icon

Akú záložku používate v knihách?

buberova
16. sep 2025

Pekný večer prajem. Akosi mi pri čítaní ubehli myšlienky a začala som sa zamýšľať, aké majú ľudia záložky v knihách. Podelíte sa o tie vaše? Sú "na úrovni" alebo je to len bloček z pokladne, ktorý vám náhodou prišiel pod ruky?
Prosím zločincov, ktorí si ohnú stránku tam kde skončili, aby sa radšej nepriznávali 😂😂

Strana
z3
lucikos
18. sep 2025

Bola som na návšteve na wc a tam v knihe záložka...intimka. Ešte že sú ultra tenké.

len_nig
18. sep 2025

Magnetická, tiež už má nejaký ten rok 🤣

mooonika1975
18. sep 2025
@adka3321

@jana_eyre_2 tiez som to tak dlho mala, ze iba jednu knizku. Ale momentalne mam rozcitane aj 2-3. Jednu papierovu, ktoru citam vecer ked deti spia, jednu v citacke, ktoru citam, ked uspavam mladsiu dcerku (s podsvietenym displejom, lahko sa drzi v ruke oproti klasickej knihe, nemusi byt svetlo zaznute) a este pocuvam audio knihu ked robim nieco ine 😀

@adka3321 presne ako ja

iriska13
18. sep 2025

@buberova Shein....🤗tam ich je habadej a krasne...

iriska13
18. sep 2025
buberova
autor
18. sep 2025
@lucikos

Bola som na návšteve na wc a tam v knihe záložka...intimka. Ešte že sú ultra tenké.

@lucikos to je hrozné 😂😂😂

andreatytler
19. sep 2025

@buberova Pekna tema. Kym som citala, vzdy som si nejaku kupila ze budem na urovni zakladat, ale skoncilo to vzdy papierikmi.
Teraz uz roky necitam, tak ani neviem... preco su tie zalozky magneticke? Na co je to dobre?

snowflakenel
19. sep 2025

Dcerka mi vyrobila. 🙂 taku z tvrdehi papiera,,plnu trblietok 🙂 a este mam od kolegyne hackovany kvietok so snurkou 🙂

Strana
z3