Akú knihu by si podľa vás mal každý prečítať?
Asi nemám na mysli beletriu ale skôr niečo náučné alebo životopisné.
myslim, ze knihu o slusnom sptavani
Slovenská gramatika
Mne stale a ako vzdy napada Exupéry: Maly princ
Hoci je to beletria 🙂
@aknaj výstižné 🙂
Keď to tu tak čítam väčšina by mala začať šlabikárom.
a pri noektorych !tiez temach" by sa uchytila aj Kamasutra aj s 2. dielom Sama si kutra 🙂
99% odpovedi mimo otazku 🙄🙄 Pre tie by sa hodilo to slusne spravanie.
K teme. Zaujimava kniha je Hněv a jeho smysl alebo taka klasika Louis Hay, Miluj svoj zivot. Ak ta zaujima naucna literatura tak si pozri stranky vydavatelstva Portal. Oni vydavaju tento druh literatury. Su tam nahromade velmi zaujimave knihy na ktore by si len tak nenarazila.
ja teda nakupujem na ceskom portale https://obchod.portal.cz/ ako som v cr. Neviem ci maju aj slovensku verziu 🤔🤔
Aaah som zabudla - skus pozriet nejake knihy od Karel Nespor 👍🏻👍🏻 ma skvele veci.
Pre pokoj v rodine Muži sú z Marsu a ženy z Venuše, Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách, Čo sa sluší a čo nie .....
Alchymista
Kazda kt som citala a docitala dokonca. xD Momentalne Love is a choice. O spoluzavislosti.
Zasadne necitam knihy,...a otvorit co i len jednu je pre mna sodoma gomora utrpenie, kedze ich doslova nemusim
Je to sice beletria ale za mna top kniha za poslednych 10 rokov,ktora zanechala vo mne silny dojem aj po rokoch je posledny sud od J. Kimmela Jr. Zaciatkom som sa sice tazsie luskala ale cim dlhsie som citala,tym bola lepsia...
@judar preco tu prispievas, ked neznasas citanie? 🙄🙄

Mne napadla ako prvá Viktor Frankl - Hľadanie zmyslu zivot