriminálky a fantasy ,ako oddychovky také strašidelné príbehy...
Tiež to vidím na romantasy 😎
Aku knihu si precitala? Pacila sa ti? Ak ano, vyberaj podobne. Ako zacinajuci citatel mozes zacat napriklad aj niecim lahkym, je jedna perfektna kniha Betty MacDonald - Vajce a ja, to je starina, ale velmi vtipna, o zivote na slepacej farme. Tazko radit takto naslepo, ked nevieme co ta bavi. Ved si pozicaj knihy z kniznice, ak sa ti nebudu pacit, vratis a hotovo.
Podľa toho čo rada čítaš. Choď do knižnice a tam si môžeš požičať rôzne žánere a uvidíš čo ťa najviac chytí
To je rôzne,podľa toho aký žaner ťa baví,ja napr.krimi,mám prečítané všetky Dánovky,a potom také tie o o ľudoch ich psychike správaní,konaní.Zaujímala ma aj 2.sv.vojna tak mám niekoľko kníh.Ale na druhej strane nemám rada a ani čítať nebudem fantasty,sci-fi,či romantiku to má nebaví.
@macik166 Ja si myslím, že pre začiatočníkov sú to náročné knihy, keď slečna -pani prečítala len jednu knihu vo svojom živote
@drobcek100 tiež som toho názoru. Skôr nech skúsi niečo jednoduché napr. niečo od Táňa Keleová-Vasilková
Ja by som sla do Julie Caplin. Uplna oddychovka, nenarocne romany, pekny opis miest... To su take knihy na lehatko na dovolenke alebo doma sa zabalit do deky a a zhltnut to 🙂. Ziadne seriozne detektivky, fantasy... VYberies podla krajiny/mesta ktore ti je blizke a citas. Netreba ist po poradi.
@simonbrk Ja teraz čítam detektívku: FIFTY FIFTY, je to od dvoch sestrách, ktoré obviňujú vraždou ich otca jedna druhú, detektívka sleduje na ulici každého a o každom vie všetko, keď má chrániť niekoho kto je vinný tak ho nechráni, rozozná kto má pravdu, len pár strán mám ale zatiál výborné
@simonbrk ak mas rada kriminálky, tak skus Švédskych a Dánskych autorov.
Doslova ktorákoľvek to len časom zistíš čo ťa bavi

Zalezi co ta bavi